Здравей Гост

Популярност и известност - планети , знаци, аспекти....

• 7 Отговора
  • 2521 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Има хора на които им е писано да бъдат известни...и популярни. Принципно Луната се свързва с това... :)
Коя друга планета бихме могли да свържем...,освен луната?!
АСЦ и неговия управител... ::) , какво още? ::) Просто разсъждава на глас...

Да поговорим за това... :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
Слънце на МЦ или AP/0* овен/, както и 0* от останалите кардинални знаци също би могло да се приеме.

*

Неактивен Asya

• 548
MC в съвпад с кралската звезда!:)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
е не сте уточнили известен - кога? и по какъв начин :))

например кое определя известност след смъртта?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
например кое определя известност след смъртта?

Плутон в аспект със Слънце.... ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
Е толкова много хора имат плутон в аспект със слънце, пък далеч не са известни.
Освен това защо трябва да разделяме известността дали се е случила пред или след смъртта.. Важен е факта, другото е просто време.

*

Неактивен kokolino

• 1019
         Слънце в 10и дом, както и Луна на MC биха могли да донесат известност, но потвърдени и от други фактори. В някои карти, които съм разглеждал на известни личности ми прави впечатление, че мидпойнти като Юпитер/Плутон върху AC или попаднал върху Слънцето носи известност, просперитет също така. Говоря за мидпойнти по натал да са там и разбира се да няма кофти намеса от други фактори точно там... ;D А при Луната нещата са ми по-мъгляви или по-скоро доста странни - при всеки си е доста индивидуално проявлението й. Да дам най-малкия пример - убеждавам се, че има хора при които прогресивната Луна сменяща знак, дом, правеща аспекти или каквото и да е друго проявление носи събитийност, докато при други нативи прогресиите на Луната ама хич и не работят.

*

Неактивен Antena

• 1189
е как прогресиите на луната да не работят..  ::) така ти се е сторило..