Здравей Гост

Интересува ме ....много

• 5 Отговора
  • 2103 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Интересува ме ....много
« -: Април 30, 2012, 10:45:42 am »
В астроком има опция за направата на сидерална карта.

WARINING: heliocentrik sidereal F/B.

При синастрия се получават доста интересни неща....Гледах над 30 синастрии...
Направете си такава карта и направете синастрия с някой. После споделете има ли нещо интересно.
Гледайте едната карта по сидерал, а другата по тропикал...Разбира се , после разменете ролите...

С нетърпение очаквам да споделите... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Интересува ме ....много
« Отговор #1 -: Май 02, 2012, 03:17:29 am »
Think of Sidereal as a Snapshot of Karmic Endings from the Immediate Past Lifeline.
So where the Sidereal Objects intersect the tropical is where you will actually detect karmic endings in the present lifeline.

Like, if someone's Tropical Sun conjuncts your Sidereal Sun, you will be fully aware of an ending of karmic bonds with this person. You may even the lessons of how to complete the Tropical Sun mastery from this person. Look at your own chart for more. See if any Tropical object conjuncts a Sidereal Object. This is where you have completed the karma. And vice versa, if any Sidereal object conjuncts a Tropical Object, this is where you can grow by creating positive karma.

Това направо ме изуми...Няма ли още инфо? ::)
От няколко дни гледам едни такива карти , които ме "закачат"по невероятен начин...
Пример:
Неговото Слънце по сидерал е точно в/у моя ДСЦ/тр/. Неговия СЛВ по сидерал е точно в/у моето Слънце/тр/.
Моя сидерален Марс с негова Лилит/тр/. , а Сатурна ми в/у негов Юпитер... ;D
Ха-ха...,в тропикала неговия Сатурн е в/у моя Юпитер... ;D ;D
Доста интересно...ми изглежда...Ааа и неговата ос е засегната от моята /тр/ Венера...в/у СЛВ. :o

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #2 -: Май 02, 2012, 02:40:02 pm »
Ами май си доста права.Давам пример- мой юпитер /управител на СЛВ/ върху негов СЛВ и мерк.Мое слънце и луна върху луна.И обратната връзка я има- мерк. върху възел, венера върху мерк...Всичко до тук- точни аспекти :o
« Последна редакция: Май 02, 2012, 02:41:50 pm от Nova »

« Отговор #3 -: Май 02, 2012, 05:46:57 pm »
See if any Tropical object conjuncts a Sidereal Object. This is where you have completed the karma. And vice versa, if any Sidereal object conjuncts a Tropical Object, this is where you can grow by creating positive karma.

Много интересно. Как да дефинираме дали сидералния обект съвпада с тропическия или тропическия със сидералния?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Май 02, 2012, 07:08:10 pm »
See if any Tropical object conjuncts a Sidereal Object. This is where you have completed the karma. And vice versa, if any Sidereal object conjuncts a Tropical Object, this is where you can grow by creating positive karma.

Много интересно. Как да дефинираме дали сидералния обект съвпада с тропическия или тропическия със сидералния?

Много лесно..,чрез синастрия. Налагаме тропик на мъж в/у сидерал на жена и обратното...

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #5 -: Май 02, 2012, 10:12:08 pm »
Още снощи го експериментирах, писах в другата тема- за пълнолунието, наистина има интересни попадения ::)