Здравей Гост

Огнена Луна

• 29 Отговора
  • 7855 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: Огнена Луна
« Отговор #15 -: Юни 17, 2012, 07:50:57 pm »
Ето я картата, ще се радвам да споделите мнение за въпросния човек.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #16 -: Юни 17, 2012, 08:20:31 pm »
         Нативът е с много интересна карта, доста противоречива за мен в много насоки, когато се погледне по-обстойно вече се променя картинката. За мен има много вода, мажорно неаспектирано Слънце в начален градус Дева, но AC Стрелец и екзалтиран Юпитер в третата декада на Рак , там в Рак  на куспидата на 8ми в заточение е Марс-а му, при все Уран и Плутон на MC, Луна на AC, а и има силен директен мидпойнт точно върху Слънцето. А точно по въпроса ти, Ася,  за мен тази Луна тука е търсеща, ама и намираща донякъде, но не всичко което иска - ее, ама все пак си е и изкусен лъжец симпатягата. Така също влага изключително много енергията си във връзки, емоции, секс, а по другите аспекти и положения бих казал, че си го има малко да е голям донжуан, хмм, има и защо да речем. Бе ку*в*р класически си е бил на даден етап, за сега трябва да се види по-обстойно с прогностика тази част, ама има на по-дълбоко ниво много силна чувствителност при него, по-скоро добре прикрита и избиваща по друг начин... Много е интересен нативът за мен като цяло, многопластова личност е. ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #17 -: Юни 17, 2012, 08:35:25 pm »
Много ти благодаря, Коколино. Мисля, че си право в десятката!:)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #18 -: Юни 18, 2012, 01:58:56 pm »
Много ти благодаря, Коколино. Мисля, че си право в десятката!:)

Моля, моля

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #19 -: Юни 21, 2012, 10:18:31 pm »
         А ако се намират и други огнени Луни може да се включат да споделят...  по темата... да коментират... да опровергават... 8)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #20 -: Юни 21, 2012, 11:52:53 pm »
Прецизно описано, Коко! Дори за наивността, винаги съм се питала от къде идва тази наивност, странно е, че всичко при мен е винаги организирано до последния детайл, премислено с всички възможни варианти и понякога като за капак се подхлъзвам точно с наивността ми...Но ситуациите са винаги развеселяващи, а аз излизам от тях с доза хумор, който е винаги за моя сметка, така околните се забавляват на шегата, а аз се измъквам от неловката ситуация. Приятелите ми които ме познават много добре често определят моята наивност, като тази на непораснало още дете, но моят свят е такъв понякога -безгрижен и наивен, поради което ми носи много радост.
 :902:

Благодаря ти, Дани. Някои от изложенията точно за стрелчешката Луна на мен ми звучат клиширано донякъде, тъй като доста съм ги срещал на парче из различни източници, ама на практика се убеждавам и затвърждавам част от тях като работещи при ред нативи. Ама си има и спецификите при всеки, дооцветяване от ред фактори в натала, даващи индивидуалност.
           Дани, интересно ми е как си с тази Луна със срещуположния пол и интимните отношения?  :P

Коко ето и обещания отговор. :) Със срещуположния пол бих казала, че като цяло в приятелски отношения е перфектен, т.е. имам много повече истински приятели мъже, отколкото жени, може би защото си падам малко "мъжко момиче", и бих добавила, че тези мои приятели са действително стойностни мъже,смели, честни и отговорни хора. Истински приятели на които знам че мога да разчитам на 100%. И бих вметнала едно допълнение, като правя съпоставка с останалите, с които съм имала интимни преживявания, това което се набива на очи е че тези които са само приятели никога не са подходили към мен с известна доза страх или предпазливост, както е ставало с тези които са в групата гаджета. Не знам защо, но сякаш винаги привличам в интимните отношения мъже с едно и също отношение към мен- не знам дали е точна думата страх, предпазливост, респект, но в края на краищата са приключени връзки. И винаги съм била влюбена, и винаги е трябвало аз да приключа връзката...Винаги съм искала силен мъж до себе си и в последствие съм разбирала, че не е такъв....говоря за сила на характера. Винаги съм казвала, че до една жена в панталони, трябва да стои мъж с " топки", колкото и грубо да звучи. И този мъж трябва да има силата и смелостта да ме накара да почувствам , че съм събула оловните си обувки с които здраво съм стъпила на земята и да почувствам, че летя. В интимните отношения съм полигамен тип, обичам да давам и да получавам, обичам романтиката във всичко, обичам когато деня сменя ноща, обичам да не съм сама в леглото, с две думи обичам секса. Смятам, че дадох достатъчно изчерпателен отговор Коко, ако имаш още въпроси питай ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #21 -: Юни 22, 2012, 12:03:25 am »
         Ха хааа, така, така, Danni  ;D Е нормално, затвърждения, потвърждения и доуточнения срещам тук из публикацията ти. Към теб въпроси? Че винаги ДА, винаги имам въпроси аз.  ;D Емоционално как си се чувствала в тийнейджърските си години, как реагираш на лъжите, как реагираш на предателствата?  ::).... За начало това...

