Здравей Гост

Е да чекнем асцендента...

• 43 Отговора
  • 8322 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Е да чекнем асцендента...
« -: Юни 21, 2012, 11:42:02 pm »
          Аника, значи втори опит - скорипонски ще да са тук нещата нейде из градусите на AC ;D

Re: Е да чекнем асцендента...
« Отговор #1 -: Юни 21, 2012, 11:44:36 pm »
          Аника, значи втори опит - скорипонски ще да са тук нещата нейде из градусите на AC ;D

Добре-дай да установим рамките
Аз да подсказвам ли или само да не

И ти...знам, че имаш някакви деви някъде
Но очаква ли се и аз да позная асц  :)

« Отговор #2 -: Юни 21, 2012, 11:46:21 pm »
Ахх-да-наскоро ти гледах картата
Значи си сам юнак на коня  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Юни 21, 2012, 11:53:21 pm »
         Е импулсивно ми стана интересно да те разгадая. Както добре знаеш току така да се предположи AC си е никак не лека задачка, да не казвам и феноменална дори ;D Е ако решиш подсказвай, както и сподели за теб как смяташ, че би могла да отгатнеш AC на някого? Виждане, характер, показността пред околните, интуиция, жокери и нещо повече от подсказки или?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #4 -: Юни 21, 2012, 11:53:43 pm »
Ахх-да-наскоро ти гледах картата
Значи си сам юнак на коня  :)

И това е вярно. ;)

« Отговор #5 -: Юни 22, 2012, 12:04:25 am »
Асцендент по писанки ще ми е трудно, освен ако не е някакъв стелиум и позная м/у другото
Бих опитала по снимка или f2f, и то при положение, че няма планета на асц
Бих казала х планета на асц, ако има примерно белег на лицето, голям нос, дълбоки или остри очи и т.н.

С една дума-ако така мислиш да пробваш, или го карай на интуиция-т.е. имаш право на 3-ти опит, или ще подсказвам, така че аналитично да можеш да кажеш (ако можеш  :P)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #6 -: Юни 22, 2012, 12:07:38 am »
         Е давам 3ти опит, аз не се отказвам.  ;D Въздушен ще да е, в началото бих казал Близнаци, но по-скоро се насочвам към Везни-те. Логиката е ясна - моята си логика + доза интуиция. Залагам на Везни финално на сляпо, а евентуално ако не ударя 10-ката  (което виждаме на 2 пъти вече не се случи), може да дадеш някакъв жокер...  ;D

« Отговор #7 -: Юни 22, 2012, 12:24:56 am »
 :clap:
Това е - който си го може, си го може
Всъщност позна и трите пъти: асц везни, плутон в 1-ви, луна в стрелец  :)

« Отговор #8 -: Юни 22, 2012, 10:43:05 am »
Коколино, за да не остане тази тема "висяща" и само в моя чест (не че е лошо, но не съм толкова самовлюбена), ти предлагам да разкажеш за твоята си логика. Интуицията тук беше много малка част, според мен  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #9 -: Юни 24, 2012, 11:58:53 am »
:clap:
Това е - който си го може, си го може
Всъщност позна и трите пъти: асц везни, плутон в 1-ви, луна в стрелец  :)

;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #10 -: Юни 24, 2012, 12:00:28 pm »
Коколино, за да не остане тази тема "висяща" и само в моя чест (не че е лошо, но не съм толкова самовлюбена), ти предлагам да разкажеш за твоята си логика. Интуицията тук беше много малка част, според мен  :)

Моята си логика включва наистина и голяма доза интуиция може би, но по самия изказ се опитвам да пресъздам човека отсреща и да вникна по някакъв начин в мисленето и емоциите му, нищо повече.

Виж, по външния вид доста по-смели предположения могат да се правят, ама така от разстояние чрез виртуала всичко си включва голяма доза късмет...  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #11 -: Юни 26, 2012, 09:52:00 pm »
         В тази насока на мисли какво мислите за планетата управител на AC, дори и да е слабопоставена в натала, неаспектирана, в падение или заточение, синглетон, да не продължавам... та как мислите - доколко и домовата и позиция и йерархичната и сила биха дали някакво отражение за разпознаването на AC?  ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Юни 26, 2012, 10:22:48 pm »
         В тази насока на мисли какво мислите за планетата управител на AC, дори и да е слабопоставена в натала, неаспектирана, в падение или заточение, синглетон, да не продължавам... та как мислите - доколко и домовата и позиция и йерархичната и сила биха дали някакво отражение за разпознаването на AC?  ::)

Днес четах за АС, че е начинът по който можем  да реализираме най-добре Слънцето. Т.е какъвто е АС,  такъв трябва да е подходът за реализация на Слънцето./ връзка с околния свят, / По този начин да влизаме в достъп със света, и чрез неговите характеристики , и така най- добре достигаме до реализация на Слънцето си. Може би в обратният ред на мисли, ако се гледа планетата управител, и стигнем до начина на изразяване на планетата управител/ падение, заточение , и нейните характеристики, може да се предполага  че АС че придобие по-различен "образ".  Мисля, че една планета управител, в падение, заточение, екзалтация   и в трита случая леко ще заблуждава, защото изразяването, комуникацията  ще са по различни при различните достойнства на планетата и от  нюанса на знака в който е управителя. ;D  И все пак сигурно имат не малко значение  ,::)Но това са само  мисли. Примерно ::) АС Близнаци, с Меркурий в Рак, / няма ли да даде някакво притеснение при изразяване. ::) ::) Такава комбинация нали е възможна ;D, че ми идва на прима виста малко.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #13 -: Юни 26, 2012, 10:29:41 pm »
         И довърши въпросния пример, Мила с това в кой дом е въпросният Мерк... ;D
         P.S. Иначе и аз споделям мнението ти за изявата дотук с примера на Мерк-а
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 10:33:33 pm от kokolino »

« Отговор #14 -: Юни 26, 2012, 10:35:28 pm »
Хмм, меркурий в рак
Ами ако беше в риби-как ще ги различим?