Здравей Гост

Криза на личността

• 1 Отговора
  • 1597 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Криза на личността
« -: Юни 10, 2012, 07:59:19 pm »
Криза..,катарзис...за някои СТАРТ..,за други Гибел.... :)
Кризата е възможност...миг...,действие..изчакване...Кризата е като диво животно..,което дебне мига..за да улови плячката.
Сложна и проста , дори...противоречива...всяка криза е шанс и път. Възможност...Кризата на средната възраст е последната , която преживях..,защото Юпитеровата или онази на 48 все още не съм... ::) ;D
Та...така наречената криза на средната възраст идва внезапно и си тръгва очаквана.  ;D
Интересно е , че след като си тръгне се усеща носталгията по нея...Защото точно на попрището жизнено в средата Уран събужда латентни състояния и ни кара да извършваме неща..,които никога и при никакви състояния не бихме могли...Сякаш един гръм пулсираш в тъмна нощ пробужда душата..показвайки и последния шанс...Тревога с възбуда съпътства дните и нощите...Всичко е извън контрол...Извън реалните граници на битието, ума..,времето...Сякаш сън от който събуждайки се изпитваме онази емоция..,която думите не могат да обяснят...
Мисля, че точно в това време се отключва гения на умовете..,интуицията...онзи паралелен свят с осъзнаването на инкарнации и срещите с тях...Сякаш ВСЕЛЕНАТА ни подготвя за този миг...
УРАН...-разбира се , че той е основния актьор в този период...Главен герой ...,но не без СПЕЦИАЛНОТО ПРИСЪСТВИЕ на Сатурн...
МНОГО Е ВАЖНО КЪДЕ И КАК ЩЕ БЪДЕ СИТУИРАНА ПР.ЛУНА...
 ;DТа..,кой е на прага на този период... ::) Гледат ми се такива карти и ми се иска да бъда полезна...Между впрочем...както винаги... :-* :)

*

Неактивен angy

• *
  • 18
Re: Криза на личността
« Отговор #1 -: Юни 11, 2012, 06:23:07 am »
Ето Марая моята с транзитите и прогресиите. Минах през Урановата опозиция, разделих се с мъжа ми след многогодишна връзка, осъзнах че не съм щастлива и го направих по собствено желание. Сега имам любов в живота си и много промени в себе си. Дано всичко това, което преживявам да си е струвало. Сега поне се чувствам освободена. Но все още чакам истинското чувство за удовлетвореност и щастие да дойде при мен.