Здравей Гост

Прогресивна планета в нов знак на 0*

• 7 Отговора
  • 2947 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Имали ли сте прогресия на планета в нов знак? Предполагам на някои им се е случвало.
Имало ли е важни събития точно на 0* или са се случили след преминаването през този градус?

*

Неактивен Asya

• 548
Re: Прогресивна планета в нов знак на 0*
« Отговор #1 -: Май 18, 2012, 11:23:55 am »
Да! При ингрес на прогресивно Слънце в Стрелец се запознах с бившия си съпруг, който току-що се беше завърнал в България след дълги години в чужбина.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Май 18, 2012, 11:58:21 am »
Ужасно го изживявам... :( Нищо не е  по-лошо от пр.новолуние...

« Отговор #3 -: Май 18, 2012, 01:27:53 pm »
Преживях прогресивна ос МС на 0гр и вече на 1гр.
Започване на престижна работа.

« Отговор #4 -: Май 18, 2012, 01:43:06 pm »
аз съм преживявала слънце, меркурий, марс, юпитер и осите на хороскопа. но на 0 градуса доста дълго стои съответната планета или ос и не знам можем ли категорично да я свържем с конкретно събитие

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Май 18, 2012, 01:46:04 pm »
Много благодаря на всички!

Предстои ми след един месец прогресия на Меркурий в нов знак - стрелец.
Забелязвам, че по третични прогресии Меркурий ще застане стационарен също след един месец.
Интересно е дали това може да бъде таймер за конкретни събития.
Предполагам, че трябва и някой транзит на Марс или през натален Меркурий или през прогресивния ;)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #6 -: Май 19, 2012, 08:53:43 am »
В годината на смяна на знак на погресивно Слънце се разведох - от Козирог влезе във Водолей.  Но е факт че между седми и втори дом ( втори като осми от седми - т.е. смътта на брака) по дирекция си имах аспекти. Ей това не му обичам на астрологията - разведох се на седмата година от брака си, а знаех от втората какво и кога ще стане, но не и как ;D
Сега и на мен ми предстои Мерка да влезе от сериозния и задълбочен Козирог във Водолея. Абе воабще другата годинаа всичко ще е във Водолей, там имам и прогресивно новолуние, та очаквам увеличаване на семейството  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Май 19, 2012, 09:41:25 am »
Имали ли сте прогресия на планета в нов знак? Предполагам на някои им се е случвало.
Имало ли е важни събития точно на 0* или са се случили след преминаването през този градус?

Имала съм прогресивно Слънце в Стрелец на 15 август 2007, тогава от Скорпион, влиза в Стрелец,  втори дом. Втори като осми от седми/ Само ми стана ясно, че няма да вървят нещата в брака/ Окончателна Духовна смърт на брака./ Физическата проява е  чак 2012 тогава, когато Слънцето е в 5 гр. на Стрелец. При мен проявлението е след О гр.на Стрелец.  Когато Прогресивна Венера съвпада с  АС и прави опозиция на куспидата на 7дом е проявлението.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.