Като представител на Луна в Лъв мога само хубави работи да споделя...
Майтапа настрана, ама това, което ми харесва при огнените луни е, че има директност, откритост, емоциите са на макс също така. А понякога и сами обичаме да си докарваме до главата драматизъм и да се набиваме в ситуации всякакви. А около мен е фраш от огнени слънца и луни - най-близките ми хора като приятели, майка ми, баща ми, някои много важни човечета от нежния пол, които са били до мен дълго време, в работните и бизнес дела също така - то и това спомага на фона на много перипети и катаклизми да продължавам да работя перфектно с тях ( визирам бизнес партньорства и колеги), а и да работя в посока екипния играч, че като цяло съм си индивидуалист отвсякъде. Но и тези си умения съм изшлайфал смея да твърдя и продължавам да работя върху тях.

А иначе си падам винаги да ходя добре изглеждащ, гардеробите ми направо нямат край, на фитнес когато ходя - същата работа. Относно Honda-та отпред - в тази кола винаги е изключително чисто, както и задължително се мие много често - все пак трябва да е лъскава и наточена, а не занемарена. За компаниите - имам изключител;но широк кръг познати, съвсем малко близки приятели, ама повечето пъти все така се завъртат нещата, че доста често съм в центъра на събитията. Обичам лъскавите джаджи, има една идея показност като цяло при лъвската Луна. Най-общо смятам за Луна в Лъв специално, че инстинктивната реакция при нас е, че нещата трябва да се въртят около нас, както и обичаме да се налагаме. Добри реакции в напечени и критични ситуации също така, възможности за развитие на лидерски и организационни качества също така, ама разбира се всичко това трябва да се потвърди и от много други фактори в натала. Относно жените - за себе си мога да твърдя, че харесвам добре изглеждащи и поддържащи се жени като визия - отделен е въпросът, че търся много други неща в една жена, но тук представям лъвската и царската страна на монетата. Като луд лепя по себе си овни, лъвове и стрелци.

Мисля, че малко въздух да нахлуе добре ще ми се отрази.

И сега, след като представих лъвската Луна чрез разсъждения върху себе си, ще продължа скоро и с останалите 2 огнени луни... :898m: