Здравей Гост

Моля за малко помощ със собствената ми карта всичко наиколо се разпада

• 15 Отговора
  • 4786 Прегледи
Моля ви някой може ли да ми каже защо всичко около мен последно време се разспада и кога най сетне ще яриключи това имам чувството че ще откача  :'( :'( :'( :'(. Това е картата ми опитах се сама да разбера какво става и доколокото успях да разбера преминавам през период на саде сати кажете ми само правилно ли съм си разчела нещата и докога ще продължи евентуално всичко това найстина ще откача вече
« Последна редакция: Август 07, 2012, 09:34:30 am от elodiq »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Какво се разпада? В коя свера...,защо мислиш...,че Сатурн не знае какви ги върши? ::)
СТАБИЛИЗИРА - Това е точната дума! ;D

Здр виж първо обърках темите и за това пуснах нова не видях че има натални карти за начинаещи и пуснах тази извини ме за безпорядака после питах и там сори че стана така объркано без да искам ами какво се разпада я да видим останах без работа във личните ми взаимоотношения е пълен хаус във буквалния смисал и не искам даже да си пимислям какво предстои сега като влезне във скорпион където ми е луната и юпитер далеч съм от мисалта че ми е донесъл само лоши неща така като върна времето назад напротив накараме да осмисля доста неща макар и по доста болезнен начин ако правилно си смятам нещата от както  туи чудо е почнало минах през доста тежки периоди може би и за това писах във краина сметка доиде ми маи много.Много благодаря за топплото ви посрещане във форума ще се постарая макар и със малкото си знания да ви бъда полезна и аз .
« Последна редакция: Август 09, 2012, 07:49:18 am от elodiq »

И при мен заради този Сатурн стават угасни неща 3 пъти се разходи върху Слънцето ми.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
 ::) само аз ли съм мазохист, които се кефи на резултатите от Сатурн? :-[

::) само аз ли съм мазохист, които се кефи на резултатите от Сатурн? :-[
Предполагам най-вероятно не  ;) ;), но аз лично го искам възможно най-далече от планетите  си вече . ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
всъщност по отношение на Сатурн съм чувала, че е малко (преносно казано) като да си хванат с белезници, колкото повече се опитваш да се освободиш и да избягаш, толкова по-болезнено е...
както по-горе са писали тази планета просто поставя нови отговорности, задачи, както и изгражда структура. Често процеса не е лесен, нито приятен - кой обича да му се налагат нови отговорности? Харесват ли ни или не те трябва да се приемат и толкова. Може да прозвучи и странно, но според мен Сатурн може да отключи и по-дълбоко осъзнаване, което не прави нещата по-лесни де..

какъв красавец е, а колко главоболия носи :) ?

най-неприятната част на Сатурн е забавянето и усещането, че нещата не зависят от теб ;)

п.с. ще видим след някоя друга година каква песен ще запея като ми настъпи кентавърския стелиум :))

Слага край на агонизиращи неща а ние толкова много се превързваме  и не ни се искаме да изоставим дори и нещо нам ненужно.

*

Неактивен Ira

• *
  • 4
Здравейте на всички!Рових много из темите търсейки отговори ,но накрая не намирайки такива реших да пиша.
Ще използвам темата на авторката ,защото заглавието на темата най-много се доближава до положението ми в момента.
Живота ми се обърка ,случват се неща ,за които нямам отговори.Разпад в личните ми отношения с интимния ми партньор с който ,живяхме в любов и разбирателство 15 години,семейни неприятности с брат ми(те са от много време ,но не са намалили силата си ,даже напротив).Той се опитва да ми вземе домът.
Помогнете ми да намеря отговорите ,моля!
Благодаря предварително на всички подали ми ръка!
Ето и наталната ми карта :

*

Неактивен Ira

• *
  • 4
Моля ви ,поне някой да погледне ще остана ли сама или без дом! :(

*

Неактивен Antena

• 1189
Специално за оставането без дом, мисля, че няма да се случи.
Вашата карта е толкова буквална и показателна за някои събития..
В момента имате прогресивно слънце на 0* в съвпад с натален южен възел в 7-ми дом..
Имате и Сатурн там в натала си, а транзитен Сатурн е в квадратура към него..
Изобщо не ме изненадва, че е възможен проблем в отношенията със съпругът Ви.. Не мога да кажа дали ще ви напусне окончателно, но това го имате заложено като проблем през който трябва да преминете.

Прогресивната Луна и прогресивна Внера са в съвпад в момента и заедно аспектират натален Меркурий /упр 3/ Венера в натал упр 4, изключително показателно също.
Хубавото в случая е, че те са в секстил с наталната Луна в 8-ми. Дори и да има дело за дома Ви, смятам, че той ще остане за Вас.

Проблемите с брат Ви са започнали според мен някъде около 2002 година.

« Последна редакция: Декември 09, 2012, 08:49:57 pm от Antena »

*

Неактивен Ira

• *
  • 4
 Antena ,благодаря Ви ! :58:
Пожелавам Ви здраве , много домашен уют ,хармония ,красота и любов навсякъде около Вас!
С благодарност ,Ира! :)
ПП-Проблемите наистина започнаха през 2002 г. :o

*

Неактивен Ira

• *
  • 4
Здравейте на всички!
Да ви е честита новата година!Да е пълна само с позитиви ,много здраве и любов!
Поздрави ,Ира !
« Последна редакция: Януари 23, 2013, 02:20:24 am от Ira »

*

Неактивен milla_m

• 1060
  Тикам темата нагоре, ...  има защо..  Фейри ти си... :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.