Здравей Гост

Водните домове - домовете на душата

• 21 Отговора
  • 5601 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
4-ти , 8-ми и 12-ти.... :) Домове на емоцията и пластовете на душата...Само тук душата остава гола , непокътната...В тези домове откриваме същността си , корените си , страховете и дълбочината на истинската си идентичност... :)
Да поговорим за тях ...

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Водните домове - домовете на душата
« Отговор #1 -: Юни 27, 2011, 07:46:34 pm »
Аз имам Марс и Сатурн в Скорпион в 8 дом. Чудя се, как действат там...  Единия набира енергия, другия ми казва: Спри, изчакай! Трудна комбинация. Все не мога да уцеля баланса...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 27, 2011, 07:57:22 pm »
Аз имам Марс и Сатурн в Скорпион в 8 дом. Чудя се, как действат там...  Единия набира енергия, другия ми казва: Спри, изчакай! Трудна комбинация. Все не мога да уцеля баланса...

Индикация за трудна интимност , страх и несигурност. Със сигурност мога да кажа , че си ревнива..,защото 8-ми дом е дом на притежанията. Имаш нужда да бъдеш в двойка и да бъдеш обичана..,но самата ти трудно допускаш това именно поради страха да не бъдеш оценена и наранена...отхвърлена...Възможни са и сексуални затруднения...Тук основното е да избереш коя от двете енергии има превес в живота ти. Защото склонността ти да даваш и да бъдеш ...не винаги коренспондира с околните , които усещат опит да доминираш над тях...,особено когато имаш емоционална зависимост.Силните страсти както в живота , така и в леглото понякога се превръщат в състезание... :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Юни 27, 2011, 08:24:14 pm »
Сексуални затруднения нямам - да чукна на дърво, но иначе другото е вярно. Често ми се е случвало, като се разкрия пред партньора си, когато съм прекалено откровена и открита, след време той да използва тези неща за да ме манипулира и нарани. В резултат на това станах мнителна и недоверчива. И да - адски ревнива съм, когато обичам, към приятелите ми също

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 27, 2011, 08:29:16 pm »
Сексуални затруднения нямам - да чукна на дърво, но иначе другото е вярно. Често ми се е случвало, като се разкрия пред партньора си, когато съм прекалено откровена и открита, след време той да използва тези неща за да ме манипулира и нарани. В резултат на това станах мнителна и недоверчива. И да - адски ревнива съм, когато обичам, към приятелите ми също

Визирам една от проявите , защото тя би могла да се прояви и в хипер активност в определени периоди от живота ти...По този начин това би оказало влияние в/у партньорските връзки...

Дай ми линк към картата си Таня...
ЗАИНТРИГУВА МЕ...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Юни 27, 2011, 10:32:02 pm »
В Натални карти за начинаещи е - 2 стр.  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юни 27, 2011, 10:39:23 pm »
В Натални карти за начинаещи е - 2 стр.  :)

Ще я погледна....После...Мерси много... :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Юни 27, 2011, 10:44:14 pm »
Аз мерси  :)

« Отговор #8 -: Юни 28, 2011, 01:32:19 am »
Аз имам Слънце в осми, и един ретрограден, охлузен и мокър Марс в Рак в четвърти . Може би ретроградните планети трябва да се броят за нормални в Рак щото нали той си ходи назад поначало. Казват, че Слънце в осми не се изявява типично за знака си. Така и не съм го разбрала това Слънце в осми.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юни 28, 2011, 01:32:35 am »

