Здравей Гост

Алергии

• 30 Отговора
  • 6538 Прегледи
Re: Алергии
« Отговор #15 -: Юни 26, 2012, 07:53:49 pm »
Алергиите винаги са по Нептун, търсете в картите си него. При мен когато Нептун транзитираше през шести дом се отключиха и така се започна и до ден днешен. Вержките скоро нали имаше и такава тема, та в тези верижки Нептун ми е планетата която стои най долу и той изнася целия товар наред и с най горната планета. Края и началото демек понасят ударите на съдбата. Но при мен има и утежняващи вината обстоятелства Венера съвпад със Сатурн е в квадратура с Нептун.
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 08:57:15 pm от doraraikov »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #16 -: Юни 26, 2012, 08:50:00 pm »
хъм.. сега Нептун ми е в пети.. рано е да се счита в съвпад с Луна, но има квадратура към Уран (климатик - уран, мерк? или бъркам, практически проблема не е със самия климатик, а неговата поддръжка и филтри - в тях се развъждали какви ли не бактерии, от които се получават въпросните алергии)

дамм и тр. Марс в квадрат с нат. Нептун  ;D
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 09:10:29 pm от Fairy »

« Отговор #17 -: Юни 26, 2012, 09:16:00 pm »
На мен скоро нептун ще ми влезе в 6-ти, ма той там си е цар. Дали да очаквам алергии?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #18 -: Юни 26, 2012, 09:30:44 pm »
Алергиите винаги са по Нептун, търсете в картите си него. При мен когато Нептун транзитираше през шести дом се отключиха и така се започна и до ден днешен. Вержките скоро нали имаше и такава тема, та в тези верижки Нептун ми е планетата която стои най долу и той изнася целия товар наред и с най горната планета. Края и началото демек понасят ударите на съдбата. Но при мен има и утежняващи вината обстоятелства Венера съвпад със Сатурн е в квадратура с Нептун.

Съгласен съм в много голяма степен, Дора, макар и не изцяло. Възможна е алергична реакция само по Сатурн, без Нептун в конфигурация, макар и да е изключение де, виждал съм го в само една карта досега, която много подробно съм я дълбал. А иначе както казах и Марс и Сатурн в аспект с Нептун,  често и мидпойнт между някои от тримата върху важно място в картата попадащ може да доведе до алергия.  :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #19 -: Юни 26, 2012, 09:34:21 pm »
На мен скоро нептун ще ми влезе в 6-ти, ма той там си е цар. Дали да очаквам алергии?

А за алергия дали може да се говори по принцип, ако е и в друг дом, не непременно на физическо ниво изразена, " алергия" към , определено нещо или само в буквален смисъл можем да говорим за алергия, имам предвид и в друг дом да даде непоносимост към символиката на дома.  ::)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #20 -: Юни 26, 2012, 09:36:07 pm »

А за алергия дали може да се говори по принцип, ако е и в друг дом, не непременно на физическо ниво изразена, " алергия" към , определено нещо или само в буквален смисъл можем да говорим за алергия, имам предвид и в друг дом да даде непоносимост към символиката на дома.  ::)

Абсолютно е възможно, макар че и която да е физическа проява на алергията в пряк смисъл може да се случи във всеки един дом, няма нищо общо с 6и специално... ;)

« Отговор #21 -: Юни 26, 2012, 09:47:01 pm »

Абсолютно е възможно, макар че и която да е физическа проява на алергията в пряк смисъл може да се случи във всеки един дом, няма нищо общо с 6и специално... ;)

До момента нямам никакви алергии. И се надявам нептун в 6-ти в риби да има хубаво проявление. Например ще направи тригон към уран във 2-ри, може да е нещо работно

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #22 -: Юни 26, 2012, 09:49:24 pm »

До момента нямам никакви алергии. И се надявам нептун в 6-ти в риби да има хубаво проявление. Например ще направи тригон към уран във 2-ри, може да е нещо работно

А къде е при теб наталният Нептун, Аника, както и къде са Сатурн и Марс като градуси в знаци всичките?

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #23 -: Юни 26, 2012, 09:51:47 pm »
 Мерси  Коко :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #24 -: Юни 26, 2012, 10:13:20 pm »

Моля, това е моето мнение, за мен е така. :) Искам да те помоля, Мила да метнеш още едно око на солара ми, изключвайки частта в детайли за която поисках да си дадете мнението, останалото което ти прави впечатление. Мерси предварително!

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #25 -: Юни 26, 2012, 10:24:03 pm »

Моля, това е моето мнение, за мен е така. :) Искам да те помоля, Мила да метнеш още едно око на солара ми, изключвайки частта в детайли за която поисках да си дадете мнението, останалото което ти прави впечатление. Мерси предварително!

ОК :)

« Отговор #26 -: Юли 02, 2012, 07:55:15 pm »

А къде е при теб наталният Нептун, Аника, както и къде са Сатурн и Марс като градуси в знаци всичките?

Пратих данни и сега припомням  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #27 -: Юли 02, 2012, 10:28:16 pm »

Пратих данни и сега припомням  ;D

:898m: Сряда ще ти пиша по темата и без припомняне... ще се задълбая... :umnik:

« Отговор #28 -: Юли 02, 2012, 10:31:39 pm »
Суперско   ;D
Ще има ли мидпоинти от спец програмата  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #29 -: Юли 02, 2012, 10:40:59 pm »
Суперско   ;D
Ще има ли мидпоинти от спец програмата  :)

Аз лично ги ползвам мидпойнтите и за мен са много ефективен метод, който продължавам да изучавам, същността там е необхватна и там се учи цял живот! А за програмата - е че е специфична, специфична е, дело е на моя приятел астролог Добрин Антонов, лично я препоръчвам ( минутки за истински силна реклама, както ние маркетолозите казваме на snow-ball принципа в случая  :72:)... Свежият момент настрана, но по същество това е един много готин софтуер, с много възможности, ама трябва и да имаш дара и уменията да ги интерпретираш правилно, което е не малко отговорно!  ;D