Здравей Гост

Ще имам ли успех ако издам първата си книга?

• 14 Отговора
  • 3729 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Готова съм за първата си книга...
Юпитер е пред възврат..,той се свързва с книгоиздаването. Наред с това е в 7-ми дом. Има рецепция в натала с Меркурий...
Не твърдя , че съм най-добрата... ;D...Но със сигурност знам, че опита ...годините , преживяното..., наученото..,спомняното...са неща , които си струва да помиришат хартията...
Картата ми е знаме... ;D Познавате я...От къде да започна не знам...от Русия или от другаде...? ;D Пак Юпитер...пак мащаби... ;D :P

Re: Ще имам ли успех ако издам първата си книга?
« Отговор #1 -: Юли 13, 2012, 12:29:46 pm »
Издай я.Аз ще си я купя.
Между другото ,колко ще струва? :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 13, 2012, 08:00:02 pm »
Издай я.Аз ще си я купя.
Между другото ,колко ще струва? :)

Не съм мислила в/у цената... ;D И май това е последното нещо в/у което ще мисля...Вълнува ме тиража и как да бъде издадена... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Юли 13, 2012, 08:18:49 pm »
по-скоро въпросът е каква област от астрологията ще обхваща - темите, как ще бъде структурирана и разбира се езика на който ще бъде издадена.
/ще бъде ли съпроводена с примерни карти, анализи или ще бъде строго тематична, без отклонения?/

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 13, 2012, 08:29:15 pm »
по-скоро въпросът е каква област от астрологията ще обхваща - темите, как ще бъде структурирана и разбира се езика на който ще бъде издадена.
/ще бъде ли съпроводена с примерни карти, анализи или ще бъде строго тематична, без отклонения?/

Няколко са идеите... ;D Но няма да има само астрология... :P

Въпроса е дали е подходящ периода.... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Юли 13, 2012, 08:39:13 pm »
винаги е подходящ периода :)
всичко зависи от това как ще бъде представена и колко реклама ще и бъде направена ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 13, 2012, 08:48:51 pm »
винаги е подходящ периода :)
всичко зависи от това как ще бъде представена и колко реклама ще и бъде направена ;)

Зависи според мен от ЮПИТЕР  и 3-9-ти.... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Юли 14, 2012, 08:56:10 am »
 :kiss2: и мен ме тресат разни дейности по 3-9... стари недовършени дела.. имам и малко подкрепа от Уран и Мерк.., но за това след 26-ти

за книгата до колкото си спомням е стар проект. С тебе сме говорили за това преди време, не си забравям обещанията ;) От мен имаш 100% подкрепа. Но все пак от скромните ми познания ще трябва внимателно да се планира всичко - от редакцията, през хубаво copywrite заглавие и корица, съдържание, резюме, после идва ред на печатница (от тук идва и коричната цена... на лични ще обясня тънкостите), стратегията по рекламата и къде и на кого ще се продава и т.н.  ;D

та с две думи от моя страна имаш пълна подкрепа ... 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юли 14, 2012, 11:17:35 am »
Мерси... ;D

« Отговор #9 -: Юли 14, 2012, 01:27:21 pm »
Наблегни върху предсказателната :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юли 14, 2012, 03:52:57 pm »
Наблегни върху предсказателната :)

Защо? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #11 -: Юли 19, 2012, 09:38:55 pm »
Готова съм за първата си книга...
Юпитер е пред възврат..,той се свързва с книгоиздаването. Наред с това е в 7-ми дом. Има рецепция в натала с Меркурий...
Не твърдя , че съм най-добрата... ;D...Но със сигурност знам, че опита ...годините , преживяното..., наученото..,спомняното...са неща , които си струва да помиришат хартията...
Картата ми е знаме... ;D Познавате я...От къде да започна не знам...от Русия или от другаде...? ;D Пак Юпитер...пак мащаби... ;D :P

Давай, Марая, няма какво да чакаш! Дерзай!  :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Юли 25, 2012, 05:19:46 pm »
  Хайде, де!!! И кога ще излиза от печат, да се счита, че съм си поръчала вече. Естествено ,че ще е успешна, то това ти е в кръвта, а доброто съдържание + добра опаковка  е равно на успех. :) Завърши с Русия, според мен, но ти ще си решиш. Успех, хайде давай.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #13 -: Август 11, 2012, 02:52:45 pm »
Забавни съвети са ти дали  ;D
Само че астрологията не винаги е надеждна когато трябва да се отговори на подобни въпроси. Ако смяташ, че твоят път сочи към споделяне на знанието ти, то направи го. В случай, че се вслушваме във Висшия си Аз и действаме според призванието си, каквито и аспекти да се конфигурират на небето, всичките ни действия са подкрепени.
Върху тиража медитирай и ще получиш оптималната бройка. Ако медитацията не ти се получи, за България първо издание на непознат автор - 500-1500 бройки. Тъкмо ако се продаде, да можеш второто издание да го пуснеш с допълнения и самокорекции (каквито ще има, освен ако не замръзнеш в развитието си  :( ).

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Август 11, 2012, 04:16:28 pm »
много точно  :). Не е нужно за първи тираж да се изхвърля на много бройки .. аз лично съм привърженик на кръглото 1000 (за стихосбирка обаче препоръчвам доста по-малко). Освен самото издаване е важно да се помисли върху онези "подробности" с разпространението и рекламата, но като му дойде времето ще се помага по тези въпроси ;)