Здравей Гост

Хорарни въпроси за любов

• 41 Отговора
  • 10095 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Хорарни въпроси за любов
« Отговор #30 -: Юли 03, 2011, 04:07:50 pm »
Каризма,
Абе много общ тоя въпрос....Оста на желанията е 5-11ти....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #31 -: Юли 03, 2011, 04:59:54 pm »
желание за какво  ::) по 8-ми дом хе-хе (марс, плутон ;) )

« Отговор #32 -: Юли 03, 2011, 05:03:05 pm »
Марая,така ми дойде отвътре и затова така го зададох,ама виж в коя тема съм го пуснала  :) А пък и Венера на К11-ти подсказва  ;) Сигнификатора на въпроса Меркурий е в 12-ти(нещо тайно ще да е),ама в Лъв е в падение,и в дом на Нептун,дано не ми се размие бързо-бързо желанието   :) Между основните сигнификатори няма мажорен аспект,а последния аспект,който ще направи Луната в знака,е секстил със Сатурн. Интересно ми стана,че в случая Слънцето(моя сигн.) и Луната(косигн. на въпроса) са във взаимна рецепция,а това ми е трудно да си го разтълкувам.Или сигурно много ми се иска да видя ДА някак  :57:

« Отговор #33 -: Юли 03, 2011, 05:07:31 pm »
Fairy,нямам нищо против да разгледаме и осми дом(може подсъзнателно да съм го мислела,а дали съм стигнала толкова далеч в желанието си съзнателно..... и аз не знам)  ;)  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #34 -: Юли 03, 2011, 05:23:06 pm »
 ;D има един виц
Мъж при психолог. Показва му се рисунка с квадрат.
- Какво виждате тук?
- Голи жени.
Показва му рисунка с триъгълници.
- Какво виждате тук?
- Голи жени.
Показват му рисунка с кръгове.
- Какво виждате тук?
- Голи жени.
- Вие сте сексуален маниак – заключва психологът.
- Аз?!! А кой ми показва картинки на голи жени.
та май и моята работа такава..... (осми дом напоследък не го свързвам с парички хи-хи) :-*

ти си приела, че сигнификатора на въпроса е у на 11?, но щом става дума за любов - харесване не е ли по пети?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #35 -: Юли 03, 2011, 05:46:11 pm »
Марая, проучих още малко въпроса -повече инфо тези дни като изведа гърлата на кафенце / биричка  :-*
господина е женен има и деца двенки май, от брака си и двете са големи, от години не живее с жена си, май не са разведени.. не  съм на 100% точно детайлно :) чичкото явно си търси странично забавление

Каризма, да не би тайно да изпитваш увлечение към някои момък? Меркурий съвсем скоро е сменил знак, според мен това е промяна на мисленето. От рак - тихо, не изразително, към лъв - аз, себе си. 12-ти дом освен тайни е и нашите собствени страхове и притеснения (разбира се и врагове) намираща се там Луната и разпадащия се съвпад с Мерк - този да не би да има приятелка или поне ти така да мислиш? Предстоящия (макар и доста далечен) съвпад на Луна със Сатурн пък ме кара да си мисля, че очакваш нещо повече от флирт. Но пък Сатурн е във втори - не ти се иска да влагаш излишно емоции и прави опозе към Уран в тао с Плутон.. Самата ти си изненадана и не сигурна в емоцията си. Плутон прави опозе към теб (Слънце) самата ти сякаш не си наясно, напълно убедена, какво точно да очакваш от този човек и дали желанието ти е разумно :)

Според мен ще има развитие по въпроса - ти ще си тази, която ще поеме инициативата, но не съм сигурна дали след определен период от време ще го искаш.. т.е. мисля, че ще се разколебаеш

п.с. уча се така, че може и разсъждавам волно /:  :-[

« Отговор #36 -: Юли 04, 2011, 12:36:38 pm »
Марая, проучих още малко въпроса -повече инфо тези дни като изведа гърлата на кафенце / биричка  :-*
господина е женен има и деца двенки май, от брака си и двете са големи, от години не живее с жена си, май не са разведени.. не  съм на 100% точно детайлно :) чичкото явно си търси странично забавление

