Здравей Гост

Съвпад на транзитен Марс със Сатурн във Везни

• 14 Отговора
  • 4149 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Е това чудо при мен е  в 1 дом в съвпад със Слънце, опозиция на СЛВ. Съвпад през месец август, на 14 август  съвпад в 24 гр.  Кардиналите пак ще се пържат. ;D  И не само де. Къде ви попада съвпадчето? ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Съвпад на транзитен Марс със Сатурн във Везни
« Отговор #1 -: Юли 29, 2012, 04:58:05 pm »
и при мен е в първи дом около Плутончо ...  ;D

« Отговор #2 -: Юли 29, 2012, 08:42:10 pm »
При мен съвпада е върху АЦ (градус разлика)! Марс и Сатурн са натално в 10-ти дом, като Марс е в съвпад с МЦ. Изобщо нямам идея какво да очаквам! Какво става като има взаимодействие между огън и лед?! ;D
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #3 -: Юли 30, 2012, 03:33:43 pm »
Сатурн учи на търпение Марс-а ;) и при мен в радиска са в Д10,в дева,в съвпад..
При мен съвпада е върху АЦ (градус разлика)! Марс и Сатурн са натално в 10-ти дом, като Марс е в съвпад с МЦ. Изобщо нямам идея какво да очаквам! Какво става като има взаимодействие между огън и лед?! ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #4 -: Юли 30, 2012, 06:44:37 pm »
При мен съвпадът е точно на куспидата на 12-и дом. Иначе и Сатурн, и Марс са много добре поставени в натала, само дето Марс-а в радикса  има и една квадратура с Уран. Надявам се сега съвпадът на Сатурн да ме накара първо да мисля, а после да действам. Ще видя. При съвпад на транзитен Сатурн с натален Марс родих първото си дете - нормално раждане,  всичко беше 6.Може би ще се наложи да работя сама, да анализирам повече действията си, знам ли. Ще поживеем, ще видим.

« Отговор #5 -: Юли 30, 2012, 06:46:05 pm »

Sunflower, в моя радикс Марс и Сатурн нямат аспект-Марс е в първата декада на Лъв в 10-ти, а Сатурн в последната.

Иначе ми е интересно как се изявява при теб този съвпад в натала!  Точно за този аспект бях чела че е от много голямо значение в кой знак се случва. Ако например е в Овен или Лъв, тогава Сатурн не успява никак да обуздае Марс, но ако е във Везни, тогава Сатурн надделява, защото е по-силен в знака. Четох също че е най-зле ако съвпада Марс-Сатурн става в Рак.

Би ли определила себе си като човек с труден характер? Имаш ли високи критерии и изисквания към себе си и останалите? Обичаш ли реда и дисциплината? Опитвам се да свържа аспекта със знак Дева!

If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Юли 31, 2012, 02:48:54 pm »
 Започвам да забелязвам вече ограничение, не мога да кажа, че се научавам на търпение де, по скоро е принудително търпението ми.  Марс е в 15 гр. на Везни и вече се усеща на АС, освен ако не му бъркам влиянието от / чрез 12 дом. Слънцето на 20 гр. Сатурн на 23 . Изобщо не мога да кажа , че проявявам търпение, даже нервнича на моменти, защото имам усещането, че Марс иска да действам, пък Сатурн ме ми дава възможност, защото ме ограничава. Направо се чувствам като " раздърпана" . Чувствам се и изтощена, изморена и тем подобни. А в радикса Марс и Сатурн все пас са в тригонокрация Стрелец/Овен. Ако преемем ,че сега се вихри Сатурн във Везни надделява над Марс, енергията ми я няма хич.

« Отговор #7 -: Юли 31, 2012, 04:22:26 pm »
mayflower, много добре го определи, труден характер на бих казала, но критична към себе си и към другите-да, обичам реда, структурираността,последователност в действията, но не и дисциплината, в никакъв случай-имам Уран на Асц, този съвпад до момента най-вече го свързвам с търпението,което имам, определено не обичам да форсирам събитията...

Sunflower, в моя радикс Марс и Сатурн нямат аспект-Марс е в първата декада на Лъв в 10-ти, а Сатурн в последната.

Иначе ми е интересно как се изявява при теб този съвпад в натала!  Точно за този аспект бях чела че е от много голямо значение в кой знак се случва. Ако например е в Овен или Лъв, тогава Сатурн не успява никак да обуздае Марс, но ако е във Везни, тогава Сатурн надделява, защото е по-силен в знака. Четох също че е най-зле ако съвпада Марс-Сатурн става в Рак.

Би ли определила себе си като човек с труден характер? Имаш ли високи критерии и изисквания към себе си и останалите? Обичаш ли реда и дисциплината? Опитвам се да свържа аспекта със знак Дева!

