Здравей Гост

Забранена любов - има ли такава и коя

• 11 Отговора
  • 4134 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Има ли според вас забранена любов и коя любов е забранена....Живели ли сте с такава любов? Чувството на вина у вас ли е? Или отдавна изхвърлено в кошчето на подсъзнанието Ви приспива от време на време...
Да поговорим за нея...С кои аспекти в натала бихте свързали тази любов? Кои са знаците , склонни към нея...,ако въобще я има...

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Забранена любов - има ли такава и коя
« Отговор #1 -: Юни 27, 2011, 10:43:17 pm »
Според мен твърдите аспекти на Нептун към Луната и Венера - размиват границите, прекалено идеализиране на партньора - дори когато е неподходящ, женен и т.н., човек остава в подобна връзка. Може би и Луна и Венера в Риби? Чудя се и за Уран - той е ексцентричен, руши норми и правила - може да бъде заинтригуван от подобна връзка  ;)

« Отговор #2 -: Юни 27, 2011, 10:54:29 pm »
Имала съм такава и съм я реализирала (не с женен/обвързан мъж), т.е. от забранена съм я превърнала във възможна, стига да исках... Дълга история, няма да го разказвам тази вечер...
В картата ми и трите транссатурнови планети са подчертани, доминантата е нептуново-плутонова.  :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юни 27, 2011, 11:02:03 pm »
Аз също... ;D съм била забранена любов....и съм имала такава... :P

*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
« Отговор #4 -: Юни 27, 2011, 11:08:05 pm »
Според мен твърдите аспекти на Нептун към Луната и Венера - размиват границите, прекалено идеализиране на партньора - дори когато е неподходящ, женен и т.н., човек остава в подобна връзка. Може би и Луна и Венера в Риби? Чудя се и за Уран - той е ексцентричен, руши норми и правила - може да бъде заинтригуван от подобна връзка  ;)

Имах такава връзка, всъщност може би цял живот част от мен ще е в нея....ту невъзможна, ту възможна....
Аз имам опозиция на нептун и венера  в 3 дом с Луна в 9, той е с квадрат на венера - 1 дом с нептун в 4 дом и луна в Риби.....Таня, класика....нали?!

« Отговор #5 -: Юни 27, 2011, 11:09:36 pm »
Прилагам картата на забранения плод  ;D, ако на някой му е любопитно + композит и комбин.

Отношенията отдавна са приключили, затова не ме притеснява да се види тази синастрия.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Юни 27, 2011, 11:24:14 pm »

Имах такава връзка, всъщност може би цял живот част от мен ще е в нея....ту невъзможна, ту възможна....
Аз имам опозиция на нептун и венера  в 3 дом с Луна в 9, той е с квадрат на венера - 1 дом с нептун в 4 дом и луна в Риби.....Таня, класика....нали?!
Аз имам приятелка със съвпад Луна - Венера в последните градуси на Риби и квадрат към Нептун - забранените връзки я привличат като магнит  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юни 28, 2011, 01:03:46 am »

Аз имам приятелка със съвпад Луна - Венера в последните градуси на Риби и квадрат към Нептун - забранените връзки я привличат като магнит  ;D

Зареждат я сигурно...,но с какво..Споделяла ли е с теб...Що не и качиш картата? :-*

*

Romantica

« Отговор #8 -: Юни 28, 2011, 02:01:25 am »
Да, има забранена любов, само незнам доколко е забранена и доколко ние самите си слагаме забраните.

И аз поставям една синастрия между мен и един мъж. При мен не се реализира, тогава (преди 3 г.) той не беше семеен, нито обвързан, нито деца имаше... Просто нещата не се случиха за добро или лошо, част от причините - разлика във възрастта (12г.), 400 км, липсата му на време, егоцентризма му, несподелеността на чувствата, непосттоянния характер. Не знам какво се случи - аз ли него разбрах, той ли не ме разбра, просто се разминахме...
Най-голямата грешка беше, че на 2-та година реших да споделя чувствата си във вид на любовно писмо, голяма грешка   ;D
Поне мисля, че си научих два от уроците -
~
Цитат
Не изказвайте любовта си. Любовта не се нуждае от изложение, тя се чувства. Като обичате човека, той непременно ще почувства любовта ви. Любовта се чувства, не се говори за нея. Това е Божествения закон!
~~Разбрах, че мога да обичам  ;)
« Последна редакция: Юни 28, 2011, 03:41:17 pm от Romantica »

« Отговор #9 -: Юни 28, 2011, 03:04:55 am »
Да и аз съм имала забранена любов, ако може така да се каже, но до драми не се е стигало. То Венерата в 12 дом е ясна.  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юни 28, 2011, 03:12:44 am »
Да и аз съм имала забранена любов, ако може така да се каже, но до драми не се е стигало. То Венерата в 12 дом е ясна.  :)

АЗ НЯМАМ Венера в 12-ти...,но съм била забранена любов.... :-[

Ако питаш мен ще има и нещо друго.... ;D

Да в солара мерна ли я 12-ти ...винаги имам едно наум....,но в натала е интересно.... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #11 -: Юни 28, 2011, 09:59:38 am »

Зареждат я сигурно...,но с какво..Споделяла ли е с теб...Що не и качиш картата? :-*
Ето я картата  :)