Здравей Гост

Алергии

• 30 Отговора
  • 6541 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Алергии
« -: Юни 23, 2012, 07:04:48 pm »
Нямате идея каква слънчева енергия направих... :( Точно сърби,боли,драго ми е се отнася за мен...Грозна гледка и на всичкото отгоре боли... :(

Интересно ми е към кой транзит бихте отнесли това? ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Алергии
« Отговор #1 -: Юни 23, 2012, 08:59:01 pm »
Миналата година при точния съвпад на Сатурн с нат Слънце, полчих уникална алергия ;)
Така наречената writing skin, можех да си водя записки пишейки по себе си без химикал :), само със съвсем леко докосване..
Та мисля че Сатурн беше изцяло отговорен за това...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 23, 2012, 09:35:29 pm »
Миналата година при точния съвпад на Сатурн с нат Слънце, полчих уникална алергия ;)
Така наречената writing skin, можех да си водя записки пишейки по себе си без химикал :), само със съвсем леко докосване..
Та мисля че Сатурн беше изцяло отговорен за това...

Егати буквализма...
Венера е в Близнаци в квадратура към Сатурна ми и в опозиция към Слънцето... :o

С НЕТЪРПЕНИЕ Я ЧАКАМ ДА ТРЪГНЕ ДИРЕКТНА... >:( :(

« Отговор #3 -: Юни 23, 2012, 11:26:38 pm »
Мда, кожата-сатурн и венера
Ако е алергия, а не просто изгаряне, никаква химия-парфюми, червила, етц една седмица. Даже някой път и сапунне дават

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 24, 2012, 02:13:20 am »
Мда, кожата-сатурн и венера
Ако е алергия, а не просто изгаряне, никаква химия-парфюми, червила, етц една седмица. Даже някой път и сапунне дават

Нещо страшно е...Обливам се с вода..,само тя ме облекчава... ??? :(
Ужасно е....Слънчева е алергията.... :(

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Юни 24, 2012, 10:14:11 am »
имала съм такава алергия,
помня че имаше някакъв крем за мазане и отделно пиех нещо разтворимо, като витамини някакви.
хапчетата за алергия са кофти.., с тях не става нищо освен, че може да те боли глава и да ти се спи ужасно..

а и имаше едно време един най -най -обикновен крем здраве, само той действаше добре на алергията, иначе е нетърпимо.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #6 -: Юни 24, 2012, 11:05:17 am »
Въпросният крем "Здраве" и сега го има - в едни сини кутийки. Подобен на него е и "Медикоидеал".. Не зная дали помага за алергии, но за кожни разразнения е много полезен.

*

Неактивен xtz

• *
  • 11
« Отговор #7 -: Юни 24, 2012, 12:32:36 pm »
и на мен ми се появи алергия  >:(
но моята излиза от неблагородни метали ииииии сърбииииииии.. мажа се с алергозан ...

тр. венера опозе нат. луна и мерк.. съвпад марс , куинконс уран

предпоставките в натала за алергия по венера ли са .. никога не съм се замисляла, а може и луната да добавим?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юни 24, 2012, 01:25:30 pm »
и на мен ми се появи алергия  >:(
но моята излиза от неблагородни метали ииииии сърбииииииии.. мажа се с алергозан ...

тр. венера опозе нат. луна и мерк.. съвпад марс , куинконс уран

предпоставките в натала за алергия по венера ли са .. никога не съм се замисляла, а може и луната да добавим?

Кожата е по Сатурн.... :(

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #9 -: Юни 24, 2012, 01:41:54 pm »
         Марая, и аз смятам че кожата е по Сатурн. Търси също така мидпойнти с участието на Марс, Сатурн и Нептун в някаква конфигурация. Принципно ако е транзитен мидпойнт между някои от тези тримцата  нейде из натала по-бързичко ще отшумят нещата... :) Дано да е така...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Юни 24, 2012, 04:43:19 pm »
 ;D със квадратура Сатурн-Венера отдавна съм се отказала от разни накити... между впрочем този вид алергия (към метали) се казва никелов дерматит... има различни степени и метали към които се проявява.

тези дни се поразболях малко, една гадна кашлица и болезнено гърло.. според докторката е комбинация на настинка + голяма вероятност от алергия?! и ако се замисля тр. венера в опозиция с меркурий, слънце и уран  ::) ???.. всъщност допускам една реакция, за която Марая е писала... често когато имаме промяна, голяма промяна във виждането на Света, разбиране на нови неща няма да се впускам в подробности де има и физически реакции :) дори и под формата на алергичен ринит

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юни 24, 2012, 05:47:57 pm »
;D със квадратура Сатурн-Венера отдавна съм се отказала от разни накити... между впрочем този вид алергия (към метали) се казва никелов дерматит... има различни степени и метали към които се проявява.

тези дни се поразболях малко, една гадна кашлица и болезнено гърло.. според докторката е комбинация на настинка + голяма вероятност от алергия?! и ако се замисля тр. венера в опозиция с меркурий, слънце и уран  ::) ???.. всъщност допускам една реакция, за която Марая е писала... често когато имаме промяна, голяма промяна във виждането на Света, разбиране на нови неща няма да се впускам в подробности де има и физически реакции :) дори и под формата на алергичен ринит

Точно така...Самата алергична реакция предполага освен стрес и отрова...Самия стрес е отрова...Тялото реагира по най-съвършен начин. Не случайно на всеки 7г...се променя и функцията на всяка клетка....
Друг е въпроса , че слънчевата енергия към момента е безпощадна....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юни 24, 2012, 06:40:28 pm »
да Стреса е голяма работа.. :)

Слънцето сега е наистина опасно. Да не споменаваме и т.н енергийни вибрации (прощавайте за терминологията де) сега тези вибрации се променят значително, а с тях и всичко ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юни 24, 2012, 07:33:48 pm »

Слънцето сега е наистина опасно. Да не споменаваме и т.н енергийни вибрации (прощавайте за терминологията де) сега тези вибрации се променят значително, а с тях и всичко ;)

Точно!

И когато трябва да пренесем и други на по-високочестотни..поемаме всичко тяхно...ииии..... :(

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Юни 25, 2012, 08:14:11 pm »

Точно!

И когато трябва да пренесем и други на по-високочестотни..поемаме всичко тяхно...ииии..... :(

съвсем се отклонихме от темата, но последно време, колкото повече проумявам някои неща (за които ще се въздържа тук и сега), толкова по-обезпокоена се чувствам по отношение на Света и Човечеството... изправени сме пред много сериозни неща ... темата е изключително обширна

а за алергиите днес разбрах, че имало "алергия към климатици" особено такива, при които хигиената е ниска :(