Здравей Гост

Хора,моля помогнете!

• 27 Отговора
  • 6306 Прегледи
*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
Re: Хора,моля помогнете!
« Отговор #15 -: Април 20, 2012, 03:29:46 pm »
Нещо ми е трудно днес да работя с астрокома...Рони, направи една карта като извадиш 15* от градуса на  слънцето на север от тази точка започва първи дом...Тази система е на Йоханес Фелов - стар немски астролог и класиците я използват , когато нямат точен час...Дори се препоръчва и когато имаме точен час да я използваме като сравнителна карта....

Надявам се да е това картата. Ако не ми кажи как мога да я поправя :)
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Април 20, 2012, 03:33:59 pm »
Да...това е...Ще я погледна....и аз съм много разстроена...от всичко...НЯМА ЧОВЕЦИ....ИМА МЪРТВИ ДУШИ.. :(

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #17 -: Април 20, 2012, 03:35:27 pm »
Нещо се е случило и с теб  ли?  :785:

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #18 -: Април 21, 2012, 10:26:12 pm »
Roni sy4uvstvam ti iskrenno, ot 2 dni te 4eta, no po pri4ini, 4e ne jelaq da spodelq mnenie, predpo4etoh da ne pi6a...ponqkoga e po-dobre da se zamyl4i, da ne se tovari izli6no du6ata na 4ovek, koito strada. Nadqvam se do sedmica da ima polojitelen rezultat pri mom4eto, t.e. jelaq go iskrenno. Situaciata e mnogo slojna, no toi e mlad, borben, uporit, nadqvam se da se spravi. Ponqkoga "myrtvite du6i" mogat da bydat izbor v situacia koqto e dostaty4no slojna...

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #19 -: Април 22, 2012, 01:59:26 am »
Danni,много ти благодаря за подкрепата и благодаря ,че пишеш оценявам. Дано да има надежда! Знам,че нещата не са добре и въпреки всичко все още имам вяра.Възможни са травми за цял живот.Много е тежко...всеки ден си мисля за него и се моля,да има силите,куража и желанието да живее. Знам,че дори да има някакъв предначертан път,може да има и излизане от него,затова й хората са казали ,че надеждата умира последна :* :(

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #20 -: Април 23, 2012, 01:19:01 pm »
Аз имам една тъпа мисъл за подобни ситуации : " Много лошо ,не е на лошо и винаги следва хубаво след това !"  Вярата е страхотно нещо и винаги помага !Смятам ,че когато силно искаш нещо или обичаш някого можеш да му помогнеш - винаги има начин !

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #21 -: Април 23, 2012, 05:57:19 pm »
Рони, как е момчето  :( Искрено му желая да се възстанови и лошото да остане зад гърба му  :angel:

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #22 -: Април 27, 2012, 11:45:58 pm »
Благодаря ви и аз се надявам също.Не съм се чувала от няколко дни с момчето ,с което поддържам връзка,но се надявам да е по-добре :( Ще пиша ако има нещо ново!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Май 01, 2012, 07:08:08 pm »
Рони,
Как е момчето? ::) ???

Ти как си? ::)

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #24 -: Май 01, 2012, 07:15:11 pm »
Всичко е в застой :( Все още е в кома и не може да диша сам.Няма развитие или почти никакво.Аз съм добре,ако може да се каже.Вече приеммам нещата по-спокойно,пък и в крайна сметка няма как да му помогна.Мога само морално :( Дано да има подобрение.Иначе ти не даде мнение по картата,която направихме,което ме доведе на мисълта,че най-верочтно няма много хубави неща в нея. Но ,когато човек се опитва и рови там,където не трябва ,трябва да е готов да приеме и хубавото,и лошото.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Май 01, 2012, 07:23:33 pm »
Всичко е в застой :( Все още е в кома и не може да диша сам.Няма развитие или почти никакво.Аз съм добре,ако може да се каже.Вече приеммам нещата по-спокойно,пък и в крайна сметка няма как да му помогна.Мога само морално :( Дано да има подобрение.Иначе ти не даде мнение по картата,която направихме,което ме доведе на мисълта,че най-верочтно няма много хубави неща в нея. Но ,когато човек се опитва и рови там,където не трябва ,трябва да е готов да приеме и хубавото,и лошото.

