Здравей Гост

Фригидните жени

• 20 Отговора
  • 5317 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Фригидните жени
« -: Юни 27, 2011, 06:54:31 pm »
Кои жени са фригидни? Кои са възможните знаци и аспектни конфигурации за този феномен...

Фригидността всъщност е липса  на полово влечение до степен на  пълно безразличие и дори отвращение от полова близост както и  ниско ниво на полова възбудимост у жената. За фригидни (хладни) жени  е прието да се считат жените, които никога, с нито един партньор, без значение на емоционалната връзка и отсъствието на каквото и да било нарушение в техниката на половия акт, не са изпитвали силна полова възбуда и оргазъм, или изобщо не са достигали полова възбуда.
Или планетата Сатурн е онази , която е една от причините за това...Кои са възможните други заподозрени? :)- планети налични при фригидността...Отразява ли се тази фригидност на жената и в друг аспект от нейния емоционален живот? И тъй като това е основно психологически проблем...дали Луна и Нептун не си казват тежката дума.... ::)

Re: Фригидните жени
« Отговор #1 -: Юни 27, 2011, 07:20:29 pm »
Не познавам такива  ;D, така че не мога да бъда полезна в тази тема.
При всяка жена (и мъж) има периоди, в които влечението намалява. Зависи от редица фактори - психологически, здравословни, биологични и не на последно място от партньора, ако има такъв.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юни 27, 2011, 07:26:51 pm »
Марая, ама много сексуални темички днес я кажи кой Марс те кара да твориш ;) - няма нищо лошо в тези теми, ама тоз моя Плутон хич не обича да говори на тези теми, много е дръпнат и "срамежлив"  8)

аз също не познавам фригидни жени, но според мен фригидността е голям проблем - здравословен и психичен, които пречи на нормалното съществуване - поне аз не се виждам как ще издържа дълго време без "аеробика" (не е задължително да е чаршафна хе-хе)
Според мен липсата на секс - води до деформации на психиката - както при мъжете, така и при жените - хормони какво да се прави  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юни 27, 2011, 07:31:39 pm »
Марая, ама много сексуални темички днес я кажи кой Марс те кара да твориш ;) - няма нищо лошо в тези теми, ама тоз моя Плутон хич не обича да говори на тези теми, много е дръпнат и "срамежлив"  8)

аз също не познавам фригидни жени, но според мен фригидността е голям проблем - здравословен и психичен, които пречи на нормалното съществуване - поне аз не се виждам как ще издържа дълго време без "аеробика" (не е задължително да е чаршафна хе-хе)
Според мен липсата на секс - води до деформации на психиката - както при мъжете, така и при жените - хормони какво да се прави  :P

Знам ли...,къде е Марс днес..,на колко градуса е ? ::) ;D

От чисто астрологична гледна точка ми се иска да изследваме този феномен... :P

*

Romantica

« Отговор #4 -: Юни 27, 2011, 09:22:50 pm »
Мисля, че познавам такава жена на 41г. е. Откакто се помня не съм я виждала с приятел, дори мисля, че и никога не е имала. Винаги ми е било странно, защото работи при военните и от млада е била обградена с много мъже. Другото, което ми е правило впечатление е, че когато сме разговаряли за бъдещето никога не е говорила, че иска да създаде семейство, а винаги - "аз искам да направя това-онова, аз, аз...". Имала е кандидати, но не ги е одобрявала, винаги намира нещо, за което да се хване. Има страшно много приятелки, всеотдайна е, мила, грижовна, помага на всеки с каквото може, не е злопаметна, добър човек.... Усещам, че е прикрита и рядко споделя.
« Последна редакция: Юни 27, 2011, 09:25:44 pm от Romantica »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 27, 2011, 09:24:00 pm »
Мисля, че познавам такава жена на 41г. е. Откакто се помня не съм я виждала с приятел, дори мисля, че и никога не е имала. Винаги ми е било странно, защото работи при военните и от млада е била обградена с много мъже. Другото, което ми е правило впечатление е, че когато сме разговаряли за бъдещето никога не е говорила, че иска да създаде семейство, а винаги - "аз искам да направя това-онова, аз, аз...". Имала е кандидати, но не ги е одобрявала, винаги намира нещо, за което да се хване. Има страшно много приятелки, всеотдайна е, мила, грижовна, помага на всеки с каквото може, не е злопаметна, добър човек.... Усещам, че е прикрита и рядко споделя.

