Здравей Гост

венера/слънце

• 25 Отговора
  • 5949 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
венера/слънце
« -: Май 28, 2012, 03:45:56 am »
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4838531

това е цикъл започнал през 2004 и завършващ сега през 2012 на 5.06.
събитията които са започнали през 2004, сега дават крайния си резултат.

при мен този специален съвпад се случва на К5..
доста интересно, само не мога да си спомня нищо от 2004  ;)

П.П. Позволявам си да сложа изображението..много е красиво! :-*
« Последна редакция: Май 28, 2012, 05:31:54 pm от Марая »

Re: венера/слънце
« Отговор #1 -: Май 28, 2012, 06:00:45 am »
При мен се случва в 11 дом.
Спомням си, че точно юни 2004 започнах /тогава/ нова работа.Бях доволна и щастлива.Бях в лична година 1. Сега съм в 9.
Виж колко интересно.
2004 ако щете вярвайте ,се запознах с интернета...и така до днес сме голяма любов ;DПокрай интернета,започнах да навлизам в астрологията и да създавам приятелства.Които по-късно отпаднаха.Но ето как се прояви 11дом тогава.Тогава цикъла започна отново в 11тия ми дом.И сега завършва там.
« Последна редакция: Май 28, 2012, 06:02:28 am от santaFe »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #2 -: Май 28, 2012, 02:14:26 pm »
Имам една интересна карта по повод на този цикъл, ще се опитам да я намеря. При мен 2004 беше свързана с първи стъпки в Италия, надявам се това което започнах тогава да се затвърди окончателно. Беше трудно, като всяко начало, но сега вече се чувствам отлично реализирана и интегрирана. Бих добавила само едно - сърцето ми е в Тоскана  :)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #3 -: Май 28, 2012, 02:35:28 pm »
namerih kartata...

« Отговор #4 -: Май 28, 2012, 03:52:17 pm »
Имам една интересна карта по повод на този цикъл, ще се опитам да я намеря. При мен 2004 беше свързана с първи стъпки в Италия, надявам се това което започнах тогава да се затвърди окончателно. Беше трудно, като всяко начало, но сега вече се чувствам отлично реализирана и интегрирана. Бих добавила само едно - сърцето ми е в Тоскана  :)

Съвпада венера слънце,да не е бил в 9тия ти дом?? Чужбина??
Или в 4ти - преместване?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Май 28, 2012, 05:04:39 pm »

Ето го точния съвпад... ::)

Чудя се..,няма ли вече нещо да ме подмине... :(

В картата ми попада в 7-ми дом. Сили нямам....не ми останаха сили.... ??? :(

« Отговор #6 -: Май 28, 2012, 06:39:25 pm »
Четох за цикъла Слънце/Венера и установих, че предстоящият съвпад на ретро Венера със Слънцето ще се случи точно върху прогресивния ми ДС, върху възлите на Венера и в опозиция с прогр. Нептун.  :ch7_15:

Да не се появи някоя soulmate? Но този път да е real, моля!  ;D
До гуша ми дойде от нептуново-юпитерови балони!

« Отговор #7 -: Май 28, 2012, 09:18:32 pm »
Кажете ми,този съвпад положителни неща ли носи ? Или отрицателни....защото някои хора мислят,че нещо лошо щяло да се случи.

Но аз мисля,че това е съвпад на две положителни планети и не може да вещае зло ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Май 28, 2012, 10:12:45 pm »
Кажете ми,този съвпад положителни неща ли носи ? Или отрицателни....защото някои хора мислят,че нещо лошо щяло да се случи.

Но аз мисля,че това е съвпад на две положителни планети и не може да вещае зло ???

Слънцето управлява 5-ти дом...,Венера символизира любовта...Естествено , че е отключен цикъл за голяма любов и късмет по 5-ти дом... :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Май 28, 2012, 10:28:46 pm »
При мен е в каре към МЦ-ИЦ...явно някаква промяна чука на вратата ми... ;) И много интересно попада в/у МП СЛВ/ЮПИТЕР... :o
а тук е и самия възел на Венера.... ::) ???
Е...нее, какви ли изненади още ме очакват? ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #10 -: Май 28, 2012, 11:34:45 pm »

Съвпада венера слънце,да не е бил в 9тия ти дом?? Чужбина??
Или в 4ти - преместване?

Цикълът е започнал на 8 юни 2004 в 18* на близнаци, мои 10 дом, сега отново ще е в същия дом на 16*. Замислих се за това време тогва, много труден период свързан с раздяла с близки хора, неописуема носталгия, но и едно твърдо решение, че друг път не съществува. За първи път се отделях от децата си, но го правех именно заради тях. Все още не си обяснявам куража, които съм имала...

« Отговор #11 -: Май 29, 2012, 06:10:23 am »

Слънцето управлява 5-ти дом...,Венера символизира любовта...Естествено , че е отключен цикъл за голяма любов и късмет по 5-ти дом... :)

Значи всички хора ги очаква любов и късмет,в зависимост от домът в който им се случва съвпада. :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Май 29, 2012, 03:00:24 pm »

Значи всички хора ги очаква любов и късмет,в зависимост от домът в който им се случва съвпада. :)

Значи любов се търси само в домовете отговорни на темата...На другите места ще има късмет... :)

« Отговор #13 -: Май 29, 2012, 03:31:09 pm »

Значи любов се търси само в домовете отговорни на темата...На другите места ще има късмет... :)

В кои домове например,може да очакваме любов?

« Отговор #14 -: Май 29, 2012, 03:36:42 pm »
при мен попада в Д7, в съвпад с натална Венера ??? 2004 започна един прекрасен цикъл с многобройни пътувание в чужбина за мен свързани с работата, Слънцето е У9, Венера У6