Здравей Гост

Повишение

• 9 Отговора
  • 3020 Прегледи
Повишение
« -: Юли 10, 2012, 02:27:13 pm »
Привет!
Аз рядко пиша, но не се стърпях да си прикача карта, защото внезапно ме преместиха в друга компания на холдинга , в който работя с повишение " ДИРЕКТОР"  :08:Дано всеки за себе си да открие  откриете отговор на това в  картата ми.Предстоят ми трудни и отговорни дни, но вярвам, че ще се справя!
 :927:
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Повишение
« Отговор #1 -: Юли 10, 2012, 02:32:21 pm »
Оо честито, Торони!
Много обичам изненадващи радостни новини! ;)
Ще разгледам картата с интерес..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 10, 2012, 02:32:30 pm »
Привет!
Аз рядко пиша, но не се стърпях да си прикача карта, защото внезапно ме преместиха в друга компания на холдинга , в който работя с повишение " ДИРЕКТОР"  :08:Дано всеки за себе си да открие  откриете отговор на това в  картата ми.Предстоят ми трудни и отговорни дни, но вярвам, че ще се справя!
 :927:

Честито! ;D :-*
Много се радвам за теб!

После ще разгледам картата....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Юли 10, 2012, 03:04:33 pm »
Веднага се вижда прогресивната Луна на МЦ :)
Транзитен Юпитер на АЦ, транзитен Сатурн на МЦ/солар/ , и АС/солар/ на прогресивен Юпитер.
Това е бърз поглед без вглежаде в каквито и да било детайли..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 10, 2012, 06:46:42 pm »
МЦ Водолей...И ПР.Луна тук... ;D Нооо...има още нещо....6-ти дом е на 29*...СЕПТЕМВРИ - ОКТОМВРИ...ОЩЕ ЩЕ РАСТЕШ!

Много и искрено се радвам за теб! :-*

« Отговор #5 -: Юли 11, 2012, 08:43:10 am »
Благодаря много за включването. :829:
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

« Отговор #6 -: Ноември 22, 2012, 12:16:14 pm »
За съжаление Марайче, нещо не ми вървят добре нещата на новото работно място.Напрежението е огромно ..............започвам да обмислям дали да не се върна на старата работа, макар и за по-малко пари...Не се чувствам добре тук..не съм си на мястото ,идвам с притеснение и нежелание на работа .
Много интересни са аспектите между мен и съдружника ми - негови Слънце и Венера са в съвпад с моя СЛВ ,  а моето Слънце и Венера съвпадат с негов Юпитер. ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Ноември 26, 2012, 08:08:22 pm »
Много интересни са аспектите между мен и съдружника ми - негови Слънце и Венера са в съвпад с моя СЛВ ,  а моето Слънце и Венера съвпадат с негов Юпитер. ???
Направо не ми се мисли...... какво по-добро от това?  :)

« Отговор #8 -: Ноември 27, 2012, 10:46:27 am »
Така е - чудесни аспекти! Качвам синастрия с човека , който ми мъти водата в работата. Тревожат ме неговия Марс и СЛВ в съвпад с моя МЦ  и  купа негови планети в моя 12 ти дом. Решил е твърдо да ме отстрани и ми подлива вода където и както  може.....Не се работи в такава напрегната атмосфера. >:( 

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Ноември 27, 2012, 11:33:13 am »
 Не мисля, че е толкова лоша тази синастрия ??? Усещането ти  за ограничение според мен е от съвпада на  Слънце / Сатурн , а планетите  му в твоя 12 дом изкарват всичките ти страхове .

:-[ Публикувала съм поста недоогледан. Извинявай toroni.
« Последна редакция: Ноември 28, 2012, 02:46:25 pm от milla_m »
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.