Здравей Гост

Дневника на един Астролог...но жена

• 16 Отговора
  • 6820 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Дневника на един Астролог...но жена
« -: Април 01, 2012, 06:20:57 pm »
1 април 2012-та

Нее, редно е да си водя дневник... :) Просто няма как иначе да запазя всичко , а и...оптимизма ми понякога е лош съветник. Защо ли?! - ами забравям и прощавам.
Винаги съм вярвала в доброто у хората...и не казвам, че са лоши. Може би ...,може би годините ги карат да вършат лоши неща.

Храних го..,прибрах го при себе си...той ме предаде... Не ..не един. Ако беше един едва ли щях да пиша :) Много са...Грешката е моя, но си струва...иначе как щях да разбера, че Венера има две лица...и , че Скорпиона е подъл и злобен...много завистлив.

В мен нещо се къса...,абе сякаш операция на емоциите...,които приличат на метастази на нелечима болест. Това са едни огнища...в които сивата пепел на изгорелите ми в надежда и смях въглени отново се палят...Дори и дъжда...не е в състояние да превърне пепелта в кал ...
Сякаш ВСЕЛЕНАТА бавно , точно и методично къса от мен по малко емоция...гледам света с други очи..не с оня поглед с който виждах доброто...Гледам и не виждам хора..,виждам само прегърбените сенки на мъртвите души...Навън е пролет...,цъфналите дървета са толкова малко на фона на безплодните...Слънцето пронизва бавно облаците...,пронизва мислите ми...Луната броди в сърцето ми...Радва ме...някоя и друга птича песен...Сякаш изчезнаха и песнопойните птички...Света е в катарзис...
Пусто е...

http://vbox7.com/play:935bd9b0
« Последна редакция: Април 01, 2012, 06:31:39 pm от Марая »

*

Неактивен Asya

• 548
Re: Дневника на един Астролог...но жена
« Отговор #1 -: Април 01, 2012, 08:59:12 pm »
Слабият Скорпион е подъл и завистлив, изобщо завистта и подлостта са характерни за слабите хора.  Да го духат, без извинение и не храни и не гледай мъже, те трябва да се грижат за жените, аман от еманципация... Ама от слаби мъже до тук го докарахме. Ти си огън и най-хубавото е пред теб, не го забравяй! Не си преживяла толкова много за да те сдуха някой мухльо.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Април 01, 2012, 09:03:45 pm »
Питам се цял ден защо света е толкова меркантилен? Виждам, че хората търсят само 2-8ми дом...тук там и някой 5-ти...И какво? Толкова години живях в пустота...преследвайки целите на ЕГО-то...и бидейки негова робиня.
Тъжно е и пусто...,когато трябва да свалиш всичко от себе си...и да тръгнеш през света ГОЛ...до толкова ГОЛ, че другите да те виждат навлечен със стотици палта...изтъкани от лицемерие и суета...

***— Тази улица, както и всяка друга, води към вечността — рече дон Хуан. — Трябва само да тръгнеш по нея в пълен покой. Време е. Хайде върви! Върви!.......***

http://www.youtube.com/watch?v=gw7vQZki-Nc&feature=related

:(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Април 01, 2012, 09:07:30 pm »
Слабият Скорпион е подъл и завистлив, изобщо завистта и подлостта са характерни за слабите хора.  Да го духат, без извинение и не храни и не гледай мъже, те трябва да се грижат за жените, аман от еманципация... Ама от слаби мъже до тук го докарахме. Ти си огън и най-хубавото е пред теб, не го забравяй! Не си преживяла толкова много за да те сдуха някой мухльо.

PREDAVA ME..... :'( :(
NE MOGA DA SI GO PROSQ! NIKOGA NQMA DA MOGA!

Рару, а този какъв е от картата, която си постнала?

