Здравей Гост

Защо младите мъже .....и богатите....Трудно ли е да привлечеш нормални?

• 22 Отговора
  • 5328 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Защо за рак да е характерно?
Така като се замислих, всичките ми приятелки са женени за по-млади мъже - от порядъка на 10 до 15 години разлика.
Мисля, че и моите приятели са все с доста голяма разлика...
Аз не понaсям по-възрастни, изглеждащи като чичковци.. Може би е понеже съм малко инфантилна  ;D
« Последна редакция: Юни 10, 2012, 08:27:14 pm от Antena »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Защо за рак да е характерно?
Така като се замислих, всичките ми приятелки са женени за по-млади мъже - от порядъка на 10 до 15 години разлика.
Мисля, че и моите приятели са все с доста голяма разлика...
Аз не понясям по-възрастни, изглеждащи като чичиковци.. Може би е понеже съм малко инфантилна  ;D

:icon_rolf: Старите души...намират младите...Не и в никакъв случай инфантилните...Това ме удари като гръм от небето...ПРОЗРЯХ... ;D :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
 ;D хаха а някой може ли да обясни другата крайност? голяма хапка за дядковци и татковци... ще видим дали след 40 няма да се обърне играта де

;D хаха а някой може ли да обясни другата крайност? голяма хапка за дядковци и татковци... ще видим дали след 40 няма да се обърне играта де

Сатурн, как  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net

Сатурн, как  :)

Сатурн я... яко го тресе него...  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189

Интересно ми е при голяма разлика във възрастта  - по-възрастна жена, по-млад мъж, освен че може да се предположи Сатурн  да има аспект някъде, според вас дали и  Юпитер би могъл да бъде също индикация за нещо такова?
Меркурий да, но ми е любопитен Юпитер, и всичко друго за което се сетитие, като индикация.. ? ::)

*

Неактивен Asya

• 548

Интересно ми е при голяма разлика във възрастта  - по-възрастна жена, по-млад мъж, освен че може да се предположи Сатурн  да има аспект някъде, според вас дали и  Юпитер би могъл да бъде също индикация за нещо такова?
Меркурий да, но ми е любопитен Юпитер, и всичко друго за което се сетитие, като индикация.. ? ::)

Аз съм имала по-млади от мен гаджета - повече от 10 години, Юпитера-а ми е в Овен, в 5-и дом, във взаимна рецепция с Марс в 1-и дом, но никога не съм го свързвала с млади мъже.