Марая, проучих още малко въпроса -повече инфо тези дни като изведа гърлата на кафенце / биричка

господина е женен има и деца двенки май, от брака си и двете са големи, от години не живее с жена си, май не са разведени.. не съм на 100% точно детайлно

чичкото явно си търси странично забавление
Каризма, да не би тайно да изпитваш увлечение към някои момък? Меркурий съвсем скоро е сменил знак, според мен това е промяна на мисленето. От рак - тихо, не изразително, към лъв - аз, себе си. 12-ти дом освен тайни е и нашите собствени страхове и притеснения (разбира се и врагове) намираща се там Луната и разпадащия се съвпад с Мерк - този да не би да има приятелка или поне ти така да мислиш? Предстоящия (макар и доста далечен) съвпад на Луна със Сатурн пък ме кара да си мисля, че очакваш нещо повече от флирт. Но пък Сатурн е във втори - не ти се иска да влагаш излишно емоции и прави опозе към Уран в тао с Плутон.. Самата ти си изненадана и не сигурна в емоцията си. Плутон прави опозе към теб (Слънце) самата ти сякаш не си наясно, напълно убедена, какво точно да очакваш от този човек и дали желанието ти е разумно
Според мен ще има развитие по въпроса - ти ще си тази, която ще поеме инициативата, но не съм сигурна дали след определен период от време ще го искаш.. т.е. мисля, че ще се разколебаеш
п.с. уча се така, че може и разсъждавам волно /: