Здравей Гост

Транзит на Плутон в съвпад с Марс

• 7 Отговора
  • 3000 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Транзит на Плутон в съвпад с Марс
« -: Август 09, 2012, 03:05:04 am »
Има ли живи...след съвпада? ::) ??? ;D
Впечатления...

*

Неактивен Asya

• 548
Re: Транзит на Плутон в съвпад с Марс
« Отговор #1 -: Август 09, 2012, 05:50:37 pm »
Аз съм оцеляла. При това при мен рожденият Марс е в квадратура с Уран. Марс в натала ми е в Стрелец в1-и дом. Колкото и странно да звучи доста, по-неприятни неща са ми се случвали след други конфигурации.

« Отговор #2 -: Август 09, 2012, 06:08:24 pm »
При мен тепърва предстои във 5ти дом във везни  ще пиша като мине да ви кажа как е било  днес са наред марс и сатурн във съвпад  :) :). Предполагам и на това се дължи страното ми желание да обезглавя един телец , който ми се мятка наоколо ама не знае кво иска и е един такъв разнопосочен  ;) ;) ;)
« Последна редакция: Август 09, 2012, 06:20:16 pm от elodiq »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #3 -: Август 09, 2012, 06:20:12 pm »
Марая, при мен съвпада на tr. Плутон с Марс е бил през 94  и  95 година. Свързвам го с много положителни емоции през 94,в този период се чувствах сякаш съм близо го Бога, забременяването с дъщеря ми, пълноценна работна реализация, но тогава има и други предпоставки от планетарни аспекти, пълен 5 дом с транзитни Марс, Венера и Слънце в съвпад с нат. ЮлВ, допълнени от Нептун и Уран. Транзитен Юпитер в съвпад с нат. Венера. През 95 година родих дъщеря си и може би това е единственото положително нещо което се е случило, защото през тази година всичко останало се разби на прах и пепел, любов, работа, отношения с близки, но го преодолях,  трудно, но с вдигната глава. Така, че скъпа моя, не се предавай и не се отказвай от мечтите си. За всяко нещо има своето време, ще го преодолееш и този съвпад и ще продължиш 2 пъти по-силна от преди.
p.s. Zabravih da dobavq, 4e pri men nat. Mars e v to4en syvpad s IC....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Август 11, 2012, 10:38:29 pm »
Ох това е един транзит, който доста ме притеснява ;)
Може би след около година, транзитен Плутон ще съвпадне с натален Марс, но точно тогава и транзитен Марс ще бъде там...
В наталa ми Марс е в квадратура към Слънце и Уран..
С една дума транзитни Плутон и Марс в съвпад с натален Марс   :o, в квадратура към натални Слънце и Уран..

Освен да се затворя вкъщи и някоя ваза да падне върху главата ми :) Ако нещо трябва да се случи, то няма начин да не се случи..

« Последна редакция: Август 12, 2012, 10:56:38 am от Antena »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #5 -: Август 12, 2012, 09:18:38 am »
При мен Плутон е упправител на хороскопа ми, а Марс - на 6-и дом. Когато транзитен Плутон направи съвпад с наталния ми Марс в 1-и дом, ме съкратиха от старата работа и започнах нова работа в съвсем различна сфера.  Преди съвпада работех в един всекидневник, а после започнах работа в банка в "ИТ" отдел.  В тази сфера работя и до днес.:) Не казвам, че мина без катаклизми, но в крайна сметка всичко свърши добре.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Ноември 28, 2012, 04:45:36 pm »
 Тия двамцата са в съвпад, само че транзитните Плутон и Марс.  Аспектират ли Ви нещо и кои домове активират? Някакви впечатления по въпроса? На мен ми квадратират наталния Сатурн, но иначе всички аспекти са добри. Няма сътресения по въпроса за сега. :)  Намират се в трети дом в Козирог, аспектират  Сатурн в 6  - 8 гр- Овен. Не е късно де ;D Още са много точни.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #7 -: Ноември 28, 2012, 11:29:20 pm »
На мен пък ми квадратират нат.Плутон (7.42* Везни) У5 в4-ти,но и водолейската ми Луна(6*) У1 е под прицела на тр.Сатурн и тр.Уран(който ще се обръща в/у нат.Юпитер и МЦ),та изобщо не се чувствам добре,но не знам точно от кое  >:( Лунното затъмнение поне прави хубави аспекти към въпросните планети и дано поне малко омекоти влиянието на тежкарите,в това ми е надеждата  :)