Здравей Гост

Водните домове - домовете на душата

• 21 Отговора
  • 5604 Прегледи
*

Неактивен wii

• *
  • 5
Re: Водните домове - домовете на душата
« Отговор #15 -: Юни 28, 2011, 03:44:18 pm »
Качих  :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Юни 28, 2011, 03:46:32 pm »
Качих  :-[

Видях...,сега ще разгледам и специалното отношение на водните домове..Между временно ти отговорих там... ;) ;D

« Отговор #17 -: Юни 30, 2011, 08:34:20 pm »
аз имам планети и в трите. уран в четвърти, слънце (господар на асцедента, аз го считам и за управител на хороскопа) в осми, сатурн в 12. и за трите положения навсякъде пишат дистанциран или липсващ баща, нестабилна домашна среда. вярно е

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Юни 30, 2011, 08:43:59 pm »
аз имам планети и в трите. уран в четвърти, слънце (господар на асцедента, аз го считам и за управител на хороскопа) в осми, сатурн в 12. и за трите положения навсякъде пишат дистанциран или липсващ баща, нестабилна домашна среда. вярно е

А себе си как усещаш...? ::)

« Отговор #19 -: Юни 30, 2011, 08:56:20 pm »
нестабилна и неопределена. като мина първото сатурново завръщане като че ли намерих някаква определеност и увереност в себе си и през последните две години всичко се срина

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Юни 30, 2011, 08:58:42 pm »
нестабилна и неопределена. като мина първото сатурново завръщане като че ли намерих някаква определеност и увереност в себе си и през последните две години всичко се срина

Сладурка това означава ли , че транзитите по някакъв начин са фокусирали енергийте към водните домове... ::) Имаше ли засегнати планети...Все пак говорим за воден тригон... ??? Тук ли е причината за **сриването** или другаде... ::)

« Отговор #21 -: Юни 30, 2011, 10:25:56 pm »
да уран в риби направи съвпад със слънцето в 8-ми.

от друга страна като си помисля имам много по-голяма психическа издръжливост от повечето хора ::)