Здравей Гост

Септил 51+

• 6 Отговора
  • 3537 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Септил 51+
« -: Април 15, 2012, 03:54:20 pm »
Имате ли го в натала? Какво бихте казали за него? ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Септил 51+
« Отговор #1 -: Май 10, 2012, 11:50:33 pm »
 Да имам, между Юпитер и Слънцето 51.гр. 1 м 22 сек. Ами какво да кажа винаги намирам "щастливо, логично "  обяснение защо ми се случва дадено нещо . То може и да не е така, но това ми помага . ;D  От 11 и 1 дом е аспекта.  29гр. Лъв . там е и Звездата Регул. Та тя участва в този септил.  ::) :o

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #2 -: Май 11, 2012, 07:45:59 am »
Имам и то не един. Марс Венера , Плутон Меркурий - орибисите до 30 минути, т.е. точни. Наричат го съдбовен аспект, чесно казано при положение че не съм го проучила достатъчно не мога да дам конкретни определения. Марс ми е в трети, плутон на асц, мерка във 2-ри - абе когато говоря мога да бъда доста убедителна и ме слушат ( не заради интелигентността ми, а защото говоря високо ;D). Съдбовни любови ( по Марс -Венера) не мисля че съм имала ( при мен са по Сатурн), но определено с всички бивши поддържам много прилични отношения и никой няма към мен както и аз към тях негативни емоции, напротив често се чувам с тях.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #3 -: Май 11, 2012, 08:23:57 am »
Имам и то не един. Марс Венера , Плутон Меркурий - орибисите до 30 минути, т.е. точни. Наричат го съдбовен аспект, чесно казано при положение че не съм го проучила достатъчно не мога да дам конкретни определения. Марс ми е в трети, плутон на асц, мерка във 2-ри - абе когато говоря мога да бъда доста убедителна и ме слушат ( не заради интелигентността ми, а защото говоря високо ;D). Съдбовни любови ( по Марс -Венера) не мисля че съм имала ( при мен са по Сатурн), но определено с всички бивши поддържам много прилични отношения и никой няма към мен както и аз към тях негативни емоции, напротив често се чувам с тях.

Аспект на чистене на карма бил, четах и аз , ама  от едната страна чистим, от другата създаваме.  ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #4 -: Май 11, 2012, 09:27:14 am »
Абе чистя аз - все пак имам и южен възел в пети и хирон в 7-ми. Ама с Плутон на Асц поне съм се научила бързо да смилам и да продължавам напред, все пак Козирога не е по сълзливите драми в личния живот. Но  този аспект най-много засяга втория дом - там ще да е резултата от действията. Интересно е какво ще се случи на 39 години, когато и двата аспекта по дирекция ще са в квадрат - голям борба ще пада! :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Май 12, 2012, 11:57:06 am »
"Септил – “Съдбата решава вместо нас”
Планетно съответствие – Плутон.
Криза в процеса на развитие, необходимост и/или готовност към дълбока трансформация; влияние на колективния авторитет; двойката планетни сили в своята изява следва усещането за вътрешна необходимост.
Духовна цел – да се добие разбиране на необходимостта от промяна и преминаване от несъществено към съществено, дори ако тази промяна изглежда принудителна."

В синастрията аспекта говори за съвест силно изразена в двойката...м/у планетите при които се сключва аспекта...от там и аналогиите...

« Отговор #6 -: Май 12, 2012, 05:34:40 pm »
двойката планетни сили в своята изява следва усещането за вътрешна необходимост.

При мен има септил Слънце/Юпитер.
В момента тр. Уран е в точен съвпад със Слънцето, по този начин се активира и септилът с Юпитер в 7 дом. Да, имам желание да прекъсна преминали в задънена улица отношения, водено от усещане за вътрешна необходимост.  ;D