Здравей Гост

мъчителен край на живота

• 2 Отговора
  • 1669 Прегледи
*

Неактивен luchia

• 114
мъчителен край на живота
« -: Юни 03, 2012, 09:42:24 pm »
Не знам какво да търся в натала за да си обясня ужасно мъчителния физически завършек на мой много близък човек...

Не става дума за ужасни и трагични събития като катастрофа, земетресение, или друго, при което душата отлита за части от секундата.

Ситуацията е, че той се бори за живота си от година и половина, а от един месец е в болница - обездвижен, с 3 катетъра от стомаха, с 2 системи за обезболяване и изкуствено хранене... :91: ииии... с кристално ясно съзнание  :'(
Болките са адски, както личи. Прогнозата на лекарите е - "въпрос на време".

Каква е индикацията за всичко това в натала?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: мъчителен край на живота
« Отговор #1 -: Юни 03, 2012, 09:55:51 pm »
Лин..,качи му картата...Все пак е важно да се разгледа...,за да се каже!
Много съжалявам...,макар, че изглежда грубо и травиално... :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: мъчителен край на живота
« Отговор #2 -: Юни 04, 2012, 12:27:18 am »
ЛИН..., :-* ПРЕГРЪЩАМ ТЕ...ЗНАМ КОЛКО ТЕ БОЛИ...ЛЕСНО Е ДА СЕ КАЖЕ...СПОДЕЛЯМ БОЛКАТА ТИ И СЪЖАЛЯВАМ... :'(..,НО Е ТРУДНО ДА СЕ ПРИЕМЕ...ТРУДНО Е ДА СЕ ПРИЕМЕ СМЪРТТА...А ВСЪЩНОСТ... :)ТЯ Е НОВО НАЧАЛО...ДУШИТЕ , КОИТО СИ ТРЪГВАТ СЕГА...ЩЕ СЕ ВЪРНАТ СКОРО НА ЗЕМЯТА.../ТАКА МИ КАЗВА ВСЕЛЕНАТА/.... :) ЕДВА ЛИ ТОВА ЩЕ ТЕ УСПОКОИ....ЕДВА ЛИ ТОВА ЩЕ ОБЛЕКЧИ БОЛКИТЕ МУ...,НО Е НЕЩО...НА ФОНА НА СМЪРТТА...
Боже сега виждам, че съм на капса...- извини ме...-не ми се преписва!

Но тук на земята печели....http://www.youtube.com/watch?v=-bhEhGNHBOY ....тялото...Горе печели душата...Или има нещо ,което е спряло движението на енергията...и душата иска да се освободи!
АДСКИ МИ Е  МЪЧНО ЗА НЕГО И ЗА ТЕБ! :'(НО СЪМ БЕЗСИЛНА...ПРЕД ВСЕЛЕНАТА...И ТЯ И БОГ СА МИ СВИДЕТЕЛИ..,ЧЕ НЕЩАТА КОИТО ВИЖДАМ...СА ЖЕСТОКИ....И ТОВА Е МОЯТА МЪКА!
Но ти...не го оставяй сам...МОЛЯ ТЕ...,БЪДИ ДО НЕГО И В ПОСЛЕДНИЯ МИГ! :'( :-*
Обичам те Лин..,как искам да ти помогна...,а не мога! :-* :(

П.П. Моля те качи му картата...Имам я...,но не искам аз да я качвам...И все пак както прецениш! :-*
С ТЕБ СЪМ! НЕ СИ САМА! :-* :( :'( :-*
« Последна редакция: Юни 04, 2012, 01:43:09 am от Марая »