Здравей Гост

Една прогноза за 21 май 2012

• 11 Отговора
  • 3987 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Една прогноза за 21 май 2012
« -: Април 13, 2012, 05:06:25 pm »
Наскоро един доста добър астролог...известен хомеопат ми зададе точно 3 въпроса и ми даде точно 3 отговора...

1-ви въпрос:"Вие имате ясновидски способности...Така ли е?"
2-ри въпрос:"Имате ли хора от близкото обкръжение ,които имат проблеми с дишането?"
3-ти въпрос:"Умеете ли да предсказвате на себе си?"

Е заради последния и в името на астрологията ще направя една прогностика...Така или иначе съм чувала за себе си, че съм Хиронов астролог... ;D

Пр.Новолуние във водолей...1*09"
Пръстеновидно слънчево затъмнение серия Сарос 15-южна на 0*21" в Близнаци.
Транзити на тежки планети Плутон - 9*10 R в козирог , Нептун - 3*06" в риби , Уран - 7*26" овен, Нодална ос 5*31" Стрелец-Близнаци , Хирон - 9*31" риби....и Лилит 17*32" телец.

Транзити на така наречените социални планети...мунданни управители на Мунданните 9-ти и 10-ти дом Юпитер и Сатурн:
Юпитер в телец 24*56" и Сатурн 23*45" R - везни...

Транзити на личните планети:
Марс в Дева 10*39" , Венера в близнаци 23*25"R , Meркурий 22*36" телец...

Първата планета, която ще премине през градуса на Слънчевото затъмнение е Юпитер...на 13-14 юни 2012-та.... :o ::) Самото затъмнение има отношение към планетата Юпитер тъй като засяга оста близнаци-стрелец. Тук на същия градус е и пренаталното ми новолуние.... :) Видно е , че аспекта ще бъде активиран.Серията , която изразява затъмнението се свързва с добри и позитивни събития...Засегнатата нодална ос акцентира 1-7 ми натални домове...или касае отношенията с откритите ми врагове...,както и с партньорите на всички нива.

Плутон се намира в първата декада на знака и е в апликиращ секстил към управителя на 2-ри дом от наталната ми карта...,като е в рамките на допустимия аспект оформящ тригон с управителя на 8-ми дом...от натала. Или големите мащаби, както и тайните неща са активирани от леки и хармонични аспекти.
Нептун- планетата на тайните и забулени истории...се намира на 80* от Слънцето в наталната ми карта...или аспекта е бинонагон...скрит и кармичен аспект , които създава възможност да се преодолеят определени грешки и страхове....
Уран, чийто транзити свързваме със свободата и свободната воля , с нестандартните подходи , методи и отношения....е в тригон с Меркурий - управител на 7-ми и 10-ти дом от наталната карта...

Юпитер е в апликираща конюкция с ДСЦ на наталната карта и апликиращ тригон към наталната Венера управител на ДСЦ...
Сатурн управител на 2-ри дом , ситуиран в 3-ти натален , транзитиращ през 11-ти е в тригон към ПР.Юпитер и ПР.Марс от прогресивната ми карта...

Марс е в точна опозиция със Сатурн от  натала...,Марс управлява 5-ти натален дом/Бизнеса , децата, творчеството/ , съуправлява 12-ти дом и се намира в наталния 2-ри дом...с изключително добри космически показатели...В наталната карта аспекта м/у планетите Марс и Сатурн е секстил...

Венера е ретро в/у ПР.Юпитер управител на 1-ви дом в натала....
Меркурий апликира Юпитер и приемам , че е в съвпад с ДСЦ , чийто съуправител е.... :)

Третичните прогресии засягат осите МЦ-ИЦ ,АСЦ-ДСЦ...Или точния съвпад от третичната карта в/у оста АСЦ-ДСЦ съвсем категорично показва събитие свързано с промяна в социалния статус и партньорските отношения, както и откритите битки и явните противници ...,тук са и партньорите....

Нодалната ос  е в реверс...и е в аспект с управителя на СЛВ от наталната карта.... :)

С две думи транзитните планети показват , че приоритет в картата към настоящия момент имат кардиналните оси , домовете на материята 2-8ми...както и  подкрепата от приятели и протектори....

Събитията , които предстоят и ще действат в рамките на слънчевото затъмнение са кармично заложени ...

СД от картата показва точни стойности на СД Юпитер към нат. Слънце и СД Луна в пар :)тилен съвпад с натален Юпитер.

Решение на дела , развод и реализация на плановете....Нови партньори , инвестиции и нов бизнес бележи периода....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Една прогноза за 21 май 2012
« Отговор #1 -: Април 16, 2012, 02:09:11 pm »
Иска ми се да погледна и през призмата на ведическата астрология... ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Април 30, 2012, 12:58:28 pm »
Първо качвам сидерална карта...на това затъмнение... :o

Изумена съм...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Април 30, 2012, 01:15:32 pm »
По ведическата система СЛЪНЦЕ, ЛУНА, МЕРКУРИЙ И ЮПИТЕР попадат в накшатра Криттика. Характерно за тази накшатра е , че е с много огнена природа. Агресията и войнствената и природа ще влияят според мен .

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Май 03, 2012, 11:18:13 pm »
[quote
Първата планета, която ще премине през градуса на Слънчевото затъмнение е Юпитер...на 13-14 юни 2012-та.... :o
quote]

Първата планета, която ще премине през градуса на затъмнението не е ли Меркурий?  На 24 май Меркурий ще премине през тази точка и това е важна дата, още повече че Меркурий е управител на затъмнението. Разбира се и датите 13 -14 юни, когато Юпитер ще бъде там също са от значение.

« Отговор #5 -: Май 04, 2012, 06:55:35 am »

« Отговор #6 -: Май 11, 2012, 08:10:39 pm »
Марая, какво значи Хиронов астролог ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Май 11, 2012, 10:44:27 pm »
Марая, какво значи Хиронов астролог ?

Астролог ,който може да предсказва за себе си...и може да черпи инфо от горе.

« Отговор #8 -: Май 12, 2012, 05:36:56 pm »
http://www.tu.tv/videos/bylgarskiat-prorok  :'(

И майския потоп ни подмина...  :ch7_15: :icon_rolf:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Май 22, 2012, 09:51:27 am »

Но не и земетресението в София.... ???

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #10 -: Май 23, 2012, 01:41:06 pm »

Но не и земетресението в София.... ???

Мда, сериозно беше наистина. А виждаме, че и трусовете продължават, дано да са наистина с утихващ характер.  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #11 -: Май 24, 2012, 03:16:32 pm »
не знам какво е потоп, но от няколко дни тук се скъсва да вали - град, дъжд...  ???