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #22 -: Юни 22, 2012, 12:11:47 am »
Лъжи и предателства, първа реакция- побеснявам, поради това предпочитам да няма никoй наблизо, ръцете ми стават неконтролеруеми от разума. Следваща стъпка- край на връзка, познанство или каквото е там. Действията ми са крайни и кардинални,  не подлежат на преосмисляне, на молби или извинения
  p.s. Опс...забравих за тинеъйjърските години, ми то вече клоня към алzxаимера.. ;D.хаххахахха, трябва си ровене в паметта. Ами  бях достатъчно об6тителна и любознателна. Обичах да чета, уча, да се занимавам с хобитата си, да съм в центъра на компании, имах "най-страхотното" гадже в града, в кавички е, защото по времето на комунизма да имаш гадже актьор в провинциален град означаваше да си . ???...не мога да намеря точната дума, но може би ме определяха като полупропаднало момиче, единствено родителите ми нямаха нищо против връзката ми. Но тогава бях на 19 години, ако тогава денят можеше да бъде не 24 часа, а 48 вероятно пак нямаше да ми е достатъчен за всичко с което се занимавах.. ::)..ми то и сега май е същото  ;D
« Последна редакция: Юни 22, 2012, 12:31:34 am от danni »

« Отговор #23 -: Юни 22, 2012, 02:21:48 pm »
        Луна в Овен.

Ако има по-залепили шофьори с афинитет към риска и тръпката от мен, то точно тука ще са тези редки единици, точно с Луна в Овен.  ;D Ее, не всички разбира се, ама някои са много луди. Имат един готин ентусиазъм и желание тези овнешки луни, особен тип чар излъчват и жените, а и мъжете с това разположение. Ама иначе са едни такива бързаци на принципа - тук, сега и на момента, та понякога прегарят в тези си желания, както и са много импулсивни. Твърдоглавост си е направо нарицателното за тях, упорство имат, ама не в достатъчна доза според мен или по-точно липсва малко постоянството. Макар, че и зависи как точно е поставена в натала самата Луна като дом, достойнства и аспекти, както и Марс-а. И като казах Марс съвсем закономерно кипят здраво, здраво от енергия тез луни, понякога чак до откаченост. ;D Способни са на рискове също така, а и експанзивно си казват нещата като цяло, не обичат много, много скритите и покрити работи те. Бе готини са за мен, радват ме...  ;D  Самостоятелни, оправни, дейни са, донякъде им се нрави свободата на духа, както и това да се впускат бързо в спорове. А да им обориш мнението си е цяло изпитание, тежичко им се отразява когато ги победиш...

Е, Коко, не мога да не се включа. Много драго ми стана да чета за себе си, благодаря. ;D

Истината е, че обичам риска, не ме е страх, то това е май проблема :-[ Хубавото е, че нямам книжка и не мога да карам по описания по-горе начин... ;D
Меча си го държа скрит под роклята... ама си го нося.., ако някой нещо ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #24 -: Юни 25, 2012, 08:45:34 pm »
Лъжи и предателства, първа реакция- побеснявам, поради това предпочитам да няма никoй наблизо, ръцете ми стават неконтролеруеми от разума. Следваща стъпка- край на връзка, познанство или каквото е там. Действията ми са крайни и кардинални,  не подлежат на преосмисляне, на молби или извинения
  p.s. Опс...забравих за тинеъйjърските години, ми то вече клоня към алzxаимера.. ;D.хаххахахха, трябва си ровене в паметта. Ами  бях достатъчно об6тителна и любознателна. Обичах да чета, уча, да се занимавам с хобитата си, да съм в центъра на компании, имах "най-страхотното" гадже в града, в кавички е, защото по времето на комунизма да имаш гадже актьор в провинциален град означаваше да си . ???...не мога да намеря точната дума, но може би ме определяха като полупропаднало момиче, единствено родителите ми нямаха нищо против връзката ми. Но тогава бях на 19 години, ако тогава денят можеше да бъде не 24 часа, а 48 вероятно пак нямаше да ми е достатъчен за всичко с което се занимавах.. ::)..ми то и сега май е същото  ;D