Възможностите при теб са няколко...Има карти в които е една , а в твоя случай са няколко и имаш право на избор...Изключително точната опозиция на слънце марс е доста силен аспект по ред причини..ТОЙ СЪЗДАВА СТРАСТ , СПОРТСМЕНСКА ЗЛОБА , КОЯТО В ОПРЕДЕЛЕНИ МОМЕНТИ СЕ ТРАНСФОРМИРА В ЕЖЕДНЕВНА..Гневно и раздразнително изразяване на отношението към съпруг , баща , авторитети...Избухването изведнъж от нищото е характерно за аспекта...Ината ти е много голям като си наУмиш нещо...,просто нямаш спиране...Предлагам ти да генерираш тези качества в градивна посока с конкретна цел себепознание и изразяване на най-доброто от теб...,защото имаш много точен секстил на Марс с Луна...А ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ СИ ПРЕДПРИЕМЧИВА , ПРАКТИЧНА ,МОЖЕШ ДА ДЕЙСТВАШ РЕШИТЕЛНО И ЕНЕРГИЧНО КОГАТО СИ МОТИВИРАНА ЕМОЦИОНАЛНО. Важно е да трансформираш емоциите през мисъл , а след това да прибягваш до действия...Или 2 пъти мисли..един път режи...Меркурий , Уран и Марс/Плутон са важни при теб.... ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юни 28, 2011, 01:39:12 am »
Аз имам Слънце в осми, и един ретрограден, охлузен и мокър Марс в Рак в четвърти . Може би ретроградните планети трябва да се броят за нормални в Рак щото нали той си ходи назад поначало. Казват, че Слънце в осми не се изявява типично за знака си. Така и не съм го разбрала това Слънце в осми.

Не си защото има Плутон вкус...и е нужно дълбочко да пипнеш...

А Марса в рак в знак на луната не е ли прекалено чувствителен и манипулативен? ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #11 -: Юни 28, 2011, 10:03:41 am »

Възможностите при теб са няколко...Има карти в които е една , а в твоя случай са няколко и имаш право на избор...Изключително точната опозиция на слънце марс е доста силен аспект по ред причини..ТОЙ СЪЗДАВА СТРАСТ , СПОРТСМЕНСКА ЗЛОБА , КОЯТО В ОПРЕДЕЛЕНИ МОМЕНТИ СЕ ТРАНСФОРМИРА В ЕЖЕДНЕВНА..Гневно и раздразнително изразяване на отношението към съпруг , баща , авторитети...Избухването изведнъж от нищото е характерно за аспекта...Ината ти е много голям като си наУмиш нещо...,просто нямаш спиране...Предлагам ти да генерираш тези качества в градивна посока с конкретна цел себепознание и изразяване на най-доброто от теб...,защото имаш много точен секстил на Марс с Луна...А ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ СИ ПРЕДПРИЕМЧИВА , ПРАКТИЧНА ,МОЖЕШ ДА ДЕЙСТВАШ РЕШИТЕЛНО И ЕНЕРГИЧНО КОГАТО СИ МОТИВИРАНА ЕМОЦИОНАЛНО. Важно е да трансформираш емоциите през мисъл , а след това да прибягваш до действия...Или 2 пъти мисли..един път режи...Меркурий , Уран и Марс/Плутон са важни при теб.... ;)
Благодаря за точния анализ, Марая! Ще се постарая да следвам препоръките ти  :) Астрологията е самопознание, така че можеби съм тръгнала по този път...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #12 -: Юни 28, 2011, 01:03:30 pm »

8-ми дом е дома който най-силно ме вълнува и от години се опитвам да го разбера..
имам внера, южен възел, плутон, меркурий, уран, слънце и юпитер в 8-ми дом...
 ;D
все още ми е трудно да го разгадая съвсем.... защо? какво е посланието на тези огромни стелиуми съсредоточени в един дом в картата...? и три, 4 планети на едно място биха вършили работа, но цели 8...??  ;D

*

Неактивен wii

• *
  • 5
« Отговор #13 -: Юни 28, 2011, 02:08:27 pm »
Аз имам Слънце, Плутон в 8 дом във Везни и Марс 8 дом в Дева. 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Юни 28, 2011, 02:17:52 pm »
Аз имам Слънце, Плутон в 8 дом във Везни и Марс 8 дом в Дева.

Ако си качиш карта в натални карти....ще бъде по-интересно....