Здравей Гост

Земна Луна

• 5 Отговора
  • 1988 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Земна Луна
« -: Юни 09, 2012, 02:24:09 pm »
Телец , Дева, Козирог...
Какво ще кажете за тази Луна? Къде е силата и слабостта и? ::)

« Последна редакция: Юни 09, 2012, 03:01:01 pm от Марая »

Re: Земна Луна
« Отговор #1 -: Юни 10, 2012, 06:17:30 pm »
Като представител на луна в Дева мисля, че слабостта и е в критикарството, като първична реакция. Като ти похвалят нещо, отиваш да го видиш само за да установиш недостатъците му като съзнателно  търсиш първо тях>:(. Слава богу това се отработва. Много по трудно е да приемеш положителната оценка на другите за резултатите от работата си :(.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Юни 10, 2012, 07:57:18 pm »
Хм... имам Луна в Дева..
Не знам, намирам понякога някои недостатъци, но те са си основателни  ;D
Други девешки черти мисля че нямам... - нито реда, нито чистотата са ми приоритети.... по-скоро хаоса е втората ми природа  ;D
Може би Луната в Дева при мен /упр и на 6-ти дом/ се изразява в безгранична любов и грижа към животните.. мисля, че един ден ще завещая всичко, което имам на някоя организация за помощ на животни..
 ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #3 -: Юни 10, 2012, 10:38:38 pm »
Моята Луна е въздушна, но защото съм си земен знак много харесвам земните луни.Имам преки наблюдения от Луна в Дева ( партньора ми ). За животните си много права Антена - рядко съм срещала толкова обичащ и жалостив към животните човек. Оня ден пътува до морето и ми звъни че видял на пътя един гларус ранен и се чудел как да обърне колата и да се върне, за да го премести. И двамата сме големи кучкари - кучетата за нас са голяма любов. Луната в Дева мрази да се погазват границите, които тя е определила. Когато навлезеш в личното и пространство без покана, тя се отдръпва и става много контролирана в емоциите си. Тогава отсрещния може да помисли, че този човек има проблем с емоционалното си изразяване, но това не е така - котролирана реакция, за да ти покаже , че не обичат личния им живот да е на показ.
Земната Луна рядко ще се изтъква, почти никога няма да вади  живота си на показ ( освен ако няма преобладаващ огън), ще премерва реакциите си и ще реагира адекватно на ежедневните проблеми.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 10, 2012, 10:42:41 pm »
В Телец... ;D Основното е грижа...,лукс...стойност...,хармония...,красота.... :)

« Отговор #5 -: Юни 11, 2012, 05:54:36 am »
Интересно и аз обичам подредения хаос ;D.Луна -управител на 6 и 7 дом.Любов и грижа към животните-да преди години силно изразена. Сега не искам да имам домашен любимец, но грижите за него ще ми дойдат в повече ::). Моята луна все още не може да оцени силните си страни, затова не пиша за тях :'(