Мисля, че ще оживее , но възстановяването му ще трае дълги години.... :(..Възможно е да остане инвалид.
Нямам право Рони! :) Аз не съм последна инстанция... :(...Жал ми е за момчето, макар да не го познавам...
Това , което със сигурност мога да кажа, че избора е негов...Той ще реши дали да живее или да си тръгне. Там никой няма право да се бърка... ::)...
Ако питаш какъв ще бъде той ...мисля, че все още не го е взел.... :(
Съберете се негови приятели...отидете заедно в църква и се помолете...за него!

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #26 -: Юли 03, 2012, 02:45:33 pm »
Да помогнем на ВЛАДИ !

Владимир Галинов Петров е на 21 години от град Плевен. На 14-ти Април на връх Велик Ден в следствие на Пътно транспортно произшествие, катастрофира с мотоциклета си ,като се блъсна в лек автомобил в жилищния квартал „Сторгозия”. Намесата на Спешна Медицинска Помощ беше безупречна, Владимир беше откаран по най-бързия начин в болница. Приятелят ни беше в пълна кома в продължение на 70 дни, след което до ден днешен (77 ден) е в „състояние след кома”. За този период му бяха направени множество процедури за реанимиране. Беше му направена трахеотомия, дишаше благодарение на апаратура.Сега приема храната през сонда.Всеки ден когато отидем за да разберем как протича процеса по възстановяването медицинският екип ни казваше, че досега не са имали подобен случай (някой да се бори за живота си толкова дълго). По спешност и за консултация бяха извикани водещи специалисти в областта от столицата, които констатираха правилното протичане на лечението, но не дадоха големи надежди на нас и семейството му.
В край на сметка напук на всички негативни мнения, напук на всички диагнози, скенери и апарати, Владимир лека полека започва да показва подобрения, малки но подобрения. От две седмици насам е на самостоятелно дишане, дори приема вода през устата. В никакъв случай не е в пълно съзнание, но е отворил очи и поне по този начин ни показва че все пак е сред нас.
От тук на сетне предстои един дълъг период на поредно изпитание за нас приятелите му и за семейството му – възстановяването. Тъй като желанието ни е в най-скоро време той отново да е с всички нас като пълноценен човек, душата на компанията, какъвто винаги е бил, ние сме съпричастни към всичко това и за съжаление сме принудени да отправим молба и да апелираме към всички хора, всички който го познават и тези който не ... Нека всички му помогнем заедно, той заслужава !!!
Вариантите за възстановяване след тежката травма на главата, която е получил в следствие на катастрофата са лечение в специализирани клиники за рехабилитация както следва – Истанбул; Тел Авив; Москва, и на територията на България в Павел баня. Без да умаловажаваме българските специалисти всички ние се надяваме да съберем достатъчно средства за да се лекува в някой от чуждестранните центрове за лечение с оглед на по-напредналите методи и технологий.

Предварително БЛАГОДАРИМ !!!

Дарителска сметка :

"Първа инвестиционна банка" АД
Сметка- IBAN: BG33FINV91502015516166
Титуляр - Галин Василев Петров
Основание за плащане - Дарение за
лечение на ВЛАДИМИР ПЕТРОВ

Телефон за контакт и връзка с Родителите : 0878/88 31 87 Жанет Петрова

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юли 03, 2012, 05:15:08 pm »
В такива моменти :(.... >:( съжалявам ...,че познавам....

За жалост в момента не мога да помогна..,...Но мисля, че ще се намерят хора да помогнат на момчето...