Аз съм в махадаша на Раху - не мога да се оплача. Омъжих се, родих дете, получих пари от наследство, животът ми се промени из основи. При мен Раху е екзалтирал в Телец, сигурно за това резултатите са добри.
Може Раху да се разгледа в качеството на АСЦ, а управителят на антардашата да се разгледа спрямо Раху - получават се интересни резултати ( поне при мен ).
Я ....
Сподели!
Аз съм в Маха даша Раху. От август влизам в антардаша Кету. 
Ами при мен по сидерал Раху е в Телец, 4-ти дом. Четох, че Раху се изявява като планетата, която го аспектира или като управителят на знака, в който се намира. При мен Раху не е аспектиран от друга планета, диспозитор е Венера в 3-ти дом, У4 и У9. В началото на периода при антардаша на Раху, пътувах много, на няколко пъти сменях жилището и се омъжих ( Венера е естествен сигнификатор на брака ).
При антардаша на Юпитер забременях и родих. Юпитер е естествен сигнификатор на децата при индийците, освен това аспектира 5-ти дом и У5. Попада в 8-ми дом спрямо Раху - голяма промяна и трансформация.
При антардаша на Сатурн продадох наследствен имот, но имаше трудности, проточи се доста. Сатурн ми е в 6-ти дом спрямо Раху и е сигнификатор на 8-ми и 12-ти.