Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173512 Прегледи
*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #225 -: Октомври 31, 2011, 10:30:21 am »
Хора ,  знаещи  -   вижда  ли  се  нещичко  добро  в  този  солар ?  Половинната  измина - и  само  ужаси  и ... :(  до  каквото  се  докосна - отношения , предмети , работа , любов - всичко! се  руши.  Дали  втората  му  половина  ще  е  по - леко :'(

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #226 -: Октомври 31, 2011, 11:11:45 am »
На теб май не само тази година е тежка, а целият ти живот е доста драматичен. С този Плутон на Асц  само ти си занеш какво ти е ....И Сатурн в 8- дом в съвпад с Венера.. изобщо не ми харесва .. проблеми с наследства, с партньорства... Но ти си силна личност, не се отказваш... Тази година наистина ти е тежка. Може да започнеш работа в съвсем нова сфера, да разрушиш съществуващи вече партньорства и да създадеш нови... Мисля, че има някава кармична разплата във всичко, което ти се случва - транзитен Уран ще направи съвпад с натален Хирон, това ще стане неочквано за теб, ще тидойде изневиделица. Може да се обърнеш към религията или езотеричните науки, да пътуваш/по свое желание или наложено от обстоятелствата/, да учиш хората на нещо, което ти си научила чрез болката. Ще се станеш по-сладкодумна, хората ще харесват това, което им казваш, ще започнат да те приемат по-добре от досега. Дано да съм била полезна.:)

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #227 -: Октомври 31, 2011, 12:26:14 pm »
Благодаря , ти Asya ,

Ако  ти  се  занимава  би  ли  погледнала  следващия  солар , дали  няма  да  е  по  добър -  та  поне  надеждата  да  ме  крепи ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #228 -: Октомври 31, 2011, 03:14:03 pm »
Прикачвам солар 2011-2012 на едно момченце...Ще Ви помоля за кратък коментар...Трудно ми е да бъда обективна.... :-*

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #229 -: Октомври 31, 2011, 05:41:00 pm »
На теб май не само тази година е тежка, а целият ти живот е доста драматичен. С този Плутон на Асц  само ти си занеш какво ти е ....И Сатурн в 8- дом в съвпад с Венера.. изобщо не ми харесва .. проблеми с наследства, с партньорства... Но ти си силна личност, не се отказваш... Тази година наистина ти е тежка. Може да започнеш работа в съвсем нова сфера, да разрушиш съществуващи вече партньорства и да създадеш нови... Мисля, че има някава кармична разплата във всичко, което ти се случва - транзитен Уран ще направи съвпад с натален Хирон, това ще стане неочквано за теб, ще тидойде изневиделица. Може да се обърнеш към религията или езотеричните науки, да пътуваш/по свое желание или наложено от обстоятелствата/, да учиш хората на нещо, което ти си научила чрез болката. Ще се станеш по-сладкодумна, хората ще харесват това, което им казваш, ще започнат да те приемат по-добре от досега. Дано да съм била полезна.:)
[/quo

Мисля, че следващата година ще е с основен акцент върху работат и грижата за другите, радост от страна на децата и положителни преживявания, свързани с тях или евентуално при теб нещо по темите  на 5-и дом. Внимавай със здравето, трябва да си особено внимателна и и с финасите. възможно е да ти се наложи да учиш нещо или да работиш зад граница. Само солар не върши работа за подробна прогноза, виж си транзите на тежките планети, прогресиите и дирекциите, за да придобиеш представа какво може да очакваш. Но това си е много работа.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #230 -: Октомври 31, 2011, 05:51:25 pm »
Прикачвам солар 2011-2012 на едно момченце...Ще Ви помоля за кратък коментар...Трудно ми е да бъда обективна.... :-*

Този младеж ми се вижда много интровертна личност, с този пълен 4-и дом... Възможно е да си промени дома, да внимава със зднавето и да търси релакс в образованието и пътуванията.  Много интересна карта/говоря за наталната/.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #231 -: Октомври 31, 2011, 06:09:51 pm »

Този младеж ми се вижда много интровертна личност, с този пълен 4-и дом... Възможно е да си промени дома, да внимава със зднавето и да търси релакс в образованието и пътуванията.  Много интересна карта/говоря за наталната/.

Mnogo blagodarq... :-*

Какво би казала за солара по въпроса за преместването? В кой период би могло да се очаква?

