Здравей Гост

Най-красивия миг

• 7 Отговора
  • 2257 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Най-красивия миг
« -: Март 30, 2012, 08:23:23 pm »
Кой е онзи най-красив спомен който паметта Ви съхранява? ::)
С коя планета или аспект го свързвате? :-*

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Най-красивия миг
« Отговор #1 -: Март 31, 2012, 01:00:10 am »
Погледнах за най-значимите и хубави събития в моя живот - имало е аспекти на Юпитер, Уран или Нептун към Слънцето, Венера или АСЦ-та.  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Март 31, 2012, 01:05:44 am »
Погледнах за най-значимите и хубави събития в моя живот - имало е аспекти на Юпитер, Уран или Нептун към Слънцето, Венера или АСЦ-та.  :-*

Kakvi sa aspektite?
Nescho po dir. ili pr.... ::) imalo li e?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Март 31, 2012, 01:29:59 am »
как ги определяте тези събития?
аз доста се затрудних по този въпрос.. при мен миговете никога не са били еднозначни...  ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Март 31, 2012, 01:45:09 am »

Kakvi sa aspektite?
Nescho po dir. ili pr.... ::) imalo li e?
Възврат на Юпитер и съвпад на Уран с АСЦ-та - разбрах, че съм бременна.
Тригон на Юпитер към натална Венера, Уран - квадратура към натално Слънце - започнах хубава и добре платена работа.
Нептун - квадратура към Венера и Слънцето - начало на двете ми най-значими връзки.
Уран квадратура към Венера ( беше доста отдавна  ;D ) - избягах от вкъщи за една вечер и отидох на концерт на световно известен изпълнител.
Ще погледна, какво съм имала по прогресии и дирекции.
Да не оспамвам темата, ама тия дни Юпитер ми е в съвпад с Венера, имам и обрат на нодалната ос и си взехме коте, много му се радвам, така че и това е събитие от хубаво естество, което свързвам с Юпитер  ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #5 -: Март 31, 2012, 09:58:27 am »
В деня, когато родих първото си и единствено дете, Плутон беше точно върху моя Меркурий в Скорпион в 12-и дом, а Сатурн -  върху Марс-а ми в  Стрелец в 1-и дом.  Подобни аспекти хич не звучат като красиви, но раждането мина много леко, бебето се роди здраво, кротко и хубаво и сега е чудесно справяща се с живота млада жена.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Март 31, 2012, 12:44:18 pm »
В деня, когато родих първото си и единствено дете, Плутон беше точно върху моя Меркурий в Скорпион в 12-и дом, а Сатурн -  върху Марс-а ми в  Стрелец в 1-и дом.  Подобни аспекти хич не звучат като красиви, но раждането мина много леко, бебето се роди здраво, кротко и хубаво и сега е чудесно справяща се с живота млада жена.

А дирекции и прогресии..имаше ли? ::) И какви.... ;)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Март 31, 2012, 02:09:46 pm »
Ингрес на прогресивно Слънце в Стрелец, но него свързвам по-скоро с бившия ми съпруг и баща на детето ми. Той току-що се беше върнал в България след дълъг престой в чужбина и е Скорпион като мен, а на моята Венера е в Скорпион. Та между първата ни среща и раждането на детето имаше точно година и един месец, както се казва не си губихме времето.