Здравей Гост

Изневярата

• 19 Отговора
  • 5186 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Изневярата
« -: Юли 09, 2012, 08:56:47 pm »
Имам познат , който не може да живее без да изневярява...При това не с една жена..,а с цели 2...Познавам всичките участници в тригълника..,в това число и жената с която живее от много години и има дете от нея...Та..въпроса ми е за изневярата... :)

При какви транзити идва изневярата? Какви прогресии показват това? Дирекции...

Какво в натала показва , че персоната е склонна към извънбрачни връзки?

Да поговорим за изневярата....

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Изневярата
« Отговор #1 -: Юли 09, 2012, 09:02:57 pm »
нептун, риби, 12 -ти дом, там ще да са нещата  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 09, 2012, 09:32:30 pm »
нептун, риби, 12 -ти дом, там ще да са нещата  ;)

А овен.... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Юли 09, 2012, 09:51:32 pm »
аа овен, не мисля...
по-скоро нещо от стрелец, но като цяло те са по-скоро по флиртовете.

изневярата е тайно нещо все пак, затова твърдя че е по крайните домове и знаци. а и от наблюдения на хора с такива аспекти съдя също.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Юли 09, 2012, 09:57:05 pm »
 Управител на 5 дом в 12  е  един от показателите. :)
 Луна / Уран в опозиция, Венера / Луна в опозиция, транзит на Лилит през 5 дом. Нептун опозиция Венера може би също. Може обаче да се отработи този въпрос, по старата поговорка "Изневярата до време, алкохолизма за цял живот". Има нещо вярно. но все е забъркан Нептун и Риби, както какза и Антена. И аз така мисля. Овните са  по-скоро моногамни.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 09, 2012, 10:18:05 pm »
Тази карта съм я качвала...,но пак ще я кача... ;D

Това е голЕмия любовник... ;D

Я кажете нещо... :P

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Юли 09, 2012, 10:35:08 pm »
е то е ясно..
аз имам обаче един друг въпрос - само с жени ли изневерява?  ::)
не бих се изненадала, ако не...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 09, 2012, 10:36:56 pm »
е то е ясно..

Стига де... ;D Що мислиш така? ::)

« Отговор #8 -: Юли 09, 2012, 10:39:26 pm »
 Изкусен лъжец  ;D
http://www.youtube.com/watch?v=CeKeN6B11bY

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Юли 09, 2012, 10:47:19 pm »
е то е ясно..

Стига де... ;D Що мислиш така? ::)

Много ми напомня на картата на един познат - би
Освен това тези напрегнати аспекти към Луната от 5-ти дом..
А и южния възел в съвпад с нея.. Мисля, че тук има повече от просто изневяра.. 

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #10 -: Юли 09, 2012, 11:17:16 pm »
 На куспидата на 5 дом водолей/ свобода в любовните отношения. Управителя Уран в опозиция със Сатурн/ не обича да го ограничават/ по въпроса за любовните връзки/ 5 дом.Като вземем и риби който също като знак е в 5 дом с управител Нептун във втори дом/ дето му е "малко" в същността - Нептун е в опозиция с Юпитер / сигнификатор на брака и закона в 8 дом/ в случая да речем секса по 8 дом/ Човека си преживява голямо разкъсване Марс в квадратура с Луна и Сатурн / ограничението / по 5 дом любовните му връзки. Освен това Хирон там, изобщо не мисля, че ще е щастлив дори и още една дама да се появи.  Със Сатурн в 5 дом в неговият случай и с Хирон там, май трябва да мине през болката не веднъж, докато му писне накрая.Прогресивната Луна е в опозиция със Сатурн натален,  и това е от значение.  Има и ранен управител на 7 дом/ партньорски, брачни отношения, управителят на 7 дом в съвпад с Уран/ веднъж съвпад с Уран, веднъж Марс в 11 дом, Уран в собствен дом, нормално свободата му да надделява. Много огън и много вода, липсва му въздуха и той си го търси.Има въздушен асцендент и СЛВ в Близнаци. Ако намери партньорка с много въздух що пък да не се спре. ::) Ако партньорките са огнени или водни , може да му идва в повече. Трябва му въздух според мен, и която  му го достави ще го задържи. ::) Представата му за съпруга е да му уважава свободата  /Луна в стрелец/, а представата му за любовница да е тиха , кротка и нежна/ Венера в Риби/.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юли 09, 2012, 11:27:16 pm »
Уран ще пресече ДСЦ...Мисля, че нещо ще се промени в партньорските взаимоотношения...

Кое обаче е онова в картата , което е показало , че изневерява...и жена му/жената с която от години живее на семейни начала/ е разбраа...? ::)

Едната е Юпитерянка , другата е Меркурианка ... жена му е кардиналка ...Сатурнианка... :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Юли 09, 2012, 11:49:47 pm »
Уран ще пресече ДСЦ...Мисля, че нещо ще се промени в партньорските взаимоотношения...

Кое обаче е онова в картата , което е показало , че изневерява...и жена му/жената с която от години живее на семейни начала/ е разбраа...? ::)

Едната е Юпитерянка , другата е Меркурианка ... жена му е кардиналка ...Сатурнианка... :)

Меркурий в Овен не може да лъже, Слънце в Овен също. Венера е в съвпад със Слънце смесва се огън и вода,в ежедневието/ 6дом/ мисля, че се издава, чрез отношението си в къщи, ако не е продиктувано от външна намеса разбира се или от транзити и прогресии. При какви прогресии и транзити е разбрала.?  Прогресивна Венера в 8 дом в опозиция с Прогресивният АС в съвпад с Нептун ::) Венера е управител на АС , а прогресивната преминава в 8 дом в съвпад с Юпитер,  а  прогресивен  Нептун  опозиция с натален Юпитер  / по този аспект се разбира къде има лъжа относно   "законното,  символично казано . В случая Венера любовницата излиза на светло. :) За Юпитерянката ли е разбрала или за другата?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 09, 2012, 11:55:19 pm »

Меркурий в Овен не може да лъже, Слънце в Овен също. Венера е в съвпад със Слънце смесва се огън и вода,в ежедневието/ 6дом/ мисля, че се издава, чрез отношението си в къщи, ако не е продиктувано от външна намеса разбира се или от транзити и прогресии. При какви прогресии и транзити е разбрала.?  Прогресивна Венера в 8 дом в опозиция с Прогресивният АС в съвпад с Нептун ::) Венера е управител на АС , а прогресивната преминава в 8 дом в съвпад с Юпитер,  а  прогресивен  Нептун  опозиция с натален Юпитер  / по този аспект се разбира къде има лъжа относно   "законното,  символично казано . В случая Венера любовницата излиза на светло. :) За Юпитерянката ли е разбрала или за другата?

Казвам ти , СТРАХОТЕН ЛЪЖЕЦ Е! И мога да застана зад думите си с факти...

Тя отдавна е подозирала...Наскоро обаче се е поосъзнала...

При нея тр.Сатурн на 29* везни в каре със Слънцето и и наталния Сатурн.... ::)
За Стрелкинята...,за другата Близначката разбра днес... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Юли 10, 2012, 12:02:55 am »
 Вярвам ти , че е страхотен лъжец, как мислиш дали не е по скоро от аспекта на Меркурий и Нептун от 7 и 2 дом.изкуството му да лъже партньора.  А и СЛВ  гледам, че е на куспидата на Близнаци, и тя разбрала за Близначката.   ::)