Здравей Гост

Транзитен Уран в аспект към Слънце

• 4 Отговора
  • 1815 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Хайде разкажете... ;D , не се свенете...Имали ли сте аспект на транзитния Уран към Слънцето...и какво помните за този период? :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Транзитен Уран в аспект към Слънце
« Отговор #1 -: Юни 09, 2012, 07:33:56 am »
скоро ще имам тригон на уран към нат. Слънце.. ще разказвам. акцентът все още е върху меркурия  :P - ще си разказваме като си уранясаме слънчицата  :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Юни 09, 2012, 09:26:53 am »
Е след година две ще имам опозиця на Уран към слънце, квадратура на Плутон също към слънцето и Сатурн на МЦ.

Ако оживея ще разкажа..  ;D

« Отговор #3 -: Юни 09, 2012, 10:56:00 am »
сега имам квадратура на тр.Уран към Слънцето...като конкретно събитие още не мога да кажа, но засилено напрежение в отношенията ми с партньора, също така изразен стремеж към свобода, самостоятелност, не ми се съобразява с никой,искам да си организирам всичко сама,дори и физически искам пространство да дишам,но при мен в натала Уран е на АСЦ ;)обаче имам и Юпитер току що минал през ДСЦ и Нептун на ИЦ, това мисля подсилва въпросното напрежение в комуникацията, тр.Уран е и на К5...

*

Неактивен xtz

• *
  • 11
« Отговор #4 -: Юни 09, 2012, 11:07:12 am »
Когато тр. Уран е бил в тригон с натално Слънце съм завършила средното си образование, донесъл ми е много подаръци и заслужена "свобода"  ;D