Здравей Гост

Ъгловите домове в картата

• 8 Отговора
  • 2965 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ъгловите домове в картата
« -: Юни 27, 2011, 06:01:50 pm »
Ъгловите или кардинални оси в картата са АСЦ/ДСЦ и МЦ/ИЦ
Или това са 1-ви , 7-ми , 10- ти , 4-ти....
Наличието на планети в тези домове определено подчертава необходимостта от действие и високо оборотна динамика в живота на индивида...Планети в близост до самите оси +/- 5* /10* са планети попадащи в така наречените ГОКЛЕНОВИ ЗОНИ....

Какъв знак  имате на в-ха на кардиналните оси? Как се изразява управителя му , имате ли планети и как боравите с енергиите им?

Приятно писане... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Ъгловите домове в картата
« Отговор #1 -: Юни 28, 2011, 01:04:50 am »
Нямате ли впечатления? ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Юни 28, 2011, 10:36:39 am »
АСЦ ми е в Риби - ДСЦ- Дева. МЦ -Стрелец, ИЦ -Близнаци. Макар, че имам 5 планети във фиксирани знаци, обичам динамиката и разнообразието, иначе просто зациклям  :) Меркурий ми е в 1 дом- Овен, но е интерсептиран и понякога трудно го изразявам. Обичам да чета, да трупам нови знания, лесно уча чужди езици, но някак си всичко това е обърнато навътре. Трудно завързвам нови запознанства... Луната ми е в съвпад с ДСЦ, с нейното изразяване нямам проблеми. Сигурно, защото е в секстил с Марс... Нептун е на МЦ - изкуството винаги ме е привличало, също и професиите с хуманитарна насоченост..

« Отговор #3 -: Юни 28, 2011, 11:08:25 am »
Въпроса е, че човек много трудно може да анализира точно себе си - поне на мен ми е много трудно.  ;)Със сигурност психологическия анализ, който бих си направила ще бъде много субективен. Виж при събитията е по различно - там или нещо се е случило или не се е случило- има факти или няма.  :thinking:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Юни 28, 2011, 01:45:39 pm »
тук съзерцавам една карта..

дали според вас ретро Сатурн на дсц. в съвпад с любимата на Марая Юнона може да е критерий за множество бракове?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 28, 2011, 02:07:14 pm »

дали според вас ретро Сатурн на дсц. в съвпад с любимата на Марая Юнона може да е критерий за множество бракове?

Защо не? Зависи какво управлява Сатурн.... ::) И дали има отношение към домовете на брака...узаконяването както виждаме е по него... ;D

« Отговор #6 -: Юни 30, 2011, 10:48:51 pm »
у всички имам, май все в гокленовите зони ;D

не знам за необходимостта от действие, на мен цял живот мми се струва че нищо не се случва...или аз се дистанцирам много успешно от света навън

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #7 -: Юни 30, 2011, 11:00:17 pm »

а може да е късен брак или да не се реши да сключи такъв.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Юли 01, 2011, 11:28:10 am »
Антена, по отношение на обратното Сатурн на асц. съм съгласна, че би могъл да ни насочи, че човекът ще сключи късен брак, ако изобщо подпише, но може би и при двете си зависи кой дом управлява Сатурн и какви аспекти имаме (също така управителите на 1 и 7)  :)