Здравей Гост

На всички които не сме обичали!!!

• 1 Отговора
  • 1614 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
На всички които не сме обичали!!!
« -: Август 03, 2012, 12:50:15 am »
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=IfAc06Tb3G0

Случвало ли Ви се е ? ::) :-[
Отритнатите мъже са меГа злобни и злободневни чекиджии...
Така ми дигна кръвното един ПРОСТАК ДНЕС...., А малко преди полунощ ме покани да си говорим на брега...на разбитите илюзии и безпътни надежди...
Да беше първия с мед да го намажа...Не вярвам да е и последния... :) Не вярвам В БЪЛГАРСКИЯ МЪЖ.... :( И МИСЛЯ, ЧЕ У НАС МЪЖ Е РАВНО НА ПОЛЕЗНО ИЗКОПАЕМО....

никой и никога няма да замести няколко мъже в живота ми... :( За жалост вече в друг свят.... :(
МАЙ МЪЖЕТЕ РАНО СИ ТРЪГВАТ....ТУК ОСТАВАТ САМО МЕКОТЕЛИТЕ...
ДА СИ ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИТЕ ЗА МАЛОЦЕННОСТ... >:(

БОКЛУЦИ...ЛИЖАТ КЪДЕТО ПЛЮЯТ И СВИРКИ ПРАВЯТ...САМО И САМО ДА СТИГНАТ ДО ВЛАСТТА... ВЛАСТТА  ;D ХА-ХА...ВЕЧНО Я НЯМАТ....

Кои са тези мъже?

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=QhiGvjXN-_o

:( :( :( :'(

СТРАХЛИВЦИТЕ УМИРАТ ВСЕКИ ДЕН...МЪЖЕТЕ ПО ВЕДНЪЖ УМИРАТ!!! >:(

ДРЕБНИ ДУШИ...УТРЕ С ПРЕТЕНЦИИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ...
НОВИ ПРОЕКТИ...СЪС СТАРИ КУРВИ-НОВИ БАРДАЦИ! ГНУС МЕ Е.... >:(

как реагирате когато ЛИЦЕМЕРИЕТО Е ОЧЕИЗБОЖДАЩО? ::)
С коя планета свързвате лицемерието.... ??? Аспекти...знаци... ::)
Може ли мъжете овни да бъдат толкова нищожни? ::) :'(
« Последна редакция: Август 03, 2012, 12:58:19 am от Марая »

*

Неактивен Asya

• 548
Re: На всички които не сме обичали!!!
« Отговор #1 -: Август 03, 2012, 10:31:27 am »
Нормално е това, което пишеш, защото в нашата държава мъжете се отглеждат от жени. Не може момчето да стане мъж, ако по дифолт е принца на света за мама, леля, баба и т.н.,  и то без да полага никакво усилие. Защо после ще трябва да се старае заради някаква си кифла, слад като мама е припадала от възторг при всяко негово действие.  Просто бащите на тази географска ширина са абдикирали от задълженията си на родители и резултатът, за който говориш, е напълно логичен.Не всички мъже принадлежат към по-горната категория, разбира се, но голяма част - да. Говоря за мъжете от моето поколение, доколкото покрай дъщеря имам наблюдения върху мъжете, раждани през 80-те години, там май не са точно така нещата. За отхвърлените мъжки мераци.. ами то открай време си е  така. Един мъж, ако не може да нае... една жена, а много я иска,  обикновено гледа да я оплюе.. нищо ново под слънцето... Не се коси, Марайче. А и ти  си силна жена, комплексираш мъжете. Проблемът ти е, че си се  родила в България. Но и по-лоши места има от нашата мила родина. Мислила съм си аз кои аспекти са характерни за подобен род мъже...Дали слаб Марс, или много вода, или Нептун в тежък аспект с Меркурий.. Или нещо в твоята карта има непоносимост към всякакъв вид пухльовци /това е кръстоска между путьо и мухльо/...Може би по малко от всичко...