Тук виждам Венера в съвпад със Сатурн и Плутон и Луна в квадрат към тях.
Не знам за алчност, но при такава конфигурация може да има и ревност, завист, себичност. ;)

Много алчноост...Познаваш го и ти..,а и Стелла...с него ходихме до Мидената ферма..,а Стелла няколко пъти я е возил до тях..Сигурно се сещате кой е... :blink:
Завистта и злобата изобщо е в мега размери...
След като изтегли от обща фирма няколко хиляди...сега преговаря с длъжника ми и днес разбрах, че бил готов да цесира дълг за 30%...Всъщност толкова и дялове има във фирмата...

Много мие мъчно... :'( ТОВА Е МЪЖА ОТ ОНАЗИ КАРТА.... :'(

« Отговор #4 -: Април 01, 2012, 09:28:59 pm »
Много ви е голяма разликата,за да се ядосваш :)
Той още не е дорасъл....странна работа.
Не бих се ядосвала за мъж 20 години по млад от мен....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Април 01, 2012, 09:34:49 pm »

Той ме ограби...и сега иска още...НИКОГА НЕ МИ Е  БИЛ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ПРИЯТЕЛ...
АЗ ИМАМ ТАКИВА...НЯМАМ ПРИЯТЕЛКИ...ВСЪЩНОСТ НЯКОЛКО...ЖЕНИТЕ НЕ МЕ ОБИЧАТ...И НЕ СЕ СЪРДЯ...
НО КОГАТО ТЕ ПРЕДАВА ЧОВЕК НА КОЙТО СИ ДАЛ 30% ОТ ФИРМА...МНОГО БОЛИ...МНОООГО...

Извини ме за капса...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Април 01, 2012, 09:51:33 pm »
О този ли е..
Ами значи съм права, като казвам, че не бих се радвала да си общувам с този човек..
И да, има в картата му пари идващи от по-възрастна от него жена. Казах, че е съпруга, но в възможно да е бизнес партньор по 7 -ми дом.
И предателство има на приятел.. Не е той предадения, а той е предал приятел..
Кофти карта определено..
И това слънце на критичен 0* в скорпион.... Кофти пак да кажа...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Април 01, 2012, 09:52:18 pm »

Той ме ограби...и сега иска още...НИКОГА НЕ МИ Е  БИЛ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ПРИЯТЕЛ...
АЗ ИМАМ ТАКИВА...НЯМАМ ПРИЯТЕЛКИ...ВСЪЩНОСТ НЯКОЛКО...ЖЕНИТЕ НЕ МЕ ОБИЧАТ...И НЕ СЕ СЪРДЯ...
НО КОГАТО ТЕ ПРЕДАВА ЧОВЕК НА КОЙТО СИ ДАЛ 30% ОТ ФИРМА...МНОГО БОЛИ...МНОООГО...

Марайче,  без да те познавам, ще ти кажа, че жените не те обичат, защото си им конкуренция и явно по-добра от тях. Само тогава жените не обичат.Повечето жени обичат да се обграждат с грозновати и тъпи приятелки, за да изпъкват.  Аз лично винаги съм ти се възхищавала на куража и оптимизма да родиш толкова деца, да се бориш, да обичаш,  ДА УСПЯВАШ И  и да вярваш, че има любов. Лично аз любовта към мъжете  отдавна  я погребах -  след 3-ото предателство,а  това беше отдавна. Ти си ми пътеводната светлина, така да се каже! Не се предавай и не падай духом, сигурна съм, че съвсем скоро ще напишеш във форума, че пак обичаш и че си скрила топките на  цялото кралско войнство! ВЯРВАМ В ТЕБ!

Извини ме за капса...

« Отговор #8 -: Април 01, 2012, 09:58:30 pm »
що пък да не я обичат жените?

ние тука нали си я харесваме - да не сме малко нещо, некачествени?

