Здравей Гост

Водна Луна

• 6 Отговора
  • 2423 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Водна Луна
« -: Юни 09, 2012, 02:23:05 pm »
Рак , Риби , Скорпион...Домове 4-ти , 8-ми и 12-ти....Или домовете на края.
Как усещате тази Луна? Имате ли впечатления ? Кои са силните и слабите и страни...
Споделете... :-*

« Последна редакция: Юни 09, 2012, 03:05:35 pm от Марая »

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Водна Луна
« Отговор #1 -: Юни 11, 2012, 11:42:13 am »
За тази тема съм  :) Рибешка,  ;D  Луна в пети дом.  Много шарена Луна,  все пак  куспидата на 5 дом е Водолей и мисля, че и това има значение ::)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юни 12, 2012, 10:37:57 am »
 ;D ;D ;D хубава си е Луната в 5-ти.... стига да разбере, че не може да утеши целия свят, и че Всеки опит за лъжа (дори и тази с цел да не нарани) й излиза през носа :)))

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Юли 08, 2012, 09:34:06 am »
Водната Луна толкова ли е потайна, че темата така се е скрила?  ;D

Понякога много й се сърдя на тази ревлива, сантиментална, сърцераздирателна, вечно помагаща (без да има защо) луна, друг път много си я обичам, емпатична, усещаща, емоционална, творческа. Свръх чувствителност ... с конфликт с вечно дърдорещия Меркурий, но по трудния конфликт - аз разбирам всички, но всички не ме разбират :), разбира се "бонус" е тригон Луна-Плутон и по-точно Луна-Юпитер  ;D

Какво още за тази Луна? Прекалено е чувствителна! Но и отворена към вибрациите от "други светове". Много е разпиляна, но умее да превръща и най-големия хаос в хармония. .. Всъщност загадка е тази Луна и се отработва трудно... Не е лесна за разбиране дори и от този, който я има в натала

ииии къде рибешка Луна без музика?  ::)
http://www.youtube.com/watch?v=ZkLrFpo0lHA

« Отговор #4 -: Юли 09, 2012, 07:52:06 am »
моята Луна е в Д2, в козирог, никак не се чувствам добре, когато Луната транзитира през риби ,сега и прогресивната ми Луна е в риби ,в Д4..мисля си,че хора с такава Луна в натала изживяват болката на целия свят

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #5 -: Юли 09, 2012, 09:12:50 am »
моята Луна е в Д2, в козирог, никак не се чувствам добре, когато Луната транзитира през риби ,сега и прогресивната ми Луна е в риби ,в Д4..мисля си,че хора с такава Луна в натала изживяват болката на целия свят
[/quoteJ

ТОЧНО !!!! ИДЕ МИ ДА ГИ ПРЕБИЯ НАПРИМЕР ЗАРАДИ ВИТОША/ които са там виновни, знам ли ги кои/!!! Ама толкова съм независима в насоката, че нищо не зависи от мен. :) :( А Луната в 5 дом например не прави драми, ами просто изживява нещата драматично и да иска по- повърхностно не се получава. Лично аз  не мога в много случаи да го постигна-  поне на този етап с тази Луна в Риби.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #6 -: Юли 09, 2012, 03:52:21 pm »
Имам една душичка с Луна в Риби четвърти дом и К5  в Риби. Много крехко и свенливо същество винаги "свири втора цигулка ", а е пълен с потенциал и възможности. Отношението му към околните е  много състрадателно-винаги се отзовава на помощ .Страшно романтичен.Дай му мечти ,розови очила ...розов памук . Много уязвим и зависим. Добре ,че според мен  притежава силно развита интуиция .
« Последна редакция: Юли 09, 2012, 04:16:44 pm от teia »