:) Е никак недалеч се оказва истината от това, което предполагах...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #25 -: Юни 25, 2012, 08:46:05 pm »
        Луна в Овен.

Ако има по-залепили шофьори с афинитет към риска и тръпката от мен, то точно тука ще са тези редки единици, точно с Луна в Овен.  ;D Ее, не всички разбира се, ама някои са много луди. Имат един готин ентусиазъм и желание тези овнешки луни, особен тип чар излъчват и жените, а и мъжете с това разположение. Ама иначе са едни такива бързаци на принципа - тук, сега и на момента, та понякога прегарят в тези си желания, както и са много импулсивни. Твърдоглавост си е направо нарицателното за тях, упорство имат, ама не в достатъчна доза според мен или по-точно липсва малко постоянството. Макар, че и зависи как точно е поставена в натала самата Луна като дом, достойнства и аспекти, както и Марс-а. И като казах Марс съвсем закономерно кипят здраво, здраво от енергия тез луни, понякога чак до откаченост. ;D Способни са на рискове също така, а и експанзивно си казват нещата като цяло, не обичат много, много скритите и покрити работи те. Бе готини са за мен, радват ме...  ;D  Самостоятелни, оправни, дейни са, донякъде им се нрави свободата на духа, както и това да се впускат бързо в спорове. А да им обориш мнението си е цяло изпитание, тежичко им се отразява когато ги победиш...

Е, Коко, не мога да не се включа. Много драго ми стана да чета за себе си, благодаря. ;D

Истината е, че обичам риска, не ме е страх, то това е май проблема :-[ Хубавото е, че нямам книжка и не мога да карам по описания по-горе начин... ;D
Меча си го държа скрит под роклята... ама си го нося.., ако някой нещо ;D

:898m:

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #26 -: Юни 26, 2012, 12:31:02 am »

:) Е никак недалеч се оказва истината от това, което предполагах...

Коко, а би ли изложил предположенията си по-подробно ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #27 -: Юли 07, 2012, 06:37:06 pm »
         А би било не лошо ако има и други представители на Луна в Овен, които да се включат освен Драконовата Лейди... ;D А при липсата на такива минаваме на следващата стъпка в програмата ми, а именно да споделите за ваши близки с подобно разположение... Приемат се и карти на познати, непознати, красиви и грозни, умни и не чак дотам остри... ;D Очаквам обратна връзка, подплатена с астрологична обосновка по темата. ;D

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #28 -: Юли 09, 2012, 03:34:31 pm »
Имам четири човека в семейството с Луна в Овен и мога да кажа за тях ,че имат страхотен ентусиазъм ,силен  импулс ,пълни с жар и енергия.Те са изключително самостоятелни , свободолюбиви  и независими, склонни към съперничество. Тези хора търсят властни партньори ,а същевременно са много ревниви. И въпреки ,че на пръв поглед изглеждат груби си мисля ,че обичат да покровителстват и защитават.Мисля си,че Луна в Овен дава сила на ума,много шум и много лидерски способности и дори да е скрита под лицето на жена или някой кротък слънчев знак  определено тя дава тон в живота. А за начина им на шофиране дори ме е страх да говоря , много рискови ,много агресивни,такива темпераментните избухвания,че....
« Последна редакция: Юли 09, 2012, 03:36:50 pm от teia »

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #29 -: Юли 09, 2012, 03:37:05 pm »
Забравих да кажа ,че един от членовете на семейството ми е абсолютен огън .Слънце в Лъв  , венера в Лъв и луна в овен   :ch7_47:
« Последна редакция: Юли 09, 2012, 03:40:19 pm от teia »