Здравей Гост

Що така?

• 6 Отговора
  • 2324 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Що така?
« -: Юли 02, 2012, 05:09:43 pm »
Питам се защо нямам проблеми и никога не съм имала с чужденците...визирам бизнес партньорите...С българите ми е все по-трудно и по-трудно...

9-ти дом - Лув управител Слънце в 1-ви...На всичкото отгоре Слънцето има статут на така наречените "ранени" планети... ::)

Re: Що така?
« Отговор #1 -: Юли 02, 2012, 07:07:19 pm »
Питам се защо нямам проблеми и никога не съм имала с чужденците...визирам бизнес партньорите...С българите ми е все по-трудно и по-трудно...

9-ти дом - Лув управител Слънце в 1-ви...На всичкото отгоре Слънцето има статут на така наречените "ранени" планети... ::)

Аз отдавна се питам същото ;) Защо толкова ми е трудна комуникацията с българи, защо никога не се разбирам с тях, независимо дали става дума за бизнес, обучение или просто приятелство... напоследък все по-трудно решавам да се прибера до БГ. Изпитвам някаква неприязън, смесена със съжаление, не мога да го обясня чувството и аз самата.

Чужденците...в най-лоши моменти все от тях съм получавала помощ, дадоха ми много, научих много, живях в доста страни, никога не съм имала проблеми, и въздуха сякаш ми помага в чужбина!

К9-ти дом в Близнаци, вътре неаспектиран Юпитер в интерсептиран Рак.
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 02, 2012, 07:14:36 pm »
Ако приемем чужденците по 3-9ти и 12-ти дом...изглежда така:
Упр. на 3-ти Уран в каре Слънце упр. на 9-ти. В тригон Луна, в трин Марс упр. на 12-ти.
Упр. на 9-ти Слънце в каре с Уран , Плутон , Сатурн.
Упр. на 12-ти Плутон/Марс/ в трин Луна .... ::)

Дали манталитета..,дали изискванията..,дали възпитанието, ценза образованието- не знам...,но със сигурност знам..,че ГАНЬО е проЗ..,надменен , дебелокож...и бос...

« Отговор #3 -: Юли 02, 2012, 07:49:05 pm »
Упр. на 3-ти Уран в каре Слънце упр. на 9-ти. В тригон Луна, в трин Марс упр. на 12-ти.

Дали манталитета..,дали изискванията..,дали възпитанието, ценза образованието- не знам...,но със сигурност знам..,че ГАНЬО е проЗ..,надменен , дебелокож...и бос...
   ;D ;D

При мен:

У3 Юпитер+ съуправител Сатурн, защото Козирог е интерсептиран в 3-ти дом. Сатурн тригон Луна и Меркурий, които са съответно У и съуправител на 9-ти.
У9 Меркурий+Луна, които са в съвпад :)  съответно и двамцата имат опозе Плутон в 12-ти, тригон Сатурн, Марс, Нептун, секстил Венера
У12 Венера в секстил с двамата У9-Луна и Мерк, тригон Плутон и секстил Марс

Марая, така като ги подредихме разбирам как е навързано всичко!!!
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 02, 2012, 09:12:42 pm »

;D ;D

При мен:

У3 Юпитер+ съуправител Сатурн, защото Козирог е интерсептиран в 3-ти дом. Сатурн тригон Луна и Меркурий, които са съответно У и съуправител на 9-ти.
У9 Меркурий+Луна, които са в съвпад :)  съответно и двамцата имат опозе Плутон в 12-ти, тригон Сатурн, Марс, Нептун, секстил Венера
У12 Венера в секстил с двамата У9-Луна и Мерк, тригон Плутон и секстил Марс

Марая, така като ги подредихме разбирам как е навързано всичко!!!

Шопа знаеш ли какво е казал? ;D ::)

Кое си требе...,оно си сака... ;D

Разбирам обаче , че посредствеността е заложена в картата на ГАНЬО...,та  , ако ще и и титла да има..инж.Ганчовски... ;D
АЛЧЕН, СТИСНАТ...С ВИСОКО САМОЧУВСТВИЕ, БАЛОН...ПЪЛЕН С ХЕЛИЙ...И ЗЛОБЕН И ЗАВИСТЛИВ...

Ей..,младите търсете щастието си в чужбина...И мъжете са там...тук е просто умираш от скука...

Ако има пари-ще е велик КОМПЛЕКСАР...
АКО НЯМА ПАК СЪЩОТО...

Много рядко ще се намери нещо и в двете категории да е изключение...,НО ВИЕ не вярвайте в изключенията... ;D :P...

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #5 -: Юли 03, 2012, 02:29:15 am »
Хайде и аз да се сложа на редичката, мнението ми, което съвпада с вашето преди година го бях споделила в другия сайт и бях достатъчно добре "напляскана" за  това.
У на 3 Венера- в същия дом, У на 9 Марс- на IC, У на 12 Слънце, неаспектирано- в 3 дом...Та с две думи- с голямо желание се връщам в БГ, но след 5 дневен престой с два пъти по-голямо желание си тръгвам обратно, струва ми се, че повече от седмица не мога да издържа, за това прелитам по 2-3 пъти в годината. Марая на 27 този месец отново ще съм в БГ за седмица, надявам се да успея да ти дам това, което дъщеря ми отпреди година е приготвила за теб и което е от година време в БГ :) ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 03, 2012, 10:54:33 am »
Хайде и аз да се сложа на редичката, мнението ми, което съвпада с вашето преди година го бях споделила в другия сайт и бях достатъчно добре "напляскана" за  това.
У на 3 Венера- в същия дом, У на 9 Марс- на IC, У на 12 Слънце, неаспектирано- в 3 дом...Та с две думи- с голямо желание се връщам в БГ, но след 5 дневен престой с два пъти по-голямо желание си тръгвам обратно, струва ми се, че повече от седмица не мога да издържа, за това прелитам по 2-3 пъти в годината. Марая на 27 този месец отново ще съм в БГ за седмица, надявам се да успея да ти дам това, което дъщеря ми отпреди година е приготвила за теб и което е от година време в БГ :) ;)

:-* Ще чакам...да те видя...

Кой те е напляскал в другия сайт? ::) И аз къде съм била.... ::)