Здравей Гост

Соларна Луна

• 41 Отговора
  • 13519 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Соларна Луна
« -: Юни 05, 2012, 09:28:14 pm »
В кой дом и знак се намира соларната Ви Луна?
Усещате ли колебание и несигурност..,както и чести промени свързани с аналогийте на дома в който е ситуирана в солара?
Мислите ли , че изявата и се свързва със знака в който е попаднала или по-скоро с управителя на дома и знака в който се намира в солара?

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Соларна Луна
« Отговор #1 -: Юни 05, 2012, 09:44:14 pm »
 Ами при мен е в 11 дом, в Телец, съвпад с Юпитер и рамо на тао, опозиция с Венера  натална и Меркурий в съвпад, Марс връх на таото.  ::)   Много аспектирана. Управителя на знака я опозиционира. ::)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 05, 2012, 10:12:54 pm »
Ами при мен е в 11 дом, в Телец, съвпад с Юпитер и рамо на тао, опозиция с Венера  натална и Меркурий в съвпад, Марс връх на таото.  ::)   Много аспектирана. Управителя на знака я опозиционира. ::)

И как свързваш мястото и...Какво интересно по 11-ти дом... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #3 -: Юни 05, 2012, 10:31:28 pm »

И как свързваш мястото и...Какво интересно по 11-ти дом... ::)

Ами, от една страна съм станала мудна малко, като телец точно, да не кажа, че ме помързява в делата ми по 11 дом. Луната ми се е обърнала малко към земята, в прекия смисъл, искам спокойствие, изнервят ме телефони, гледам да отида далече от града, и нещо ми се "приземиха" надеждите. Телец в дома на Уран, не е тъкмо на място, нещо поне така го чувствам.  Отделно си имам Луна в Риби, по мечтателна и сега се сблъскват нещо двете. Не ми е  присъща тази Луна. Да, изпадам в противоречие на двети си Луни, натална и соларна на моменти. Клати се "земята "под мен, няма предвид земетресенията разбира се :)   Нестабилна почва- Луна в телец в 11 дом/ но това важи за мен. Не знам дали се разбра, това което дето се мъча да го обясня.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Юни 05, 2012, 10:43:31 pm »
"прекият смисъл" извинвам се за грешката си правописна, ама аз от 3 часа съм така ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Юни 05, 2012, 11:07:56 pm »
Моята соларна Луна е в Козирог, 2-ри дом. Наистина има доза несигурност по отношение на финансите, май съм станала и по-голям песимист  :thinking:

« Отговор #6 -: Юни 06, 2012, 06:54:03 am »
При мен соларната луна е в 11 дом водолей.Соларната попада в 7ми натален.Не знам що ще рече :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Юни 06, 2012, 08:04:46 am »
При мен соларната луна е в 11 дом водолей.Соларната попада в 7ми натален.Не знам що ще рече :)

Виж, къде са соларна и натална отново  ::) Наталната  къде е?  ::)

« Отговор #8 -: Юни 06, 2012, 08:19:20 am »
Соларната ми Луна е в 11-ти дом, съвпад с Меркурий.
Прави квадрат /3 */ с наталната Луна в 5-ти, която е в абсолютно точен квадрат със соларен Меркурий в 11-ти.

Луната ми управлява 8-ми натален, Меркурий е У7. Та.. равнометката - разговори, спорове с близки роднини за наследство и пари, в които естествено е замесен и съпругът /по 7-ми/. Това, което наистина много ме дрази, е факта, че се разправям все със слънчеви Близнаци. Та не знам 7-ми като партньори ли да го гледам, или като открити врагове..

Тая Луна в Рак много ми бърка работите, и без това имам Слънце в Рак. ;)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #9 -: Юни 06, 2012, 09:47:36 am »
Соларна Луна в 5 соларен дом, съвпад с k12 натален..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юни 06, 2012, 11:48:57 am »
Мястото на Сол.Луна е мн.чувствително. Дома в който попада е колебливото и променливо място през годината...При мен е в 3-ти соларен дом в съвпад с Юпитер...и в 5-ти натален. Премествания...,проблеми с деца..,приказки...Писва ми... ::)

http://www.youtube.com/watch?v=5B4cOVrOlek&feature=fvwrel

Нещо много красиво... ;D
« Последна редакция: Юни 06, 2012, 12:13:11 pm от Марая »

« Отговор #11 -: Юни 06, 2012, 04:43:14 pm »
Соларна Луна в 9-ти соларен опозиция соларни Меркурий и Уран. Като съпоставя с радикса, попада в 12-ти натален в съвпад с натален Плутон и СЛВ и опозе собствената си позиция в натала.
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юни 06, 2012, 08:14:14 pm »
тази година Соларната Луна ми е в 6-ти овен заедно с транзитен уран -ха познайте основните теми какви са  ::) работа, здраве... :))) задължения

« Отговор #13 -: Юни 06, 2012, 09:07:01 pm »
тази година Соларната Луна ми е в 6-ти овен заедно с транзитен уран -ха познайте основните теми какви са  ::) работа, здраве... :))) задължения

Fairy, аз имам натална Луна в 6-ти в Овен и сега Уран пълзи към нея, като в момента съвпада точно с ЮЛВ. Засега обаче нищо по темите работа и здраве. Но може би солара се изявява по различен начин от транзитите.
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #14 -: Юни 06, 2012, 10:36:06 pm »

Виж, къде са соларна и натална отново  ::) Наталната  къде е?  ::)
Натална в 10ти.
Всичко останало е така, както съм го написала :)