И така...дата- 15 юли 2012....Изненадващ сблъсък на две екзалтирали енергии, след един пълен с позитивни и негативни емоции работен ден, (който при мен е винаги не по-малко от 10 часа). Едно 4 годишно приятелство между двама колеги се преобръща в любов...Все още не мога да го проумея, асимилирам, вчера и днес се опитвах да скрия погледа си, да не се издам пред колегите, чувствам се конфуzна и ...щастлива. Той на 15 имаше много напрегнат ден и си тръгна преди мен, аз останах до 21 на работа и както често се случва след работа минах през тях да обсъдим отминалия ден, да правим планове за следващия...бих добавила, че това е почти ежедневие да се виждаме след работа, било в тях или в моя дом или на обществено място, разговаряме дълго, помагаме си с каквото е необходимо, децата ни са приятели... Но в този ден "някои отгоре" сякаш драсна клечката кибрит и света се преобърна, забравих за принципите си, забравих, че сме колеги и приятели, забравих за всичко, което ме задържаше здраво стъпила на Земята...и полетях. А в 2 часа през нощта правих карти и търсих неоткриваемото...

p.s. Bih dobavila- 4uvstvah go kato po-golqm brat, ili du6a- bliznak...imame mnogo syvpadeniq na jiteyski situacii v godinite, ponqkoga kogato znam, 4e toi e imal problem za ne6to prez denq, sym sigurna, 4e neminuemo 6te vyznikne nqkakyv problem i pri men i taka e stavalo.