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #9 -: Април 01, 2012, 10:07:47 pm »
Напротив, предполагам, че сте качествени , затова. А че няма приятелки жени с малки изключения,   писа тя, аз не я познавам  лично,  само задочно,от форума, но я харесвам и основно заради нея влизам  тук, не само, разбира се, но да не изброявам поименно всички, че изказването ми ще заприлича на реч на оскарите.:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Април 02, 2012, 12:18:32 am »
Напротив, предполагам, че сте качествени , затова. А че няма приятелки жени с малки изключения,   писа тя, аз не я познавам  лично,  само задочно,от форума, но я харесвам и основно заради нея влизам  тук, не само, разбира се, но да не изброявам поименно всички, че изказването ми ще заприлича на реч на оскарите.:)

Нее...отровния език на змията е по-страшен от жилото на скорпиона... ;D :-*..,но ОТРОВАТА НА ЗМИЯТА е едно от най-скъпите неща във фармацията...
Да излекуваш ЕГОТО се иска...ДУПЕ...Или...Юпитер на 108-Кеплер от Сатурн...Иска се сърце и душа...иска се...ВЗАИМНОСТ, РАЗБИРАНЕ...ЕМПАТИЯ, СЪПРИЧАСНОСТ...абе...иска се сърце...ИСКА СЕ ЛЮБОВ!
Хората са оперирани...хората са празни...
ЕБАЛА СЪМ МУ МАЙКАТА УТРЕ НА ТОЯ ИЗРОД!

Б-Л-А-Г-О- ДАРЯ за подкрепата и уважението...
С респект към думите ти...записани в АКАША :-*
КРАСИВА СЕДМИЦА...И НЕКА ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ...СА ЖЕЛАНИЯ НА ВСЕЛЕНАТА И МОИ ПОЖЕЛАНИЯ! :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Април 02, 2012, 02:02:56 am »
що пък да не я обичат жените?

ние тука нали си я харесваме - да не сме малко нещо, некачествени?

И..аз... :-* Ви обичам... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Април 02, 2012, 12:17:29 pm »
2 април 2012

;D...Изпращам цялата си положителна енергия към света...Мръсните мисли...се връщат обратно... :)

Е втората крачка е завършена днес... :) Какво , до къде, кога...и как знае само вселената...
Интересно е , защо точно днес... ::) Тр.Слънце апликира наталното...или защото Венера е в точен съвпад с ДСЦ... ::) Това има ли въобще особено значение?
Има значение , че кармичното разплитане започна... ???
« Последна редакция: Април 02, 2012, 05:38:21 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Април 03, 2012, 07:34:05 pm »
3-ти април 2012-та

http://www.youtube.com/watch?v=20dgEOy7e0s&feature=related

:)...Толкова години ...години на астрология, хора..,съдби...години на страст и на сласт. Години, които пътуват към вечността. Години в които всичко е имало значение...до най-дребните подробности. :)
И защо? Как да дадеш насила някому..,като той не иска и не може да вземе? Как да покажеш себе си...,когато ти си толкова гол пред света...,че хората не могат да повярват в голата ти...която понякога заслепява.
В спирките по своя път...винаги съм срещала себе си в различни роли..,образи и маски. Но когато пътуваш по магистралите на времето...скоростта ти пречи да осъзнаеш другите маски... :) Всяка магистрала има своя край и своето начало...и когато пътя се стесни и стъпиш на макадам...тогава разбираш много неща...Разбираш, че скоростта понякога убива..,понякога те кара да изпуснеш много неща...,защото в бързината честите образи, маски ...сякаш са продуцирани от анимацията на слабостта.
Егото на всеки е безкрайно необходимо...,Аза е стожер...живота е капан...И в този капан...някак си непростимо е скрита всъщност същността.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Април 05, 2012, 01:01:55 am »
4-ти април 2012-та

Луната е изключително красива...Забулена в облаци...прилича на пълна и преливаща от щастие жена...Расте...,за да кулминира по оста овен-везни...или с две думи АЗ и ТИ...1-7ми.... :)Всъщност към това се стремят всички.... :)..,но колко от нас могат да си позволят този лукс?