Здравей Гост

Третични прогресии

• 45 Отговора
  • 11728 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Третични прогресии
« Отговор #15 -: Април 13, 2012, 01:58:25 pm »
по луната и транзитите, преди това не ми се струват достатъчно убедителни аспектите  ;)

Интересно..,сега ще ме накараш да анализирам...

Прогресии...не виждам нищо интересно...ПР.Луна секстил Меркурий...
Транзити...Сатурн каре Венера , Уран трин Меркурий...СЛВ в/у АСЦ.... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #16 -: Април 13, 2012, 02:31:50 pm »
Марая, виж си за юни третичните, по мое мнение не са за подценяване.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Април 13, 2012, 02:35:11 pm »
Марая, виж си за юни третичните, по мое мнение не са за подценяване.

Кажи какво виждаш при тях... ;)..и кое не е за подценяване...

Иска ми се да изследвам и да засека събития...според западната- всичките и техники..,според ведическата...и според китайската...в която прохождам от 2 г.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #18 -: Април 13, 2012, 02:40:45 pm »
  Сатурн подкрепя от към 8 дом   12 дом / скритите врагове. Независимо от  квадратурите  и тао квадрата на Луната.  Считам , че  ще има  силно  влияние в/У  осите , и първи дом. Нуптун и Марс от трети правят секстили към 1 дом. Говоря за средата на месеца.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Април 13, 2012, 02:51:07 pm »
  Сатурн подкрепя от към 8 дом   12 дом / скритите врагове. Независимо от  квадратурите  и тао квадрата на Луната.  Считам , че  ще има  силно  влияние в/У  осите , и първи дом. Нуптун и Марс от трети правят секстили към 1 дом. Говоря за средата на месеца.

Транзитите през месец юни /средата/ - да фиксираме дата 15.06.2012-та...са:

ТР.Слънце съвпад ПР.Юпитер , тригон ПР.Марс..ТР.Луна в телец- нов Лунар... ТР.Меркурий в апликиращ тригон към ИЦ. ТР.Венера R в квадратура към Сатурн-натален.ТР.Марс секстил Нептун,ТР.Юпитер ингрес Близнаци съвпад с ДСЦ. ТР.Сатурн в тригон с ПР.Юпитер...ТР.Уран в тригон с Мерурий.

ПР.Луна в тригон с ДСЦ...в апликация Нодална ос... ::)

Мила какво би прогнозирала ти? ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #20 -: Април 13, 2012, 02:58:31 pm »
 Аз точно тази дата взех. Освен това което казваш, и при  тритичните  прогресии Сатурн в тригон с Юпитер и Сатурн секстил с Луна в 6 дом.  Тригона е от 8/12 дом . мисля, че трябва да ти се реши ония проблем  по Юпитер и всичко да си дойде на мястото .  Имаш двойно подчертаване на аспекта тригон Сатурн /Юпитер.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Април 13, 2012, 03:01:41 pm »
Аз точно тази дата взех. Освен това което казваш, и при  тритичните  прогресии Сатурн в тригон с Юпитер и Сатурн секстил с Луна в 6 дом.  Тригона е от 8/12 дом . мисля, че трябва да ти се реши ония проблем  по Юпитер и всичко да си дойде на мястото .  Имаш двойно подчертаване на аспекта тригон Сатурн /Юпитер.

И в картата на третичните прогресии ли? ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #22 -: Април 13, 2012, 03:05:15 pm »

Да  :) 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Април 13, 2012, 03:13:54 pm »

Да  :)

Доста интересно звучи... ::)

Антена е доста напред с тази техника и я използва...Би било добре да сподели опит в тази връзка... ;D :-*
Ако желае разбира се.... ;)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #24 -: Април 13, 2012, 03:18:45 pm »
 Да каже, че и аз и уважавам мнението много :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Април 13, 2012, 03:46:42 pm »

Направо СЪМ БЛОКЕД.... :o :o :o

МЦ на третичната карта към 19 май...е в градуса на СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ от 20 май....Третичната Луна в съвпад с ПР.Луна- водолей...

ТУК НАИСТИНА СЕ ОЧАКВА СЪБИТИЕ...ВИДНО ОТ АСПЕКТИТЕ И В НАТАЛА И В ТАЗИ КАРТА... :o

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #26 -: Април 13, 2012, 04:45:41 pm »
 ;)
Третичната Луна е в съвпад с прогресивното новолуние на 20 -22 април, аз бих погледнала тези дати по-внимателно.
После в началото на юни има любопитен съвпад на МЦ -третично с лунен нат възел; нат ДЦ, плюс транзитни лунни възли, транзитен юпитер и венера. Но понеже държа много на съвсем точните аспекти имам леки колебания за точната дата.
При всички случаи има движение началото - средат на юни.
Досега обаче с тригони и други симпатични аспекти не съм засичала събития.., специално при третичните прогресии.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #27 -: Април 13, 2012, 05:08:26 pm »
И другото, което ми хрумва като експеримент с минорните прогресии е, да се направи карта, която да бъде с луна опозиция на наталната.
Понеже минорните прогресии в действителност са лунара, който съответства на годината, която ни интересува,
примерно години 30 - съответства 30- тия лунар от датата на раждане, би могло да се поглене и съответния лунар опозиция, за да е по-ясна картината.
Съответно могат да се видят ефемеридите и ако по време на този период има обръщане хода на движение на дадена планета, то тази година е съществена.
Не знам дали става много ясно това, което се опитвам да кажа ;)
« Последна редакция: Април 13, 2012, 05:10:12 pm от Antena »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Април 13, 2012, 05:10:21 pm »
;)
Третичната Луна е в съвпад с прогресивното новолуние на 20 -22 април, аз бих погледнала тези дати по-внимателно.
После в началото на юни има любопитен съвпад на МЦ -третично с лунен нат възел; нат ДЦ, плюс транзитни лунни възли, транзитен юпитер и венера. Но понеже държа много на съвсем точните аспекти имам леки колебания за точната дата.
При всички случаи има движение началото - средат на юни.
Досега обаче с тригони и други симпатични аспекти не съм засичала събития.., специално при третичните прогресии.

Май искаш да кажеш...,защото ПР.Новолуние е в съвпад със затъмнението...

Мдаа..,юни е доста интересен...Има още едно затъмнение на Луната в точен съвпад със слънцето ми.... ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Април 13, 2012, 05:12:40 pm »
И другото, което ми хрумва като експеримент с минорните прогресии е, да се направи карта, която да бъде с луна опозиция на наталната.
Понеже минорните прогресии в действителност са лунара, който съответства на годината, която ни интересува,
примерно години 30 - съответства 30- тия лунар от датата на раждане, би могло да се поглене и съответния лунар опозиция, за да е по-ясна картината.
Съответно могат да се видят ефемеридите и ако по време на този период има обръщане хода на движение на дадена планета, то тази година е съществена.
Не знам дали става много ясно това, което се опитвам да кажа ;)

За това ли говориш? ::)