Каризма, да не би тайно да изпитваш увлечение към някои момък? Меркурий съвсем скоро е сменил знак, според мен това е промяна на мисленето. От рак - тихо, не изразително, към лъв - аз, себе си. 12-ти дом освен тайни е и нашите собствени страхове и притеснения (разбира се и врагове) намираща се там Луната и разпадащия се съвпад с Мерк - този да не би да има приятелка или поне ти така да мислиш? Предстоящия (макар и доста далечен) съвпад на Луна със Сатурн пък ме кара да си мисля, че очакваш нещо повече от флирт. Но пък Сатурн е във втори - не ти се иска да влагаш излишно емоции и прави опозе към Уран в тао с Плутон.. Самата ти си изненадана и не сигурна в емоцията си. Плутон прави опозе към теб (Слънце) самата ти сякаш не си наясно, напълно убедена, какво точно да очакваш от този човек и дали желанието ти е разумно :)

Според мен ще има развитие по въпроса - ти ще си тази, която ще поеме инициативата, но не съм сигурна дали след определен период от време ще го искаш.. т.е. мисля, че ще се разколебаеш

п.с. уча се така, че може и разсъждавам волно /:  :-[
Благодаря Fairy,за волната интерпретация,много ми хареса  8) То и желанието ми е доста волно,така че не се притеснявай  :) Мисля,че доста точно си уловила някои тънки моменти-наистина не съм наясно какво да очаквам,но го искам-водолейската ми Луна е много объркана  :(

*

issidorra

« Отговор #37 -: Юли 07, 2011, 11:23:42 am »
Момичета, нека се разпиша и в тази тема ;)
Въпросът ми е следният: Ще се съберем ли отново с Н?
Толкова съм развълнувана, че единственото, което мога да видя е това, че аз съм в неговия 5 дом, което би следвало да се тълкува положително, но май картата е нерадикална?
Сега се поуспокоих малко и мога да видя, че аз и той сме в разходящ квадрат, което си е чисто НЕ, но пък управителите на нашите 5 домове са в сходящ съвпад, според мен не може да се каже със сигурност, но по-скоро крайният отговор е не.
« Последна редакция: Юли 07, 2011, 11:53:02 am от issidorra »

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #38 -: Юли 07, 2011, 09:02:26 pm »
 :( и аз мисля, че е не :( мисля, че решението е вече окончателно взето - решено е - квадратурата е сепарираща...  :(

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #39 -: Юли 07, 2011, 09:06:54 pm »

Благодаря Fairy,за волната интерпретация,много ми хареса  8) То и желанието ми е доста волно,така че не се притеснявай  :) Мисля,че доста точно си уловила някои тънки моменти-наистина не съм наясно какво да очаквам,но го искам-водолейската ми Луна е много объркана  :(
[/quote]

уча се, както почти всички тук! не се срамувам много ако сгреша :)
но да оставим астрологията на страна - всеки се чувства объркан по някога, а и сама знаеш Луната е на приливи и отливи. Сигурно е най-добре сама да се запиташ какво очакваш от това "желание", дали има някаква причина да го очакваш и дали наистина искаш нещо или то е само последица от други, странични фактори ;) аз знам, че ти ще намериш най-доброто решение сама за себе си :)

*

issidorra

« Отговор #40 -: Юли 08, 2011, 08:51:02 am »
:( и аз мисля, че е не :( мисля, че решението е вече окончателно взето - решено е - квадратурата е сепарираща...  :(

благодаря ти за включването, знаеш ли, при всички положения големият губещ не съм аз  :'(

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #41 -: Юли 08, 2011, 09:55:27 am »

благодаря ти за включването, знаеш ли, при всички положения големият губещ не съм аз  :'(

оо сигурна съм! Но замисли се защо някои трябва да губи. колкото и да си приличат любовта и войната те нямат равенство по между си. сигурна съм, че сте взели правилното решение - все пак нали за това е Сатурн в знака на партньорствата, той няма да разруши стойностното.
Усещам, че ти си силно момиче и ще справиш. Сигурна съм, че си преживявала много по-трудни дни и времена. Съвсем скоро ще се окопитиш, ще изтупаш последния прашец от остарялата и може би незаслужаваща твоята любов връзка, ще излезеш на вън с усмивка и ще се зарадваш на нещо ново, вълнуващо, красиво, рано или късно, с търпение или не ще откриеш това, което търсиш :)