Здравей Гост

Аспекта Марс квадрат Юпитер

• 19 Отговора
  • 4477 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Аспекта Марс квадрат Юпитер
« Отговор #15 -: Април 02, 2012, 01:41:22 pm »
в какво се изразява компетентността по 5 -ти дом?  ::) :)

« Отговор #16 -: Април 02, 2012, 02:11:00 pm »
аз имам такъв аспект и понеже марс е в 7-ми дом, а имам и сатурн в 12-ти, сериозно съм се замислила дали няма да лежа в затвора по някое време ???

Стига глупости...
Кои управляваше при теб 7-ми и 12-ти домове...къде е , какви аспекти има?

марс е У9
юпитер У5

Седми дом е във водолей, уран е в четвърти. ако приемем обаче сатурн за управител на водолея (което не е удачно според мен) - пак стигаме до 12-ти. 12-ти дом е рак, луната е в пети

« Отговор #17 -: Април 03, 2012, 08:55:25 am »
в какво се изразява компетентността по 5 -ти дом?  ::) :)

Аз преди всичко го свързвам 5-ти с децата, че в моя живот няма никакво творчество. ;D

« Отговор #18 -: Април 07, 2012, 01:18:48 pm »
Имам такъв.

Цитат
           По-скоро според мен не е достатъчен този аспект за да се твърди, че е налице прекалено силно его, дори самочувствие. Амбициозност по-скоро дава аспектът, но каква ще е реализацията е друг въпрос вече... ;D Голяма енергия е възможно също така да дава квадратурата им, забелязал съм в няколко карти с този аспект, че е възможно да съществуват идеи, цели, които не са никак малки, ама реализацията им вече е съвсем отделен въпрос доколко се получава... ;D

Може и да не е, ама в моя случай си е баш така. Амбициозност, да! Юпитер е в 6-ти, Телец, Марс е в 9-ти, Лъв. Смятам се за доста компетентна в работата си и обичам често да се налагам. Неволно се получава, просто знам, че съм права.

Енергия имам достатъчно.

Всъщност, тъй като Марс е У5, там също се смятам за компетентна и налагам волята си винаги. Просто така го чувствам.
 ;)

За енергията съвсем точно, дори прекалявам понякога.
Ръководя се от това- "като е гарга, трябва да е рошава". Не обичам половинчатите неща.
Ретро Юпитер в Рак,почти на К5, Марс/Везни/7 У Асц.
Склонна съм да се оливам с прекален ентусиазъм и оптимизъм.Импулсивноста също не ми е чужда. ;D

« Последна редакция: Април 07, 2012, 01:39:26 pm от Марая »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #19 -: Април 08, 2012, 11:43:26 am »
Имам такъв.

По-скоро според мен не е достатъчен този аспект за да се твърди, че е налице прекалено силно его, дори самочувствие. Амбициозност по-скоро дава аспектът, но каква ще е реализацията е друг въпрос вече... ;D Голяма енергия е възможно също така да дава квадратурата им, забелязал съм в няколко карти с този аспект, че е възможно да съществуват идеи, цели, които не са никак малки, ама реализацията им вече е съвсем отделен въпрос доколко се получава... ;D

Може и да не е, ама в моя случай си е баш така. Амбициозност, да! Юпитер е в 6-ти, Телец, Марс е в 9-ти, Лъв. Смятам се за доста компетентна в работата си и обичам често да се налагам. Неволно се получава, просто знам, че съм права.

Енергия имам достатъчно.

Всъщност, тъй като Марс е У5, там също се смятам за компетентна и налагам волята си винаги. Просто така го чувствам.
 ;)

Амбициозност при този аспект както вече споменах не ме учудва. Но за реализацията вярвай ми, че не този аспект има основна роля, други са според мен основните фактори при теб. Аз също имам огнен Марс в 9и, моят е в Стрелец, както и Юпитер в земен знак, 10и в случая и със сигурност освен енергия Марс в този дом може да дава желание за трупане на знания, компетентност, разгръщане на енергията по всички теми на 9и дом.