Притеснява ме СОЛ Луна+СОЛ Плутон.... ::)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #232 -: Октомври 31, 2011, 06:58:39 pm »
Хора ,  знаещи  -   вижда  ли  се  нещичко  добро  в  този  солар ?  Половинната  измина - и  само  ужаси  и ... :(  до  каквото  се  докосна - отношения , предмети , работа , любов - всичко! се  руши.  Дали  втората  му  половина  ще  е  по - леко :'(

Akcenta e bil razdqla s lubim 4owek naviarno. (Сол. АЦ в 8ми нат. дом) :-[ Ако е това ти предстои да срещнеш нова любов - интелигентна, красива, нежна, усмихната жена. С една дума - идеалната за теб жена (тр. Нептун в секстил с У7 Венера).  ;) :)

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #233 -: Октомври 31, 2011, 08:16:07 pm »
[/quo

Мисля, че следващата година ще е с основен акцент върху работат и грижата за другите, радост от страна на децата и положителни преживявания, свързани с тях или евентуално при теб нещо по темите  на 5-и дом. Внимавай със здравето, трябва да си особено внимателна и и с финасите. възможно е да ти се наложи да учиш нещо или да работиш зад граница. Само солар не върши работа за подробна прогноза, виж си транзите на тежките планети, прогресиите и дирекциите, за да придобиеш представа какво може да очакваш. Но това си е много работа.

Mоже ли последно да питам ?  Възможно ли е  този 5 дом  да  преджещтава  раждане  ? :-[

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #234 -: Октомври 31, 2011, 08:18:41 pm »

Akcenta e bil razdqla s lubim 4owek naviarno. (Сол. АЦ в 8ми нат. дом) :-[ Ако е това ти предстои да срещнеш нова любов - интелигентна, красива, нежна, усмихната жена. С една дума - идеалната за теб жена (тр. Нептун в секстил с У7 Венера).  ;) :)

Divna, моля  те ,  как  би го трансформирала  това , ако  аз  съм жена ?

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #235 -: Октомври 31, 2011, 08:34:17 pm »

Divna, моля  те ,  как  би го трансформирала  това , ако  аз  съм жена ?

Венера е партньорът, така че си остава партньор независимо дали е в женски или мъжки радикс. нептун е У7 дом, така че тй представя партньорския живот. Връзката на Нептун/Венера ми сигнализира - среща с идеалния за теб партньор.  ;)
Не се шашкай. Другия солар акцентира нов дом, сериозно обвързване ... , животът ще те завърти на 180* (тр. Плутон на сол. Асц.). Изключително важна година.

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #236 -: Октомври 31, 2011, 08:40:12 pm »
Безкрайно БЛАГОДАРЯ! Жива и здава! :kiss2: Последно ! Бремености, раждане,деца ? - мислиш ли ? ???

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #237 -: Октомври 31, 2011, 08:41:02 pm »
[/quo

Mоже ли последно да питам ?  Възможно ли е  този 5 дом  да  преджещтава  раждане  ? :-[

Въпреки, че въпросът не  е зададен към мен ми се иска да ти отговоря.  :)

Соларна карта, ако не си знаеш точно часът на раждане, по-добре я забрави. На такъв сериозен въпрос, соларът не би могъл сам по себе си да ти даде точен отговор. Трябва да се погледнат транзитите, прогресиите и дирекциите най-напред и чак тогава да се уточни ако има леки съмнения със солара.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #238 -: Октомври 31, 2011, 08:44:02 pm »
Безкрайно БЛАГОДАРЯ! Жива и здава! :kiss2: Последно ! Бремености, раждане,деца ? - мислиш ли ? ???

От твоята клавиатура на Божия монитор! :angel:

За бремеността, ражданията и децата трябва да се видят подробно другите карти (с дирекциите и прогресиите).
Имаш ли деца? И всъщност жена или мъж си? За да се знае какво да се гледа трябва да се уточни това.

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #239 -: Октомври 31, 2011, 08:46:30 pm »

От твоята клавиатура на Божия монитор! :angel:

За бремеността, ражданията и децата трябва да се видят подробно другите карти (с дирекциите и прогресиите).
Имаш ли деца? И всъщност жена или мъж си? За да се знае какво да се гледа трябва да се уточни тов
 ::)

Жена съм и имам деца и часа ми е точен до 5 мин