Ами не.
Просто си продължете дискусията с реален пример-у1 венера -в козирог
И какво следва?

Ани , даже много добре, че предложи да продължим с теб, защото от една страна не те познаваме, а ти си тук

и казваш, какво е и какво не е.
Ами обобщавам, това до което достигнах като извод. Това, че не съм познала не е болка за умиралка, никак

, / Аз лично тръгнах в темата, търсейки детайли които говорят за управителя ти на АС, чрез постовете ти,ама малко постове погледнах и се хванах за това или- или./ И ако вземем за пример моя управител на АС Венера,/ като реакция в случая пред околният свят/, който е в Дева/ търсене на детайли/ в 11 дом/ виртуалното пространство, мунданен дом на Уран /. Т. е аз тръгнах да те анализирам, чрез Венерата си в 11 дом. Парлелно с това това говори за за моето представяне.

Еее, и Венерата ми в Дева/ падение/ виждаш не е с блестящо представяне.
Мисля, че ако се навлезе в повече детайли и се занищят нещата, общото между Скорпион и Козирог е тяхната категоричност. / което мисля, че не може да се отрече и прозира на пръв поглед/. Ами виж как си търсиш "реален пример", Козирога стъпва здраво на земята, търси практичното.Скорпиона ,няма да има нищо против мисля, да продължи да изследва и с нереален пример. Ами изявява се се според мен,при категорично и кардинално.

АС във Везни, в кардиналният Козирог. Плутон в 1 дом, вкарва сигурно заблудата за Скорпион.

Извода ми е ,че АС е събирателен образ , представен чрез Управителя, знака и дома на Управителя и планетите в 1 дом. Ако Управителя на АС е в съвпад с друга планета ,се вкарва допълнителен нюанс.

Не откриваме топлата вода, но темата пък е много интересна.