Здравей Гост

Общуването

• 3 Отговора
  • 1520 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Общуването
« -: Април 04, 2012, 03:30:06 pm »
Умеем ли да общуваме?  ::) Имаме ли задръжки или го правим свободно? Кое ни помага и пречи при общуването? ;D

Планетата , която се свързва с общуването е Меркурий...Мунданен 3-9ти дом отговаря на темата...Или ние предаваме 9-ти получава , както и обратното. От мунданна гледна точка това са Меркурий както казах и Юпитер.
Знака на куспидата на 3-ти дом в наталната карта...,както и управителя на знака + планетите в него, следвани от аспектите показват как и защо общуваме...

Какво бихте споделили и определяте ли себе си като общителни?

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Общуването
« Отговор #1 -: Април 12, 2012, 07:34:32 pm »
         Еее, на мен лично ми е трудно тогава, когато не общувам  ;D Рядко изпитвам периоди с изразена необходимост да остана сам и изолиран, винаги по една или друга причина съм в засилена комуникация, все в динамична среда, все в центъра на събитията  ;D Телец при мен е на куспидата на 3ти, Венера от към 7ми е в тригон към върха на дома.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Април 12, 2012, 09:42:13 pm »
Имам водолей на к3...и лъв на к9. Уран е на МЦ...мнооого високо, при това силно аспектиран. Слънце в 1-ви...
За мен общуването е много важно...Меркурий е в 1-ви в стрелец и е ретро в съвпад с ЮЛВ...Няма как  ;D, трябва да се споделят знанията...

Ноо...трудно ме разбират... ;D /понякога/...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #3 -: Април 13, 2012, 08:17:11 am »
Много лесно общувам, но и чудесно се чувствам сама!:) Дори последните няколко години задължително ходя поне веднъж годишно на почивка сама. Имам Козирог на К3 и Рак на К9, Сатурн ми е в 3-и дом във Водолей, Слънцето е в 12-и, но в съвпад с Асц, Нептун също е на Асц, а Уран - в 10-и дом, най-високата планета в картата ми,  Меркурий - в 12-и дом в съвпад със Слънцето! И мен понякога трудно ме разбират.