Здравей Гост

Взаимна рецепция на планетите

• 22 Отговора
  • 6587 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Взаимна рецепция на планетите
« Отговор #15 -: Юни 28, 2011, 08:20:40 pm »
Ето, че научих нещо ново - не знаех, че планетите във взаимна рецепсия са като планети в съвпад  :-[ Обаче погледнах тълкуването за съвпада на Юпитер с Уран - много точно ме описва. Те са и в точен полусекстил. Често срещам този аспект, но не съм много наясно със значението му  :-[ Къде мога да намеря повече инфо за минорните аспекти?

Как къде ?! ТУК РАЗБИРА СЕ ;D до няколко дни....Не мога всичко наведнъж.... :-* :P

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,56.0.html

И тук има...виж... ;)

« Отговор #16 -: Юни 28, 2011, 09:40:35 pm »
Детето ми има Луна Водолей и Сатурн в Рак 12 дом на 6 години е смчтам ,че Луната му е типично рачешка

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Юни 28, 2011, 10:02:28 pm »
Детето ми има Луна Водолей и Сатурн в Рак 12 дом на 6 години е смчтам ,че Луната му е типично рачешка

Много силна рецепция е това.... ???

« Отговор #18 -: Юни 28, 2011, 10:23:44 pm »
 ;D

« Отговор #19 -: Юни 28, 2011, 10:29:44 pm »

В какъв смисъл силна?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Юни 28, 2011, 10:32:44 pm »

В какъв смисъл силна?

В смисъл , че луната е на трон , а Сатурн е втори управител на водолей...Двете планети са на трон...,ако приемем Сатурн за управител на Водолея....А какво по-добро от това? ::)

« Отговор #21 -: Юни 28, 2011, 10:44:08 pm »
Благодаря,и аз имам такава,затова питам  :)Но при мен Сатъра У7 е връх на тао със Слънце и Плутон на ИЦ,а Луна в седми е У1,замесен е и Хирона,абе малко е сложно,сигурно затова още не съм му усетила пълната сила    ;D  :kiss2:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Юни 28, 2011, 11:12:35 pm »
Благодаря,и аз имам такава,затова питам  :)Но при мен Сатъра У7 е връх на тао със Слънце и Плутон на ИЦ,а Луна в седми е У1,замесен е и Хирона,абе малко е сложно,сигурно затова още не съм му усетила пълната сила    ;D  :kiss2:

В една карта , няма ли напрегнати аспекти...няма нищо! Това от мен запомни... ;) :)
Всеки аспект е възможност и шанс от съдбата...Когато е напрегнат..възможностите са в пъти повече...