Здравей Гост

Юпитер е само балон

• 42 Отговора
  • 8718 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Юпитер е само балон
« -: Април 23, 2012, 01:15:19 pm »
От дълги години го изследвам....При прогресии и дирекции дава събития. При транзити само , ако е на кардинално място в картата...Иначе балон...Просто- нищо!

Имате ли впечатления за нещо по-различно от мнението ми? ::)

*

Неактивен Nova

• 304
Re: Юпитер е само балон
« Отговор #1 -: Април 23, 2012, 01:55:07 pm »
Изобщо не смятам, че дава събития ???Наистина си е балон.Проследявайки и последните му транзити не мога да откроя голямото щастие ::)

« Отговор #2 -: Април 23, 2012, 02:21:08 pm »
не дава събития и според мен, но държи обстановката според аспектираната планета да няма сътресения. омекотява напрегнатите аспекти на транзитни малефици, тъй си мисля де...

но пък съвпада на юпитер, нептун и хирон във водолей с съвпад с натален марс в 7-ми дом даде събития ми се струва....

« Отговор #3 -: Април 23, 2012, 03:54:32 pm »
при мен в натала е в съвпад с МЦ.....когато тр.Юпитер направи съвпад с Плутон и съответно тригон към Венера си спомням за мнооого добър период, финансово и емоционално...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Април 23, 2012, 05:50:25 pm »
При мен миналата година беше в съвпад с натална Венера, даже беше стационарен в същия градус и нищо не се случи. Наистина Юпитер е балон! Сега предстои да направи съвпад с Луната на мъжа ми и с моето Слънце - ще видя дали ще има някакви събития. Единствено при възврата на Юпитер съм отчитала значими промени.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #5 -: Април 23, 2012, 06:21:40 pm »
Зависи къде е разположен в картата! При дъщеря ми е почти на МС и при второто юпитерово възвръщане - преди  24-ия й рожден ден беще одобрена за много хубава работа сред стотици кандидати, 95 процента от които с връзки.  Това, с което се занимава в момента, й отваря възможности за много вакантни позции в чужбина, заплащането и възможностите там няма да коментирам, а тя е само на 25. В натала Юпитер й е в тригон с Венера  - Венера в Скорпион в 5-и дом, Юпитер в Риби в 10-и.  Така че всичко е според зависи. На който му е писано с труд да получава всичко, Юпитер няма благини да донесе, а само повече работа, какъвто е моят случай, но това не значи, че не действа. :) Просто малцина са избраните да се облагодетелстват от щедростта му.
« Последна редакция: Април 23, 2012, 06:40:48 pm от Asya »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Април 23, 2012, 08:18:36 pm »
Аз смятам, че Юпитер си действа, как само го отрекохте всички.. :)

При мен винаги дава много положителни събития. Преминаването му през МЦ и през Слънцето са били свързани с действително много щастие и сбъдване на големи мечти и желания, както и с пътешествия силно желани.

Сега съвсем скоро, съвпада му с транзита на слънцето в телец, ще се случи точно на наталното ми ИЦ. Ще видим с какво ще се окаже свързано това..  ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #7 -: Април 23, 2012, 09:24:00 pm »
          При мен има и положителни изяви Юпитер, аз съм му фен или по-скоро може би той на мен е фен...  ;D Сегашният му тригон към Венера в 7ми и транзитът му през 2ри могат и повече да донесат от това, което очаквам, но не се оплаквам. А и все пак си имам натален тригон Слънце Юпитер от 6и 10и дом, мога да споделя, че за мен този аспект ми е помагал в изключително много ситуации - да и е давал много, а така също в изключително напечени, рискови и безразсъдни ситуации ми е помагал да се измъкна или невредим или достатъчно фино и в голяма степен с малко сътресения. :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #8 -: Април 23, 2012, 09:36:56 pm »
Да, може би трябва да спомена и аз, че имам натален съвпад на Слънце и Юпитер. Може би затова е така щедър към мен и винаги ми е носил радости.

« Отговор #9 -: Април 23, 2012, 09:43:23 pm »
При мен миналата година беше в съвпад с натална Венера, даже беше стационарен в същия градус и нищо не се случи. Наистина Юпитер е балон! Сега предстои да направи съвпад с Лунатана мъжа ми и с моето Слънце - ще видя дали ще има някакви събития. Единствено при възврата на Юпитер съм отчитала значими промени.
Преди 2 седмици имах съвпад на тр юпитер с венера - нищо като случка или събитие.
В натала са в тригон.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Април 23, 2012, 09:47:22 pm »
а когато е преминавал през осите, отново ли няма събитие?  ::)

« Отговор #11 -: Април 23, 2012, 09:52:26 pm »
а когато е преминавал през осите, отново ли няма събитие?  ::)
Ако питаш мен,да,когато пресече МС намерих хубава работа.И досега ми е хубаво там,спокойно и приятно.Ще видим като излезе от 10ти дом така ли ще е.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #12 -: Април 23, 2012, 10:00:15 pm »
 :) Да, теб питах SantaFe, мерси!

« Отговор #13 -: Април 23, 2012, 10:03:48 pm »
:) Да, теб питах SantaFe, мерси!
Моля ;)
Ще видим като влезе в 11 дом,какви приятелства ще ми донесе.

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #14 -: Април 23, 2012, 10:29:08 pm »
И още един скептик да се изкаже:

Нат. Юпитер и Слънце в съвпад.
След сравнително скорошно приключил Юпитеров възврат - резултат: НУЛА.
Мина също и през Венера преди това... Отново НУЛА  ;)

Но съм склонна да се съглася със Sladurka, че омекотява други по-тежки аспекти, протичащи в същото време.