Здравей Гост

Дори и да бягам...да отричам...той все ме следва

• 11 Отговора
  • 3116 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Абе това мъжете са големи мижитурки..;Срам ме е ...дори да го помисля..,но е факт....

Моля Ви разкостете я тази синастрия.... :57: :33: :719: Говорим за бизнес...,а се случват невероятни неща...

Моите данни ги имате....

:)
« Последна редакция: Юни 15, 2012, 03:36:16 am от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Дори и да бягам...да отричам...той все ме следва
« Отговор #1 -: Юни 14, 2012, 06:53:14 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=BoqSkueiUmI

:'(

Момичета и момчета...рева...но не от съжаление към себе си...,а защото ми е МЪЧНО ЗА ШИБАНИЯ СВЯТ...,КОЙТО СИ ОТИВА...,А Е ТОЛКОВА ПЪСТЪР И КРАСИВ.... :'(

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #2 -: Юни 14, 2012, 08:24:15 pm »
Ха, има си хас да не ви е интересно. Неговия Меркурий ( много добре аспектиран и силен - сигурно доста интелигентен човек) ти задейства квадратурката Меркурий Сатурн и се получава един чудесен тао квадрат по кардиналните ви оси. Що се отнася до финанси ще пада доста - аз ти казвам, ти не слушаш. Ами ти Марая знаеш че проблема на Мекурий Сатурн в квадратура е, че не слушаме ( аз също имам това чудо на природата) какво ни казват. Е, тук имаме опозиция - ще си принудена от обстоятелствата да слушаш и като гледам колко добре е аспектиран неговия ще трябва да го чуеш.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юни 14, 2012, 08:42:55 pm »
Ха, има си хас да не ви е интересно. Неговия Меркурий ( много добре аспектиран и силен - сигурно доста интелигентен човек) ти задейства квадратурката Меркурий Сатурн и се получава един чудесен тао квадрат по кардиналните ви оси. Що се отнася до финанси ще пада доста - аз ти казвам, ти не слушаш. Ами ти Марая знаеш че проблема на Мекурий Сатурн в квадратура е, че не слушаме ( аз също имам това чудо на природата) какво ни казват. Е, тук имаме опозиция - ще си принудена от обстоятелствата да слушаш и като гледам колко добре е аспектиран неговия ще трябва да го чуеш.

Искам да знам какво иска от мен...Онзи ден се разбрахме...уж всичко беше приключило...Мира нямам..,а имам бизнес отношения с него.... ??? ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Юни 14, 2012, 08:55:57 pm »
 Мисля, че с времето, няма да ти се размине само с бизнес отношения :) Ето я картата :)
« Последна редакция: Април 26, 2013, 02:51:56 pm от Марая »
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 14, 2012, 09:23:15 pm »
Мисля, че с времето, няма да ти се размине само с бизнес отношения :) Ето я картата :)

В смисъл? ::)
Какви други биха могли да бъдат... ::) ??? -Враг ли да очаквам...и тук? ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юни 14, 2012, 09:33:48 pm »
 :o аууу...Венерата ми е в/у МЦ-то му.... ::) :-[ Чак сега я виждам...и е трепач аспектирана... ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юни 14, 2012, 09:56:05 pm »
Е кой нормален прави бизнес по това време....АБЕ...ИСКАМ .....ДА СЕ МАХНА ОТ ТАЯ ШИБАНА ЗЕМЯ... :(

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #8 -: Юни 14, 2012, 10:41:56 pm »
Марая, не мисля че човека ти е враг! По-скоро начина по който искаш да работите ( финансово - Венера г6 във втори) го притеснява и не го усеща по същия начин ( в квадрат с Луната му в 12 -ти). Заради опозицията на Мекурий ще има доста да се обсъждат тези теми. Но скоро Юпитер ще я активира, мисля че ще имате още разговори.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Юни 14, 2012, 10:45:21 pm »

В смисъл? ::)
Какви други биха могли да бъдат... ::) ??? -Враг ли да очаквам...и тук? ???
Изобщо не е враг ;D ::) Просто отношения ще са дълги. :) Сънцето и Луната са перфектно аспектирани в синастрията. Най- малкото означава разбирателство в ежедневието. В работа или в други отношения.
Домът от твоята рожденна карта, в която  попада Сатурн на партньора , е винаги областта в твоя живот, където ти се "изнася лекция". Двойно подчертаният  аспект на Хирон /Марс също говори за  дълги отношения според мен, в което ще има какво да учите, дори и да се понараните малко. Сатурн в съвпад  или в аспект с лична планета на другия води до здраво "Скачване". Не следва да е непременно само лошо. ::) Сатурн е авторитета и имаш чувство, че дължиш нещо на Сатурн,и от една страна си респектиран, от друга чувстваш сигурност. Затова имаш и чувство, че си в клещи. Сатурн е този дето ще структурира дома в който папада в синастрията.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юни 15, 2012, 03:35:49 am »
не знам...,но не мирясва,...а по-лошо тава. Знае и е наясно, че имам връзка... ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #11 -: Юни 15, 2012, 05:09:26 am »
синастрията ви е интересна :)

искам да ти кажа "кой луд ще бяга от хубавото"  ;D

а и акцентът върху МС-тата и асц. Има и доста хубави "попадения" Луна-слънце, Венера-Марс  ;D привличането е силно няма как да е друго. Може би теб те дразни "тао-то" с връх Сатурн?