Здравей Гост

Пръстеновидно слънчево затъмнение 20.05.2012

• 13 Отговора
  • 5846 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Серия Сарос 15 S
Начало:  6 юни 1472 г. (ст. стил), 20:31:36 GMT Южна

Тази серия от Сарос показва освобождаване на напрежението. Агонизираща и продължителна ситуация изведнъж става ясна. Това е изясняване на проблемите , които включват чувство на тъга или загуба, която не е индивидуална, а съответства на  група или екип.

Първа декада на Близнаци: Спорове и кавги сред духовенството и религиозни секти, както и омраза и презрение за трансформацията на законите, правата на човека и божественото.

При пръстеновидните  затъмнения е необходимо да се разгледат всички аспекти, съвпад , квадратура, тригони и секстили.

Пръстеновидените затъмнения -  действат както на световните събития така и на всеки човек.

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Пръстеновидно слънчево затъмнение 20.05.2012
« Отговор #1 -: Април 10, 2012, 12:32:42 pm »
Това затъмнение казват, че е от щастливите, особено за въздушните знаци, но мисля, че не само за тях ще бъде такова!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Април 10, 2012, 12:40:46 pm »
Това затъмнение казват, че е от щастливите, особено за въздушните знаци, но мисля, че не само за тях ще бъде такова!

И аз така мисля... ::)

Затъмнението е от рядко щастливите...

Ще споделя, при мен е на оста АСЦ-ДСЦ...съвпада е до минутка... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Април 10, 2012, 12:58:38 pm »
Съществува мнение, че когато затъмнението попада под хоризонта...то няма толкова силно влияние.
Меркурий придобива свойствата на планетата, под чието влияние се намира. В конкретния случай Меркурий попада в знака на Телеца и има съвпад с Юпитер.Меркурий колкото и нетърпелив и бърз да е по своята същност...тук ще има едно по спокойно..,но доста раздуто влияние. Защо Меркурий...- защото е диспозитор на затъмнението... :)
В мунданен план райони засегнати от военни конфликти ще бъдат освободени....решението ще се случи чрез чужди приказки...дипломатично и хармонично...

« Отговор #4 -: Април 10, 2012, 01:12:48 pm »
и при мен съвпада с Дсц..ще видим  ;)

И аз така мисля... ::)

Затъмнението е от рядко щастливите...

Ще споделя, при мен е на оста АСЦ-ДСЦ...съвпада е до минутка... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Април 10, 2012, 01:33:30 pm »
Интересно... ;D sunflower,

А лунното на 4.06.2012-та засяга ли и какво в картата ти? ::)

« Отговор #6 -: Април 10, 2012, 01:46:00 pm »
и аз особено се развълнувах Марая, защото едновременно тр.Сатурн отново се връща в съвпад с Плутон, тр.Плутон е в съвпад с Луната ми, Юпитер на Дсц, Уран на К5 и Нептун на Иц....в повече ми идва всичко това ;D...на .4.06 Луната е в опозиция с моята Венера  ;D
Интересно... ;D sunflower,

А лунното на 4.06.2012-та засяга ли и какво в картата ти? ::)

« Отговор #7 -: Април 10, 2012, 02:01:38 pm »
сега забелязвам и сигурно е добре да добавя, че в картата на мъжа ми затъмнението попада върху Иц ... ;D, а на 04,06 Луната е на К11 и в опозиция с Марс, но 6 градусов орбис,отчита ли се?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #8 -: Април 10, 2012, 05:40:37 pm »
И при мен е на  2, 3 градуса от ИЦ. При това ще е в опозиция на прогресивни слънце, нептун и меркурий на МЦ.
Странно, не зная какво да очаквам, дано да е само нещо положително, че ми писна от глупости..  ;)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Април 10, 2012, 08:05:05 pm »
 При мен се заформя такава тао квадратура  ???  Слънчевото затъмнение е в квадрат с  натална Луна, Венера, Юпитер , а в същото време е в тригон с Уран , Плутон и в секстил с Хирон.  Попада  на куспидата на  9 дом и е в опозиция с Нептун, че е малко тао квадрата ;D  Да се надяваме на  нещо добро от тежкарите. ;)

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #10 -: Април 10, 2012, 08:43:24 pm »
Това затъмнение при мен се явява в 10 дом и идва опозе на съвпада на пр. Луна и нат. Нептун в 4 дом . Нептун е У8
Много ще се радвам да ми донесе нещо щастливо  ;)

« Отговор #11 -: Април 13, 2012, 09:46:59 am »
Като гледам всички сме засегнати,дано да ни се случват хубави неща :) И при мен е много интересно.Ще се случи в 11-ти дом,в съвпад с ЮЛВ и в секстил с диспозитора му Меркурий.В същото време тр.ретро Сатурн ще е в точни квадрат с Асц/Дсц и опозиция с нат.Хирон,а тр.Уран в опозиция с нат.Плутон У5.Не съм имала време да гледам и прогресии,но май наистина ще има освобождаване от стари задължения :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Април 15, 2012, 02:12:26 pm »
Стрелец е  знак , който  управлява религията..., философията , правото.., етиката., морала.., по-висшата степен на ума, университетите..., далечните разстояния... визията, далечните пътувания..чуждите култури..., невероятни измислици, литературата, чужди страни ...., политиката..., издателска дейност, журналистика, медиите, и търсенето на истината и смисъла в живота ни....Затъмнението ще засегне оста 3-ти дом в мунданен план и по този начин ще активира всичко свързано с 9-ти....

Близнаци е знак на контактите на близкото обкръжение на братя и сестри , на писмеността.., на интригите , на пътуванията...

Ето защо аз мисля, че по време на затъмнението от съществено значение ще бъдат планетите Меркурий и Юпитер...И двете в датата на затъмнението в партилен съвпад в знака на Телец...мунданен 2-ри дом.... ::) в последната декада с управител Венера и субдиспозитор Сатурн...По транзити към същата дата двете планети са в тригон...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Февруари 23, 2017, 08:50:09 pm »

Серия Сарос 15 S
Начало:  6 юни 1472 г. (ст. стил), 20:31:36 GMT Южна

Тази серия от Сарос показва освобождаване на напрежението. Агонизираща и продължителна ситуация изведнъж става ясна. Това е изясняване на проблемите , които включват чувство на тъга или загуба, която не е индивидуална, а съответства на  група или екип.

Първа декада на Близнаци: Спорове и кавги сред духовенството и религиозни секти, както и омраза и презрение за трансформацията на законите, правата на човека и божественото.

При пръстеновидните  затъмнения е необходимо да се разгледат всички аспекти, съвпад , квадратура, тригони и секстили.

Пръстеновидените затъмнения -  действат както на световните събития така и на всеки човек.