Здравей Гост

Реализацията

• 9 Отговора
  • 2583 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Реализацията
« -: Април 01, 2012, 02:23:23 am »
В кой период я постигаме, коя е планетата която ни е помогнала...,при какви мунданни констелации?
А дирекциите...прогресиите и къде е точно ПР.Луна през периода.... :-*

Re: Реализацията
« Отговор #1 -: Април 01, 2012, 01:27:57 pm »
4-10дом,6ти.
Пр.луна в козирог,тр юпитер през 10ти,тр сатурн през козирог или в 10ти...и т.н ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #2 -: Април 01, 2012, 01:33:58 pm »
4-10дом,6ти.
Пр.луна в козирог,тр юпитер през 10ти,тр сатурн през козирог или в 10ти...и т.н ;D

Съгласна съм за 10-и и 6-и дом, но за прогресивна Луна в Козирог - не. До скоро ми транзитираше там и по-гаден период във всяко едно отношение в живота си помня. А в натала ми е чудесно поставена - в екзалтация в Телец, в тригон с Уран и секстил с Меркурий. Мисля че Луната не се обича особено със знака Козирог.:)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #3 -: Април 01, 2012, 01:35:10 pm »
Да допълня - единственото положително нещо от този транзит е, че тогава отказах цигарите и вече 1г. 7 месеца не съм пушила.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #4 -: Април 01, 2012, 04:02:20 pm »
         Аз ще се включа по темата за реализацията с концепцията със Сатурн, Плутон, планети по оста 4-10 дом, както и в тези домове... 8)

« Отговор #5 -: Април 02, 2012, 12:56:41 pm »
транзитна ретро венера дава при мен реализации също. щото по прогресия е ретро, друго обяснение нямам.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Април 02, 2012, 01:00:28 pm »
транзитна ретро венера дава при мен реализации също. щото по прогресия е ретро, друго обяснение нямам.

Най-добрата фаза според някои астролози за Венера и Юпитер е ретроградната... ;) :P

« Отговор #7 -: Април 02, 2012, 02:12:14 pm »
ми да кажат и другите, но аз винаги имма нещо значимо в година, в която е имал ретро фаза, дори без точна аспектация с натални планети.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Април 04, 2012, 06:58:07 pm »
ами по време на ретро Венера забременях... Венера сравнително рядко е ретро и много, много не съм я наблюдавала

аз лично се надявам периода на Сатурн в 1-ви, колкото и труден и изпълнен с предизвикателства, напрежение, реформи и какво ли не да е едно добро начало за успешна реализация от тук насетне

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Април 04, 2012, 07:13:27 pm »
Аз пък нямам подобни наблюдения за ретро Венера.
Миналия солар 2010 / 2011 беше ретро в 10-ти и по-затлачен, депресарски и безнадежден период не помня..
но тогава и прогр. Луна беше в прогр.12, и Сатурн в съвпад с нат. Слънце..

Помня успешен период когато транзитен Юпитер мина през МЦ, също така, прогресивна Луна през МЦ, а също и северен лунен възел през МЦ.

Сега предстои пак ретрограден период на Венера, при това в съвпад с транзитен Юпитер. Интересно.. Имат съвпад в края на Юни, при това и южен възел е на няколко градуса от тях.
При мен ще се случи в 4-ти и после в 5-ти нат дом.
Ще видим дали ще е перид свързан с някаква реализация.