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #8 -: Август 03, 2012, 02:33:48 pm »
 ???
Моя  съвпад  на  тези  двамата  е  във  2 дом, казахме Везни 
Марс в 3 натален - У8 
Сатурн в 8  натален - У5
...   ???  Може  ли  някое  бебе  ...  :o
« Последна редакция: Август 03, 2012, 02:37:48 pm от Vladi »

« Отговор #9 -: Август 07, 2012, 08:00:41 pm »
Моя ще е във пети дом някъде във бъдещите дни  :) и при мен ще е около плутон
« Последна редакция: Август 07, 2012, 08:05:02 pm от elodiq »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Август 11, 2012, 10:41:05 pm »
Съвпадът на транзитни Марс и Сатурн се случва на АЦ на един приятел. Това според вас може ли да е индикация за инцидент..?
Малко притеснителен е този аспект..

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #11 -: Август 11, 2012, 10:59:50 pm »
При мен тези двамата са в съвпад със Слънцето, чакам Сатyрн вече да се махне от там, надявам се на повече спокойствие след септември, когато окончателно ще мине и замине и няма да се връща повече..., т.е след 29 години, ако съм още в това измерение
 ;D ;D ;D ;)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Август 12, 2012, 02:27:43 pm »
Съвпадът на транзитни Марс и Сатурн се случва на АЦ на един приятел. Това според вас може ли да е индикация за инцидент..?

Притеснителен малко и аз му тръпна, но точно като преминаваше през асцендента , на физическо ниво по- скоро  бях зле, нямах сили за вървя/ липса на енергия/. Сега е в съвпад със Сатурн, но отминава асцендента. И при мен  има съвпад със Слънце, все още. Трябва да е засилено вниманието. ::) Надявам се, че в същото време има Марс секстил натален Марс, което е добре при мен и надявам се да помага това. Има ли подкрепящи аспекти приятелят ти? Засега няма инциденти, дано няма. ... Но не е гаранция, засилено внимание уж прилагам при шофиране.

И още нещо като проява: Марс управител на 7 дом,  транзитен Марс в първи, съвпад със Сатурн, опозиция на седми- висока температура и болестно състояние при брачен партньор/ бивш/.  Т. е има проява по 7 дом. То е отразено разбира се и в неговия хороскоп  , но и в моя  се вижда. Възможно е  при приятеля ти да има проява по седми дом. :) Квадратира и всички оси, ами дано няма..  Ако нещо се случи ще споделя :)

« Отговор #13 -: Август 12, 2012, 04:44:31 pm »
Както вече споделих по-горе, и при мен съвпада става точно върху АЦ.

Аз явно съм голям оптимист, защото очаквам този транзит да ми донесе позитивни новини относно кариерата. Марс и Сатурн са в 10-ти дом в натална карта,  Марс дори ми е в съвпад с МЦ и е У6-ти и 7-ми дом. Разбира се,  има и други подкрепящи аспекти към момента като транзитен Меркурий върху МЦ, а транзитно Слънце У10 върху натален Сатурн в 10-ти. Новолунието след няколко дни попада и то в 10-ти дом, точно върху Сатурн.

Докато транзитен Марс беше в 11-ти дом в Дева, непрекъснато се удрях някъде, цялата бях в синини, после мина през натален Плутон в 12-ти във Везни, но нямаше никакво проявление.

Мила, много е интересно това което споделяш като проявление на Марс У7 в картата ти, реално действащ  в радикса на твой партньор! Никога не се бях замисляла за подобна изява на даден транзит. Нали Слънцето ми е Телешко, все за себе си мисля първо :)

Транзитен Сатурн за 3-ти път ще пресича АЦ за последната година, освен че много ми се спи напоследък, няма други проявления. Току-виж съм проспала и съвпада  ;)
« Последна редакция: Август 12, 2012, 04:50:36 pm от mayflower »
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Август 12, 2012, 09:20:25 pm »

Притеснителен малко и аз му тръпна, но точно като преминаваше през асцендента , на физическо ниво по- скоро  бях зле, нямах сили за вървя/ липса на енергия/. Сега е в съвпад със Сатурн, но отминава асцендента. И при мен  има съвпад със Слънце, все още. Трябва да е засилено вниманието. ::) Надявам се, че в същото време има Марс секстил натален Марс, което е добре при мен и надявам се да помага това. Има ли подкрепящи аспекти приятелят ти? Засега няма инциденти, дано няма. ... Но не е гаранция, засилено внимание уж прилагам при шофиране.

И още нещо като проява: Марс управител на 7 дом,  транзитен Марс в първи, съвпад със Сатурн, опозиция на седми- висока температура и болестно състояние при брачен партньор/ бивш/.  Т. е има проява по 7 дом. То е отразено разбира се и в неговия хороскоп  , но и в моя  се вижда. Възможно е  при приятеля ти да има проява по седми дом. :) Квадратира и всички оси, ами дано няма..  Ако нещо се случи ще споделя :)

Ами по въпроса с картата на приятеля и транзитите. Неприятното е, че точно когато се случва съвпада на Марс и Сатурн с АС, тр. Плутон квадратира Слънцето му, а тр. Уран е в опозиция към Слънцето също. Точно в този ден Слънцето е в съвпад с прогресивна Луна и в квадратура към прогресивно Слънце.
Сега, може и аз да се фиксирам върху негативните аспекти, дано да  няма нищо такова, но според мен все пак трябва да се внимава, доколкото това е възможно разбира се...