Здравей Гост

мъжете Лъвове - що за котета са?

• 14 Отговора
  • 4517 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
мъжете Лъвове - що за котета са?
« -: Юни 15, 2012, 05:31:43 am »
 ;D как може да противодейства на мъж Водолей  :2345: .... като се опитоми котенце с рижава грива  ::) (във форума си имаме прекрасен мъж Лъв де, но той ще разбере шегата ми)

я разкажете всички за представителя на този знак?  ::)

Re: мъжете Лъвове - що за котета са?
« Отговор #1 -: Юни 15, 2012, 06:13:25 am »
В момента аз имам зимане даване с един мъж лъв.....трудничко е.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юни 15, 2012, 06:44:59 am »
борба между Его-та?  ;D

всъщност ми направи впечатление, че "ролята" на малко заблудено момиченце, което има нужда от помощ действа отлично  ;D ;D ;D

а ако съм честна "играта" със слънчев лъв я приемам малко като комплимент. Очевидно има разчупване на стереотип ... пък и Лъв ми е на к10... Слънцето в стрелец... заедно с какво ли не  ::)
(добре, че не знам другите дани - макар ми намирисва на асц. или нещо друго .... Скорпион, или поне силен Плутон)
« Последна редакция: Юни 15, 2012, 06:50:38 am от Fairy »

« Отговор #3 -: Юни 15, 2012, 03:54:08 pm »
Аз не съм с добро впечетление от мъжете Лъв. Мноооого трудна еволюция поради силно его заблуди ....
Те просто не могат да си представят или да предположат, че е възможно тяхното благородно величие да сгреши ха ха ... С тази си заблуда стават за смях на околните  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 16, 2012, 10:19:46 pm »
Имат обаче една по-специална харизма...Ако е истински лъв е великодушен... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Юни 17, 2012, 06:45:58 am »
мисля си, че Лъва отлично влиза в ролята на покровител  ;) (стига Его-то на жената да го позволи)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #6 -: Юни 17, 2012, 07:50:54 am »
Много харесвам Лъвовете, бих могла да кажа прекрасни и верни приятели. Може би защото Юпитер ми е в Лъв и върха на 11-ти дом също, но доста хора от обкръжението ми са Лъвове. Обаче с мъж Лъв до себе си като партньор абсурд - те просто искат да властват, това е тяхна осъзната потребност, да бъдат винаги чути, да се чувстват признати, да чувстват че едва ли не те са царете. Приятели да - наистина са много добри и до болка откровенни с теб, не са двулични и лицемерни.

« Отговор #7 -: Юни 17, 2012, 08:37:59 am »

да, абслолютно, в този ред на мисли са лесни за манипулация, мисля също ,че зад цялото великодуше се крие показност свързана със силното его, а не внимание към другите.
мисля си, че Лъва отлично влиза в ролята на покровител  ;) (стига Его-то на жената да го позволи)

« Отговор #8 -: Юни 17, 2012, 08:54:36 am »
Този към който в момента имам проблеми и приятелство е лъв.
Докато ме ухажваше беше доста настоятелен.
Докато аз не гледах на него сериозно и бях трезва ,какво забелязвах:

Говори единствено и само за себе си.Какво е направил,какво ще направи,къде ще отиде и т.н,без да те пита :ти какво правиш,как си,що си....

Много високо самочувствие.Той е музикант и миналата година се яви на един конкурс.Преди конкурса,все казваше : Ще го спечеля,аз съм най-добрия,ще взема най-голямата награда.

На конкурса горкия беше последен.Мъчно ми стана за него.

Много пресметлив и стиснат.Но това може да се дължи и на други фатктори св картата.
Въпреки,че познавам един друг лъв ,който е същия - стиснат.Сам е,ерген и се чуди защо не може да си намери приятелка.Еми как ще си намери,като за него да я черпи кафе е нещо голямо.....

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #9 -: Юни 17, 2012, 11:15:52 am »
Това за стиснатостта ме учудва. По принцип за огнените знаци не е хаактерно да са стиснати. Аз лично до сега стиснат Лъв не познавам. Но така или иначе за начина по кото се отнасяма към собствените и чуждите ресурси е 2-8 дом, така че  трудно можем да говорим само по слънчев знак.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #10 -: Юни 17, 2012, 11:16:42 am »
Това за стиснатостта ме учудва. По принцип за огнените знаци не е хаактерно да са стиснати. Аз лично до сега стиснат Лъв не познавам. Но така или иначе за начина по кото се отнасяма към собствените и чуждите ресурси е 2-8 дом, така че  трудно можем да говорим само по слънчев знак.

Позволи ми да изкажа друго мнение аз тук - познавам лично, както и се срещат стиснати лъвове... ;)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #11 -: Юни 17, 2012, 11:18:02 am »
Разбира се, че не можем да говорим само по слънчев знак. Това все едно да кажа че не познавам щедра Дева!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #12 -: Юни 17, 2012, 11:19:51 am »
Разбира се, че не можем да говорим само по слънчев знак. Това все едно да кажа че не познавам щедра Дева!

Е разбира се, права си. А и все пак в момента срещу теб ти пише щедра Дева... ;D

« Отговор #13 -: Юни 17, 2012, 11:24:44 am »
За Слънце в Лъв ли става въпрос? Защото аз съм много повече с лъвски качества от баща ми примерно (имам МЦ, Марс+ Сатурн в Лъв), който е със Слънце и АЦ в Лъв.  Не мисля че могат да се правят генерални изводи визирайки само слънчев знак.

Подкрепям твърдението на Анели, че са много верни и искрени приятели, но дотам. Доколкото знам, и за Телците се твърди че са много пресметливи и стиснати. Познавам лично две лъвски Слънца, които са изключително неуверени в себе си и в качествата си, както като мъже, така и на професионалното поприще. Очевидно е пълно с клишета за всеки един слънчев знак. Ако например в дадена карта Слънцето е наранено малефици, какво като е в Лъвско и къде остава егото?!
« Последна редакция: Юни 17, 2012, 04:21:05 pm от mayflower »
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Юни 18, 2012, 01:16:47 am »
И аз имам впечатление от един леко стиснат Лъв :)
Не зная дали по принцип е така.. Това малко ме притеснява, иначе е изключително красив.
Като една истинска везна и естет, порсто колкото и глупаво да звучи, това му качество много ме привлича :), ако това изобщо може да бъде качество за мъж особено..
Имам лъв на ДЦ, дали пък и това не оказва някакво влияние..   ::)