Здравей Гост

Лунно затъмнение 4 юни 2012-та

• 14 Отговора
  • 3757 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Лунно затъмнение 4 юни 2012-та
« -: Април 10, 2012, 12:57:24 pm »
Частичното лунно затъмнение през юни 2012-та е по оста Близнаци- Стрелец на 14*

При мен ще бъде в/у слънцето... ::) ???

Някаква идея.... ???

Re: Лунно затъмнение 4 юни 2012-та
« Отговор #1 -: Април 10, 2012, 05:25:43 pm »
При мен в 5ти 11ти.Полусекстил венера У11ти ,секстил уран У7ми.
А слънчевото 11ти 5ти.
« Последна редакция: Април 10, 2012, 05:44:06 pm от santaFe »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Май 09, 2012, 10:03:03 am »
Казват , че лунните влияят  по-силно на жените . Аз обаче не мисля така. Приемам , че при тези затъмнения всички емоции, като гняв, страст, болка..,любов са в своя апогей.
Струва ми се също така, че имат по-слабо влияние в знака и дома в който се случват отколкото в опозиторния знак... ::)

Някой ще качи ли  карта? :-*

"Когда Затмение было в оппозиции к какой-нибудь  радиксной планете  - у  человека возникает конфликт или выбор по теме данной планеты."

::) ???

« Последна редакция: Май 09, 2012, 11:44:22 am от Марая »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #3 -: Май 09, 2012, 01:02:27 pm »
Каква карта, Марая??? .... :) Освен моята прогресивна... ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #5 -: Май 09, 2012, 01:08:21 pm »
eto q i moqta  prog. karta

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #7 -: Май 09, 2012, 01:39:01 pm »
Хайде аз да си се дообясня сама...Лунното затъмнение е върху прогресивно Слънце... Транзитен Сатyрн стъпил върху натално Слънце и изисква от мен мълчание и подчинение, транзитен Плутон прави луда прогресивната ми Венера, в радикса дмовете които са сцена и на Слънчевото и на Лунното затъмнение са 4/10. Транзитен СЛВ съвпад с натална ЛУна. Юпитер от Слънчевото затъмнение съвпад с МЦ, опозиция с Марс/IC. Прогресивен Юпи на ДЦ, прог АЦ съвпад с Парс Фортуна... Сега с две думи да обясня  ;D Очаквам повишение в работата, само ме предупредиха да не буда толкова строга на раб. място, за това избрах ролята на мълчаливия наблюдател. Ухажвана съм по начин които не ми допада, отсрещната страна сякаш се страхува от мен. И за капак пълнолунието от 6 май ми рестартира биологичния часовник, настъпващата менопауzа ме изненада неприятно с нов цикъл поради който се наложи 2 дни-на 6 и 7 май  да остана в къщи на легло. Картинката не може да е по-пълна- аз да мълча, да не съм наясно по отношение на някого, да съм в къщи, когато трябва да съм на работа...сякаш всичко е излязло извън моя контрол >:(

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #9 -: Май 09, 2012, 01:45:39 pm »
Марая, пак оспамих темата, ама нали знаеш аз съм си такава...като тръгна от краката и стигам до главата  ;D А истината е, че съм бясна когато нещата са извън контрол. Извинете ме ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Май 09, 2012, 01:59:50 pm »
Марая, пак оспамих темата, ама нали знаеш аз съм си такава...като тръгна от краката и стигам до главата  ;D А истината е, че съм бясна когато нещата са извън контрол. Извинете ме ::)

Лелее, и що си бясна?
Какво е станало? :-*
Не се притеснявай...,няма спам!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #11 -: Май 09, 2012, 02:08:33 pm »
Имам чувството, че съм като атомна бомба, скоро ще експлодирам от всичко което ми се е насъбрало, привидно вън6но изглеждам спкойна и уравновесена, защото така трябва да бъде, но вътрешно съм "strapiena" и не знам на кого ще се стовари всичко в последствие, надявам се да няма хора, който обичам наблизо в такъв момент...явно Луната+ Сатyрн ме товарят така ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Май 09, 2012, 02:13:12 pm »
Имам чувството, че съм като атомна бомба, скоро ще експлодирам от всичко което ми се е насъбрало, привидно вън6но изглеждам спкойна и уравновесена, защото така трябва да бъде, но вътрешно съм "strapiena" и не знам на кого ще се стовари всичко в последствие, надявам се да няма хора, който обичам наблизо в такъв момент...явно Луната+ Сатyрн ме товарят така ???

Явно при всички е така... ??? ::)

И на мен ми писна.... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #13 -: Май 09, 2012, 02:45:57 pm »
Частичното лунно затъмнение през юни 2012-та е по оста Близнаци- Стрелец на 14*

При мен ще бъде в/у слънцето... ::) ???

Някаква идея.... ???

Това от 04 юни Лунното затъмнение  ми е в съвпад с Марс натален /в трети дом/  Марс ми е в 23 гр. Стрелец . Нали броим съвпад на затъмнението 10гр. съвпад с Луна  /и ще ми квадртира Плутон и Марс. Само да  не ми гръмне карето дето го преработвам уж в положителна насока.  ;D   3/9/11 дом.

Марайче ,ами сегашното пълнолуние ми беше в съвпад с Луна и Слънце. По принцип от както тоя Сатурн пък е в 1 дом, съвпад Слънце обслужвам 100 дистинации и съм като  летящият хонландец и всеки иска около мене нещо. Всички по 7 дом, по 10 дом, по 4 дом. Абе разпъната съм на кръст. То поне по ред да го искат, а то всичките в куп.  ;D И вече ще го отнася някой.. ;D Като капак виждам  , че то от към 12 дом в натала имам затъмнение по рождение .

Тука май всичките сме като троскот, колкото повече ни мачка живота, толкова повече избуяваме. ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Май 10, 2012, 12:01:16 am »
http://www.youtube.com/watch?v=9REF_jkvp3g&feature=related

това не е по темата, но пък ми се стори интересно...