Здравей Гост

Комплексите според зодиакалния знак при жените

• 27 Отговора
  • 6284 Прегледи
Важно е да сме наясно със себе си. Най-вече за да се справяме ефективно с проблемите си, дори да ги предотвратяваме. Жените често съботират връзките си-забелязала съм го при много мои приятелки. Та...споделете...взаимно да си помогнем кой с каквото може

Аз лично по държанието си преценям, че имам комплекс да не би да не ме разберат, дооценят

Според мен комплексите се определят най-вече от аспектите към слънцето, но може и да бъркам...

П.п. И мъжете са поканени :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Супер - браво и благодаря за темата... :-* ;D

:-*

Ама...сподели нещо...някое наблюденийце  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

:-*

Ама...сподели нещо...някое наблюденийце  :)

;D

Комплекс за малоценност в женска карта...Луна в твърд аспект със Сатурн... ;)

;D

Колко твърд-куинкос брои ли се?

*

Неактивен danni

• 477
Аз съм с неаспектирано Слънце, като по-млада имах някакви комплекси (истината е, че вече не си спомням за тях, вероятно достатъчно съм остаряла, за да не ми пука от нищо). Може би с времето комплексите се изпаряват, а може би действително неаспектираното Слънце да ми помага да буда реалистка :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

;D

Колко твърд-куинкос брои ли се?

Ако питаш мен..,аз не съм фен..на този аспект..и го намирам за по-твърд от най-твърдия...Подмолен аспект е...

Цитат на: Марая
Ако питаш мен..,аз не съм фен..на този аспект..и го намирам за по-твърд от най-твърдия...Подмолен аспект е...

Мда, и аз така, но в случая мисля, че се изразява странно-не точно като комплекс
По-скоро отнема от живата емоция на примерно огнена луна

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Цитат на: Марая

Мда, и аз така, но в случая мисля, че се изразява странно-не точно като комплекс
По-скоро отнема от живата емоция на примерно огнена луна

Как отнема? ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
Комплексите са напрежението между съзнателната воля и подсъзнателните реакции на човека.  Всяка една съпротива срещу подсъзнанието е безмислена. Пример за това е способността да работиш винаги нещо, което не обичаш, защото подсъзнателно смяташ, че не заслужаваш нищо по-добро.  Комплексите не са свързани само със Сънцето, на ниво подсъзнание действа Луната ( смятам, че там са най-трудно осъзнаващите комплекси).  Всяка една планета може да бъде разглеждана като комплекс, защото всяка една от планетите отразява някакъв вид енергия.
Отосно неаспектираното Слънце - това е комплекс, който е откъснат от съзнанието. В случая то не разполага с никакви лесни, естествени пътища да се интегрира, т.е. да осъзнаеш комплекса си и съответно защо и как го проектираш в ежедневието си. Много са важни прогресиите ( особено съвпади) за осъзнаването и преудоляването на неаспектираното Сънце.

*

Неактивен danni

• 477
Луна - Сатyрн- 72*  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Луна - Сатyрн- 72*  ;D

Ухаа...това е друга бира... ;D

Луна - Сатyрн- 72*  ;D

Ухаа...това е друга бира... ;D

Каква каква  :)

*

Неактивен danni

• 477
 "Корона" с резен лимон... :08:

Как отнема? ::)

Ами слага задръжки, "ами ако", пък огнената е спонтанна, жизнерадостна, авантюристична