След малко ще кача картата й, но нямам точен час.

Супер...,дори без час би било интересно.... ::)

*

Romantica

« Отговор #6 -: Юни 27, 2011, 09:27:50 pm »
Мисля, че Асs й е скорпион, но не съм сигурна... Трудно ми е по външен вид да определям...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юни 27, 2011, 09:29:14 pm »
Мисля, че Асs й е скорпион, но не съм сигурна... Трудно ми е по външен вид да определям...

Ако искаш напасни часа слънце съвпад асц. пак ще получим инфо... ;)

*

Romantica

« Отговор #8 -: Юни 27, 2011, 09:39:36 pm »
Обадих се да я попитам за часа - каза, че е родена по обяд ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юни 27, 2011, 09:48:35 pm »
Обадих се да я попитам за часа - каза, че е родена по обяд ???

Тогава можеш спокойно да сложиш час 12....

« Отговор #10 -: Юни 27, 2011, 10:07:29 pm »
А за Нептун може и да се окажеш права, Марая, знаеш ли?
Прието е да свързват Сатурн със задръжките, ригидността, комплексите. Но познавам и доста разюздани хора с подчертани сатурнови аспекти, на същото мнение са били и древните астролози.
Докато Нептун е красива мечта, илюзия, блян, идеал... И когато сексуалният партньор не се доближава до представата за идеала и ако самият сексуален акт не отговаря на тази идеална представа, жената може да срещне затруднения да се отпусне в ръцете на партньора и да се наслади пълноценно на сексуалния акт. По този начин тя в съзнанието си изгражда нагласа, че никой не е достатъчно "добър", за да изпита с него върховна наслада, защото реалността се разминава с нейната представа за "перфектния" сексуален акт.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юни 27, 2011, 10:16:18 pm »
А за Нептун може и да се окажеш права, Марая, знаеш ли?
Прието е да свързват Сатурн със задръжките, ригидността, комплексите. Но познавам и доста разюздани хора с подчертани сатурнови аспекти, на същото мнение са били и древните астролози.
Докато Нептун е красива мечта, илюзия, блян, идеал... И когато сексуалният партньор не се доближава до представата за идеала и ако самият сексуален акт не отговаря на тази идеална представа, жената може да срещне затруднения да се отпусне в ръцете на партньора и да се наслади пълноценно на сексуалния акт. По този начин тя в съзнанието си изгражда нагласа, че никой не е достатъчно "добър", за да изпита с него върховна наслада, защото реалността се разминава с нейната представа за "перфектния" сексуален акт.

Много време мисля по въпроса... ::) Точно това е и основното което даде посока на мислите ми...Наред с това илюзиите по Нептун са отвъд реалните възможности...И липсата на добър Сатурн в смисъл добре аспектиран в картата ,може да бъде причина за стотици бели...в това число и фригидността...
За мен Нептун е висшата октава на психиката ни , на подъзнателните слоеве ...една чудесна причина да разпознаем луната....

*

Romantica

« Отговор #12 -: Юни 28, 2011, 01:12:13 am »
Много ви благодаря за коментарите по картата, Марая и Лили  :) :)

Жената е много добър човек, дано Бог да я възнагради и да й прати сродна душа, която тя да е готова да приеме, че в тази самота прсто не я виждам по-нататък  :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юни 28, 2011, 01:36:16 am »
Много ви благодаря за коментарите по картата, Марая и Лили  :) :)

Жената е много добър човек, дано Бог да я възнагради и да й прати сродна душа, която тя да е готова да приеме, че в тази самота прсто не я виждам по-нататък  :(

Не я трий картата Моля те..,утре ще я погледна на спокойствие...
Мн.интересна ми се струва...
Ах тези слънца на високото...и във воден знак.... ::)..Трудно им е материализирането на чувствата...Интересна жена е, изглежда кротка...,но в нея има мн.вътрешна сила.... :) ;)

*

Romantica

« Отговор #14 -: Юни 28, 2011, 02:03:52 am »
Благодаря ти, Марайче :)